Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:5 razy w tygodniu? O, jak ty to robisz? A wróciłaś już do pracy?
A jak jest tydzień, że mieliśmy dużo na głowie to byłam tylko we wtorek i czwartek. 😓 A ja nie chodzę wieczorem jak dzieci zasną, bo wtedy sama jestem zmęczona i sen jest dla mnie bardzo ważny.Iryska, Ladyo, Wik89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Emdar może w poprzednim życiu byłaś z zawodu mamką? 🤣
Ladyo, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ounai wrote:Ladyo, masz jeszcze jakieś zdjęcia wnętrz? Bo Wy już na końcówce. Pochwal się
Inga, wrzuć zdjęcia mieszkania
Mam w sumie kuchni, ale jeszcze nie jest skończona, brakuje cokołów na górze, ledów, kranu, i najważniejsze witryny 😊 w sobotę ma przyjechać resztę mebli to coś więcej wrzucę
Ladyo, Wik89, Annia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Ounai kuchnię mamy fronty czarne akrylowe rehau noble matt, podobno na akrylowych się nie odbijają palce itp a na tym nam zależało. A te drewniane to złoty dąb craft. Za całość wyszło 26500, to już była oferta po zniżce bo to kolejna nasza kuchnia robiona w tym miejscu. Pierwsza wycenę od stolarza mieliśmy na 38 tys 😱 dlatego warto się konsultować w różnych miejscach. Podobnie z tarasem, który teraz zamawiamy (drewniany, zadaszony) - pierwsza wycena na 40 tys a ostatecznie znaleźliśmy dobra ofertę za 30. Inga wow, piękna ta Wasza kuchnia! Super się to prezentuje!!!!!
Inga28, Ounai lubią tę wiadomość
-
Mnie wczoraj normalnie odcięło. Rano czułam się dobrze, koło 13 zaczęła mi rosnąć gorączka do 39 stopni i do wieczora nie byłam w stanie jej zbić. M. wziął Mele do teściów na cały dzień żebym spała w spokoju, to jak wrócili koło 19 to już byłam taka rozpalona że majaczyłam. Szybka konsultacja z lekarzem i dostałam antybiotyk. Czuję się jakbym miała jakieś gwoździe w gardle
-
Wik89 wrote:Ladyo, ojej zdrowka!
Inga, suuuper 😍 ja powoli sie przymierzam do zaprojektowania wnetrz, nie wiem nadal, czy samodzielnie czy z architektem
My wszystko sami, ale gdyby nam zostało kasy to pewnie bym skorzystała z architekta 😊 ale i tak jestem zadowolona z efektuWik89 lubi tę wiadomość
-
Ja teraz bym nie brała architekta wnętrz jeśli chodzi "pomysły" - oni wcale tacy genialni nie są. Główną ich zaletą jest to, jeśli bierze się opcję pod klucz to pilnują wykończenia... Kuchnie Ladyo i Ingi nie różnią się niczym od kuchni zaprojektowanych przez architektów. Super dziewczyny Wam to wyszło!
Ladyo, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zastanawiam sie tez, ile czasu nam zajmie od stanu deweloperskiego do mozliwosci wprowadzenia sie. Mamy dostac mieszkanie w kwietniu, a chcialabym przeprowadzic sie do sierpnia
Nie wiem czy to realne😕II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023