Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:Ja jestek od tygodnia na antybiotyku pod bolerioze, od rodzinnego dostałam. W pon byłam u zakaźnika i wtedy powiedział że na 90% to nie bolerioza, ale zleci badania i dał kontynuację antybiotyku aż badania nie na bolerioze nie przyjdą i na wizytę nie przyjdę. I dal na potwierdzenie metodą western plus na 6 jakiś wirusowek. Bardziej obstawiał cytomegalie. Wczoraj odebrałam wyniki i wszystkiego negatywne, łącznie z bolerioza. Dzisiaj będę próbowała wbić się na jutro do zakaźnika, moze jakies miejsce się zwolni, bo nie wiem czy na darmo nie biorę antybiotyku.
Dziewczyny...
...WESZŁAM W JEANSY SPRZED CIĄŻY! 🥳🥳🥳
Wik89, Iryska, Enigvaa, Ounai, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Western blot jest testem decydującym. Pewnie nie masz boreliozy, tylko niespecyficznie wyszły te IgM dodatnie - ja tak miałam z CMV w tej ciąży i się niepotrzebnie masę stresu najadłam. Alab, Diagnostyka mają dużo takich przekłamanych wyników niestety. Jak miałam boreliozę to miałam dodatnie IgM, IgG, Western blot też wyszedł dodatni. Do tego miałam ukąszenie kleszcza w wywiadze plus rumień wędrujący i te objawy, że bolały mnie stawy itp. Ja dostałam antybiotyk wtedy dopiero po tym teście potwierdzającym.
Dziewczyny...
...WESZŁAM W JEANSY SPRZED CIĄŻY! 🥳🥳🥳
Dalej muszę szukać przyczyny bolących stawów i dretwien 🤦
Węzeł nadal duży i crp i ob po 40. Rf igm też 70 dodatniWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2023, 10:05
-
Anniu gratulacje!
Dziewczyny jak się pozbyć stresu przed rozmową kwalifikacyjną? Dostałam się na drugi etap rekrutacji, firma super, zależy mi na tej pracy i boję się, że spalę 🤷 merytorycznie jestem przygotowana chyba dobrze, ale wiem że to może nie wystarczyć 🙈 dwa tygodnie temu miałam finałową rozmowę w innej firmie. Mimo że poszło mi bardzo dobrze, to wybrali ostatecznie kogoś innego. Nie ukrywam, trochę mi to podcięło skrzydła...Annia, Ounai lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Anniu gratulacje!
Dziewczyny jak się pozbyć stresu przed rozmową kwalifikacyjną? Dostałam się na drugi etap rekrutacji, firma super, zależy mi na tej pracy i boję się, że spalę 🤷 merytorycznie jestem przygotowana chyba dobrze, ale wiem że to może nie wystarczyć 🙈 dwa tygodnie temu miałam finałową rozmowę w innej firmie. Mimo że poszło mi bardzo dobrze, to wybrali ostatecznie kogoś innego. Nie ukrywam, trochę mi to podcięło skrzydła...
Chyba nie ma lekarstwa na taki stres 🙈 ja sama bym zaczęła szukać nowej pracy, ale właśnie nie chce dokładać sobie stresu przez te rozmowy 🙈 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2023, 17:11
Iryska, Wik89, Annia, KarolinaMaria, Suszarka, Ladyo, MoTyLeK🦋, patrycja92, kiniusia270, Enigvaa, Lalia, dmg111, Nowastaraczka, Ewa88 , Ounai lubią tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Zulu, super data! Kaja będzie miała zawsze wolne po imprezie urodzinowej 😂
Suszi, poczytaj sobie o treningu Jacobsona. On polega na rytmiczny kurczeniu poszczególnych mięśni, a potem rozkurczaniu. To niesamowicie relaksuje. Robiłam go czekając na rozmowę o moją pierwszą pracę i zadziałało. Weszłam rozluźniona, a potem już poszło. Co do 'nieudanej' rozmowy o pracę to nie myśl, że Ty coś schrzniałaś. Może mieli już na to stanowisko kogoś z plecami, albo po prostu ktoś był odrobinkę lepszy.Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
dmg111 wrote:Megi a toczeń? Jak ANA3 dodatnie to jak dla mnie to też przyczyna niepowodzeń w ciąży. Jak dla mnie tutaj immunolog. 😘
Przy staraniach dostawałam encorton 10mg. Ana mam zbadane juz z 6 lat temu, a w ciążę z Oliwką zaszłam bez żadnych leków
Zresztą na wizytę u Paśnika chyba jest cudem się dostać 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2023, 17:32
-
Ounai wrote:Meggi, a może to... covid? Bóle stawów, światłowstręt, zmiany skórne i powiększenie węzłów chłonnych to chyba klasyczne objawy
Bez kataru? Ani gardło ani nic. Tylko te obajwy pojawiały się i po 4 dniach znikały i następne nachodziły.
Ale moze w sumie zrobię. Ale to jaki teraz test? Nie jestem juz na bieżąco 🙈 chyba wymaz juz za późno? -
Zulu, ja nie fashionistka, ale wydaje mi się, że góry zary też wypadają mniejsze. Mamy trochę ubrań z Zary w spadku po córce koleżanki i nawet kurtki są mniejsze niż rozmiar na metce.'90
06.05.2020 r. II 🦄
Annia, gratuluję wbicia się w spodnie. Ja mam inny problem, nie mieszczę się w rzeczy kupione... po ciąży 😂 kp i brak snu przez pierwszy rok szybko mnie wyszczupliły, a teraz odbiłam w górę i naprawdę ciężko mi się siedzi w spodniach sprzed 2 lat 🤪'90
06.05.2020 r. II 🦄
Suszarka wrote:Anniu gratulacje!
Dziewczyny jak się pozbyć stresu przed rozmową kwalifikacyjną? Dostałam się na drugi etap rekrutacji, firma super, zależy mi na tej pracy i boję się, że spalę 🤷 merytorycznie jestem przygotowana chyba dobrze, ale wiem że to może nie wystarczyć 🙈 dwa tygodnie temu miałam finałową rozmowę w innej firmie. Mimo że poszło mi bardzo dobrze, to wybrali ostatecznie kogoś innego. Nie ukrywam, trochę mi to podcięło skrzydła...
Bedzie dobrze, trzymam kciuki. 2 etap to już ogromne osiągnięcie!
Edit, to że Cię odrzucili nie jest żadna ujma. Ja byłam w poprzedniej firmie. Mąż rozmawiał z chlopakiem który rekrutuje czy widzi mnie na tym stanowisku bo szkoda mojego urlopu żeby tylko tracić czas, rozmawiał o tym jaki mają budżet na to stanowisko a osratecznie wzieli dziewczynę za 1/4 stawki która ja chciałam i jeszcze z nią negocjowali że za droga jest. Powodów odrzucenia kandydata są setki. Kiedyś brałam to do siebie a teraz już olewam. Czasami szczegół decyduje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2023, 21:27
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Bez kataru? Ani gardło ani nic. Tylko te obajwy pojawiały się i po 4 dniach znikały i następne nachodziły.
Ale moze w sumie zrobię. Ale to jaki teraz test? Nie jestem juz na bieżąco 🙈 chyba wymaz juz za późno?