Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dalej chora:(Tak mnie siekło,że masakra....
Co do sprzedaży mieszkania, to też uważam że zdjęcia są ważne,ale i tak najważniejsze to to,żeby ktoś akurat w tym momencie szukał takiego mieszkania jak macie na sprzedaż🙂( to czasem może być 2 dni, a czasem i pół roku). Chociaż u nas teraz w Wawie sprzedaje się wszystko na pniu( u mnie na osiedlu mieszkania sprzedają się praktycznie "od ręki").42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
.
Ostatni dzień na turnusie. Jutro powrót.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia, 05:46
Nowastaraczka, Iryska, Meggi110818, Ounai, emdar, Zulugula, Ladyo, Wik89, kic83, kiniusia270, Annia, Ulaa, Ewa88 , patrycja92, Suszarka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
W imieniu Igi dziękuję za piękne życzenia 🥰 impreza była super, chociaż część gości nie przyszła przez chorobę.
Karo, robiłam burgera XXL, sałatkę gyros, krewetki w tempurze z sosem miętowo limonkowym, tortille z szynką i drugie z wędzonym łososiem, hot dogi kibica dla dzieci,tort oczywiście, sernik z brzoskwiniami i kokosem i ciasto jesienne. Siostra przywiozła jeszcze maszynkę do popcornu i robiłyśmy dla dzieciaków. Większość jedzenia z TM więc nakład pracy nie był jakiś nie do udźwignięcia.
Zulu, Igi dostała dużą maskotkę Marshalla, kucyka Pony który jeździ na wrotkach i steruje się go mikrofonem (i to jest prezent hit, obie go uwielbiają), piękną książeczkę z klasycznymi baśniami, dużo ładnych ubrań, misia pandę w czapce urodzinowej. Od reszty gości dostała pieniądze, zamówiłam jej nowy bidon i drewniany tort do zabawy, marzy o nim od jakiegoś czasu bo lubią się z Jagodą bawić w przyjęcie urodzinowe 😁
To były pierwsze świadome urodziny, Iga pomagała nakryć do stołu, cieszyła się z serwetek i papierowych kubeczkow z Everestem, nie mogła się doczekać przyjazdu gości i oczywiście od razu rozpakowala wszystkie prezenty 🥰 to było takie słodkie widzieć jej radość, nawet teraz jestem mega wzruszona jak to piszę 🥺Ounai, KarolinaMaria, Zulugula, Annia, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Gucio np nigdy nie kaszlal jak byl takim maluszkiem, a mial katarek i to dosx mocny jak mial ze 3 tyg, bylismy u lekarza, dostal zalecenie inhalacji z soli fizjo i odciaganie gruszka i przeszlo o paru dniach
A Lucja z kolei w sumie od urodzenia tak ma, ze raz na pare dni ma taka faze, ze zakaszle pary razy w ciagu dnia. Bez kataru (no poza typowymi znikomymi ilosciami wydzieliny w nosku po spaniu czy po spacerze). A jak byla raz przeziebiona teraz w grudniu i miala katar taki wiekszy to tez czesciej pokaslywala
Przez 3-4 dni. Katar standardowo leczylam sola
Fizjo i nasivin kids i po paru dniach przeszloZulugula lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Zulugula wrote:Jak u Waszych Maluszków 0-3 objawial się katar? Kaszlem czy bardziej iloscia kóz w nosie i przytkanym noskiem?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Dziewczyny mamy to! Pozytywna decyzja w sprawie kredytu, możemy umawiać notariusza 😍
Gratulacje. Długo czekaliście? W jakim banku?
My wczoraj "sprzedaliśmy mieszkanie". Dwie rodziny przyszły oglądać i dwie się zdecydowały. Jedna dawała 100% ceny ale muszą sprzedać mieszkanie i dobrać kredo. A druga dala troszkę mniej ale gotówką. Wybraliśmy drugich, ze względu na "pewność" i szybkość.
Ounai, Wik89, emdar, Inga28, Annia lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Gratulacje. Długo czekaliście? W jakim banku?
My wczoraj "sprzedaliśmy mieszkanie". Dwie rodziny przyszły oglądać i dwie się zdecydowały. Jedna dawała 100% ceny ale muszą sprzedać mieszkanie i dobrać kredo. A druga dala troszkę mniej ale gotówką. Wybraliśmy drugich, ze względu na "pewność" i szybkość.
Złożyliśmy do 2 banków i wybraliśmy ścieżkę dwuetapową. Składaliśmy do Millenium i ING że względu na RRSO i możliwość nadpłaty. Jeśli masz komplet dokumentów idzie szybko. Musieliśmy dostarczyć zaświadczenie o dochodach za ostatnie 6 miesięcy, wyciągi z konta z każdej wypłaty, wyciągi za 500+, ja dodatkowo świadectwo pracy z poprzedniej firmy jako dowód ciągłości zatrudnienia plus dokumenty od dewelopera. Na tej podstawie dostaliśmy wstępną decyzję, czekaliśmy ok tydzień w Millenium, w ING dłużej bo właśnie brakowało tego swiadectwa pracy. Potem wycena od rzeczoznawcy (koszt 1000zl) I tu trafiliśmy na okres swiateczny więc przedłużyło się o 2 tyg. Od dostarczenia wyceny do decyzji minęły 2 dni. Czyli, kompletem dokumentów byłoby 2 tyg w Millenium.
W ogóle gratuluję znalezienia nabywcy. Chciałabym usłyszeć takie same wieści w sprawie mojej działkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia, 16:15
-
Ounai wrote:Złożyliśmy do 2 banków i wybraliśmy ścieżkę dwuetapową. Składaliśmy do Millenium i ING że względu na RRSO i możliwość nadpłaty. Jeśli masz komplet dokumentów idzie szybko. Musieliśmy dostarczyć zaświadczenie o dochodach za ostatnie 6 miesięcy, wyciągi z konta z każdej wypłaty, wyciągi za 500+, ja dodatkowo świadectwo pracy z poprzedniej firmy jako dowód ciągłości zatrudnienia plus dokumenty od dewelopera. Na tej podstawie dostaliśmy wstępną decyzję, czekaliśmy ok tydzień w Millenium, w ING dłużej bo właśnie brakowało tego swiadectwa pracy. Potem wycena od rzeczoznawcy (koszt 1000zl) I tu trafiliśmy na okres swiateczny więc przedłużyło się o 2 tyg. Od dostarczenia wyceny do decyzji minęły 2 dni. Czyli, kompletem dokumentów byłoby 2 tyg w Millenium.
W ogóle gratuluję znalezienia nabywcy. Chciałabym usłyszeć takie same wieści w sprawie mojej działki
A w którym banku dostaliście lepszą ofertę jeśli chodzi o oprocentowanie?
Ja nadal nie wiem czy dobrze zrobiłam wybierając tego kupującego niz drugiego -
Inga28 wrote:Ounai super 😊 ile będziecie czekać na wybudowanie domu?
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:A w którym banku dostaliście lepszą ofertę jeśli chodzi o oprocentowanie?
Ja nadal nie wiem czy dobrze zrobiłam wybierając tego kupującego niz drugiego