Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kacperku, sto lat! Dużo uśmiechu i radości! Szybko minął ten rok. Dopiero co dmuchałam Matyldzi dwójkę na urodziny 🤭
Dziękujemy Zulu! Szykujemy się właśnie do kinderbalu. Matylda miała wczoraj spać u babci, ale przeżywała, że dziś są urodziny i ona musi wracać do domu dmuchać balony, więc odebraliśmy ją wieczorem 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2024, 12:09
Wik89, Zulugula, Lalia, patrycja92, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Sto lat dla Solenizantow 🥂🍰🎂❤️ dużo zdrówka 😊
Ounai, hmm mąż kredo się zajmuje, ja wzięłam część ze sprzedażą i kupnem 🙈 Doradca sprawdził ze właśnie ing i od pierwszego miesiąca można nadpłacać bez przeszkód. Ale ile % to nie powiem Ci dokładnie 8 coś, zależy jeszcze czy na ekokredyt się załapiemy (czekamy na świadectwo energetyczne) czy ten zwykły, bo jest różnica trochę w%, ale nawet bez tego eko to i tak ing najlepiej. Chwilę przed samym kredo zrobi nowe wyliczenia, ale to za tydzien bo umowę notarialnej brakuje, a ta za tydzień podpisujemy
Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Oliwka ❤️ 30.12.2020
Zosia ❤️ 17.07.2024 -
Matyldziu, zdrówka, radości i uśmiechu 🥳🥳🥳 to zaszczyt obchodzić urodziny z Tobą 💙
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Sto lat dla Solenizantow 🥂🍰🎂❤️ dużo zdrówka 😊
Ounai, hmm mąż kredo się zajmuje, ja wzięłam część ze sprzedażą i kupnem 🙈 Doradca sprawdził ze właśnie ing i od pierwszego miesiąca można nadpłacać bez przeszkód. Ale ile % to nie powiem Ci dokładnie 8 coś, zależy jeszcze czy na ekokredyt się załapiemy (czekamy na świadectwo energetyczne) czy ten zwykły, bo jest różnica trochę w%, ale nawet bez tego eko to i tak ing najlepiej. Chwilę przed samym kredo zrobi nowe wyliczenia, ale to za tydzien bo umowę notarialnej brakuje, a ta za tydzień podpisujemy
Nam wychodzi oprocentowanie 7,32% i mamy WIRON 1M. Liczę, że w końcu bańka pęknie, choć podobno prognozy mówią, że teraz będzie zatrzymanie stóp procentowych na obecnym poziomie.
Byliśmy dziś w Ikei, wybraliśmy meble do teściowej. Zostaje mi to jeszcze zwizualizować i mogę zacząć projektować własne wnętrza 😍 chyba powoli zaczyna do mnie docierać, że będę mieć dom 🥰
-
Ounai wrote:To będziemy prawie równo podpisywać, bo my mamy akt notarialny za 2 tyg, jak nasz deweloper wróci z urlopu. Z tą różnicą że my się pewnie przeprowadzimy rok później 😂
Nam wychodzi oprocentowanie 7,32% i mamy WIRON 1M. Liczę, że w końcu bańka pęknie, choć podobno prognozy mówią, że teraz będzie zatrzymanie stóp procentowych na obecnym poziomie.
Byliśmy dziś w Ikei, wybraliśmy meble do teściowej. Zostaje mi to jeszcze zwizualizować i mogę zacząć projektować własne wnętrza 😍 chyba powoli zaczyna do mnie docierać, że będę mieć dom 🥰
A w jakim banku? W ing? Jak nazywa się kredyt? Przy stałych? Czy zmiennych?Oliwka ❤️ 30.12.2020
Zosia ❤️ 17.07.2024 -
Sto lat dla solenizantów 🥳🥳 ja pamiętam Laila Twoj poród jak go ładnie opisywałaś i mogłabym powiedzieć że to było max 5-6 msc temu a to jednak albo aż rok..
a ja stwierdziłam że muszę się wziąć za siebie.. brzuch jak galareta a do wagi z przed ciąży brakuje 4 kg więc jakoś nie dużo, ale widzę że ta waga nie idzie w dół.
Laila jako że Ty pamiętam jesteś dobrym zawodnikiem do wracania formy po ciąży więź coś mi doradź, co myślisz hula hop z obciążnikiem? Może to coś mi pomoże na boczki i brzuch?KarolinaMaria, Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Meggi110818 wrote:A w jakim banku? W ing? Jak nazywa się kredyt? Przy stałych? Czy zmiennych?
Wydaje nam się z mężem że niedługo stopy zaczną spadać stąd decyzja na dzień dzisiejszy o zmiennym oprpcentowaniu, ale jeszcze nie podjęliśmy ostatecznej decyzji. -
Patrycja, ja moge Ci powiedzieć jak nie schudnąć 😂. Ale Lalia z tego co wiem liczy kcal i trenuje siłowo 3x w tygodniu. Bez obcięcia kaloryki nie zgubisz brzucha. Możesz to zrobić na wiele sposobów, licząc kcal, zmniejszając na oko porcje, wybierając dania mniej kaloryczne, zwiększając ruch. Tak czy siak musisz tych kcal dostarczać mniej, albo zużywać (spalać) więcej. A na galaretowate ciało głównie trening siłowy właśnie.
-
Ja też na bieżąco w temacie kredytów więc może to też Wam coś podpowie, my mamy oprocentowanie 7,15 (w tym marża 2.02) w banku PKO BP, oprocentowanie stałe
PKO BP i Santander za „naszych czasów” czyli w listopadzie wychodziły najkorzystniej.
-
Jejkuuuu ja też już niedługo będę zaczynać myśleć o powrocie do formy po ciąży 🤦♀️😂 chociaż o dziwo na chwilę obecną mam dużo mniej na plusie niż w poprzedniej ciąży, bo poprzednio przytyłam 25 kg, a teraz „tylko” 15 … w 8 i 9 miesiącu już nie tyłam 😂 i tym razem startowałam z niższą wagą niż poprzednio…
-
Ladyo wrote:Ja też na bieżąco w temacie kredytów więc może to też Wam coś podpowie, my mamy oprocentowanie 7,15 (w tym marża 2.02) w banku PKO BP, oprocentowanie stałe
PKO BP i Santander za „naszych czasów” czyli w listopadzie wychodziły najkorzystniej.