Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, zobaczycie, ja bylam na wizycie u pediatry tuz przed Swietami, wlasnie jak Lucja miala jeszcze maly katar, a pare dni wczesniej goraczkowala przez 2 dni. I pediatra przelozyla nam szczepienia na styczen, ale nie ze wzgledu na sam katar, tylko na tę goraczke i zaczerwienione gardlo
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Ounai, czy Millennium tez juz ma oferte ze zmiennym oprocentowaniem? Ja bralam w pierwszych dniach wrzesnia i wtedy mieli tylko stałe
No i gratulacje:)
Meggi rowniez -
Dziewczyny, powiem Wam, że za 2 lata będę mieć 40 lat i postanowiłam się częściowo przebranżowić. Odbyłam kilkanaście rozmów o pracę i za każdym razem słyszę, że jestem za droga. Chcą mi płacić mniej niż obecnie. Więc stwierdziłam że skoro nie mogę więcej zarabiać robiąc to co teraz to czas się ogarnąć i zaczęłam się uczyć... elektroniki. Kiedyś coś tam umiałam, nawet tworzyłam proste układy, lutowałam, pracowałam chwilę ale nie lubiłam tego i wszystko zapomniałam, więc zaczynam od nowa. Stwierdziłam, że w świecie naszpikowanym elektroniką to podstawa do znalezienia pracy. Kolejnym krokiem będzie programowanie.
Annia lubi tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Meggi a dużo taniej sprzedaliście?
-
Dziewczyny! Zwracam się do Was z wielką prośbą o wsparcie badań studentek Wydziału Psychologii UAM. Badania dotyczą poczucia atrakcyjności w ciąży. Wypełnienie ankiety nie zajmie dłużej niż 5 minut. Badanie skierowane jest do kobiet, które oczekują pierwszego dziecka, w wieku od 25 do 35 roku życia, które pozostają w związku. Bardzo dziękuję za Wasz wkład i pozdrawiam jako opiekunka projektu i mama
https://forms.gle/MaiPHeYoUER5Ro3r5 -
Meggi110818 wrote:30tys, ale Ci od kredo nie są pewni czy mają zdolność kredytową jeszcze i myślą ze moze sprzedadzą mieszkanie albo rodziców wezmą do kredo, ake kredo na 35 lat chcą to znając z autopsji to wiek rodziców moze im nie pozwolić na to. Więc sporo niepewnych danych
-
Ounai, podziwiam za chęć przebranżowienia. Ja myślę, że obecnych czasach nic nie jest dane na zawsze. Sama się zastanawiam, czy będę potrzebna na rynku pracy za 10-15 lat, a jeśli będę to z jakim wynagrodzeniem 🙄 dobrze mieć coś w zanadrzu.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Ounai, podziwiam za chęć przebranżowienia. Ja myślę, że obecnych czasach nic nie jest dane na zawsze. Sama się zastanawiam, czy będę potrzebna na rynku pracy za 10-15 lat, a jeśli będę to z jakim wynagrodzeniem 🙄 dobrze mieć coś w zanadrzu.
Karolina wśród moich znajomych masa się przebranżowila. I to nie tylko po moim zawodzie , ale w różnych. Koleżanka skończyła budownictwo i pracowała 7 lat w zawodzie a od tero roku zaczęła w informatyce .
Inna z kolei pracowała jako technolog w firmie farmaceutycznej z 6 lat i również się przebranżowila- tez cos z analiza danych, informatyka.
Suszarko super ze tak się udały urodziny IgiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia, 07:30
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Moi znajomi też zmieniają branże głównie na IT.
Zulu jak K udało się zaszczepić? Aa i mam prośbę o link do Waszego laptopa vtech, chyba zamówię Stasiowi.
Dzisiaj mieliśmy mieć oststnia rehabilitację z B ale Stasiu wymiotował w nocy i zostałam z 2 w domu. Mąż hit przyszedł o 7:20 z hasłem Stasiu ubierzmy się do przedszkola 🤦♀️
Byliśmy z B we wtorek u laryngologa. Oczywiście wędzidełko typu 3 🙈 mamy masować i za 2 tygodnie może uda się podciąć.’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Dziękuję ❤️
Stanley miał podcinane tyle, że lekarka nic nie mówiła o masażach i jest jakie było 🤦♀️ mamy za rok przyjść do laryngologa jak będzie bardziej współpracować i ma też mieć założony aparat na podniebienie 🙈’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Hej,
Rzadko wpadam, ostatnio dużo się u nas dzieje.
Wybaczcie że tak z autoreklama wpadam 🙈
Ale nowy rok, więc w tym roku także chciałam Was prosić o przekazanie 1,5% dla Malwinki.
https://sercadlamaluszka.pl/nasi-podopieczni/malwina-makuch
https://www.siepomaga.pl/malwina-makuchOunai, Iryska, KarolinaMaria, Annia lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Dziewczyny, mamy kupca na działkę i to sam się zgłosił, bez udziału pośrednika 😍 Pośrednik niepocieszony, ale powiedzieliśmy mu, że chcemy być uczciwi i zwrócimy mu koszty które poniósł w celu sprzedaży działki. Myślę, że to uczciwe podejście. Teraz tylko umowa rezerwacyjna, kredyt i mamy to! Mówię Wam, ale się cieszę 😃
Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
W ogóle uwaga, z cyklu tekstów dzieci. Mój mąż miał covid więc pracował zdalnie. Marta wstaje rano i...
Marta: Mamo, jesteś chora?
Ja: Nie jestem Martusiu.
Marta: Jesteś mamo (twierdząco)
Ja: Nie córeczko, nie jestem chora
Marta: Jesteś mamo (znowu twierdząco)
Ja: Nie jestem chora. A co, chciałabyś żebym była i żebyśmy zostały w domu?
Marta: taaaak
Ja: Tatuś jest chory, możesz zostać z tatą
Tymek: (krzyczy z łazienki myjąc zęby) Tatą naprawdę jest chory, ma koronę!
Marta: A dziadek też był chory i umarł
Ja: I myślisz, że tata też umrze?
Marta: (jakby to była najnormalniejsza rzecz na świecie, ze stoickim spokojem) No nie wiem mamo, zobaczymy...
Mało nie ryknęłam śmiechem, za to mąż średnio zachwycony 😂Iryska, Zulugula, Annia, Wik89, kiniusia270, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Zulugula, Iryska, KarolinaMaria, Ladyo, Ounai, Wik89, Enigvaa, Ewa88 , kiniusia270, Nowastaraczka lubią tę wiadomość