Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, ja tę gąsienice chapsnęłam przy pierwszym zamówieniu i jest super, bo zapakowana w takie plastikowe pudełeczko więc to się nie wala po mieszkaniu 😁 zamówiłam jeszcze taką drewnianą kanapkę i do niej jest chyba 10 kart z różnymi możliwościami układania składników i ja u Olka "składam zamówienie" jaką chcę kanapkę 😅
Jeszcze dość fajne memory tam zamówiłam, tylko memory dla Olcia jeszcze ciut trudne 🙂
-
Ja kręciłam kołem i jakoś 200 zł mi się udało „ wykręcić „ i później w aplikacji jakoś od razu mi się to dodało do zakupow.
Jak będziecie miały cos ciekawego jeszcze do kupna to polecajcie, mi jeszcze nic nie przyszło ale zamowilam jakies pierdoly, ozdoby świąteczne itp 🙈🙈Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Lalia, skad ta kanapka, z Temu wlasnie? Nie moge znalezc, widze tylko na AliExpress
Zulu, fajne sa te ostatnie chwile przed porodem, ostatnie chwile jedynaka
Tez pamietam takie slodko-gorzkie uczucia
Zulugula lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Lalia, skad ta kanapka, z Temu wlasnie? Nie moge znalezc, widze tylko na AliExpress
Zulu, fajne sa te ostatnie chwile przed porodem, ostatnie chwile jedynaka
Tez pamietam takie slodko-gorzkie uczucia
https://www.temu.com/pl/wooden-simulation-hamburger-children-toys-montessori-educational-learning-color-shape-matching-board-game-toys-for-2-6-year-olds-fine-motor-fake-food-hamburger-toys-with-order-cards-g-601099515959181.html?thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2FFancyalgo%2FVirtualModelMatting%2Ff77e08020d28a5a6d2d925b609a3cffb.jpg%3FimageView2%2F2%2Fw%2F500%2Fq%2F60%2Fformat%2Fwebp&_web_cover=thumb_url&pic_h=800&pic_w=800&spec_gallery_id=21415180&refer_page_sn=10009&refer_source=10001&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=MjYwNw&refer_page_el_sn=200049&activity_type=&goods_name=Drewniana%20symulacja%20Hamburger%20Zabawki%20dla%20dzieci%20Montessori%20Nauka%20edukacyjna%20Kolor%20Dopasowanie%20kszta%C5%82t%C3%B3w%20Gry%20planszowe%20Zabawki%20dla%20dzieci%20w%20wieku%202-6%20lat%20Dobra%20motoryka%20Fa%C5%82szywe%20jedzenie%20Hamburger%20Zabawki%20z%20kartami%20zam%C3%B3wie%C5%84&enable_cache=1&_x_sessn_id=mp1vlmlfy5&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1699456348045_wt0kvte5h5
Wik, tylko jakiś hiper giga wielki link mi się skopiował 🤣🤣Wik89 lubi tę wiadomość
-
Właśnie podpisaliśmy umowę rezerwacyjną 😍 Pan powiedział, że będzie dużo dzieci u sąsiadów i w dodatku gwarantuje dobre sąsiedztwo, bo kilku kupujących odrzucili, bo nie spodobali im się a on na tym osiedlu sprzedał też domy rodzinie, w tym samotnemu teściowi więc zależy mu na tym, żeby fajni ludzie tam mieszkali. Tak, że mam nadzieję, że nie będzie żadnych sąsiadów kopiących dziury w drodze nocą 😂
Inga28, Annia lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Dziewczyny po kilku cięciach, jakieś rady/wskazówki/ informacje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2023, 19:52
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:Może dziur nie będą kopać . U nas np jeden sąsiad przez kilka tygodni jeździł z uszkodzoną rurą wydechową w aucie. Najgorsze było to, że pracuje na nocki i wracał zwykle po 5 rano budząc całe osiedle😆😆
U nas sąsiad kopał 🤣 do tej pory nie mogą dojść do porozumienia z droga 🙈🔸28 lat
Ja znowu drugie cc zniosłam gorzej niż pierwsze, ale moja znajoma podobnie jak Ania - lepiej niż pierwsze A tak to powiedz żeby Ci napewno wycieli starą bliznę w całości bo właśnie tej znajomej zostawili i teraz jej kawałek tak dziwnie odstaje 😜
A zalecenia są takie same jak po pierwszym cc 😊
Jak się czujesz? W piątek masz przyjęcie? -
Iryska wrote:Może dziur nie będą kopać . U nas np jeden sąsiad przez kilka tygodni jeździł z uszkodzoną rurą wydechową w aucie. Najgorsze było to, że pracuje na nocki i wracał zwykle po 5 rano budząc całe osiedle😆😆
Btw, jak tu nie kochać swoich dzieci. Marta mówi do mnie "mamo, masz duży brzuch a nie masz w środku dzidziusia" 😂Iryska, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ja się pytałam gin na ostatniej wizycie czy mi wytnie starą bliznę, to powiedziała "hahahaha nie no, zostawię Ci dwie. oszalałaś chyba, oczywiście że wytnę i zrobię nową" 🤣 i super bo mam teraz niewidoczną bliznę. Jak ktoś by nie wiedział że rodziłam przez CC to bez przyglądania się z bliska by się nie dowiedział 😁
Zulu, rady ode mnie, nie tylko po CC ale również na pierwsze tygodnie z dwójką to: wrzucić na luz, dać sobie pomóc i o tę pomoc w razie czego prosić bez ogródek, dbać o swój dobrostan fizyczny (spanie, jedzenie, siku itd.) i psychiczny (chwila w samotności na zebranie myśli i odpoczynek od bodźców, otaczanie się ludźmi pełnymi wsparcia i zrozumienia, gotowość do akceptacji własnych uczuć od tych mega pozytywnych do mniej przyjemnych). Ach, aż czuję tę ekscytację ❤️❤️❤️Lalia, Zulugula, Nowastaraczka, Wik89 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulu i przygotuj się na to, że na pewno będą sytuacje, że się popłaczesz jak Tomuś będzie chciał coś z Tobą robić po powrocie ze szpitala (żebyś go położyła spać, żebyś go posadziła na huśtawce etc), a ty nie będziesz tego mogła zrobić bo musisz się zająć noworodziem/jesteś po operacji. Te emocje były dla mnie najtrudniejsze i zupełnie nowe w macierzyństwie.
Zulugula lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023