Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Budżetowa kuchnia u teściowej. Jeszcze brakuje mikrofali (uskok blatu robiony specjalnie, chciała miejsce gdzie jej siostra będzie mogła zjeść, gdyby blat był zlicowany z szafkami byłby za wysoko)
Powiem Wam, że nie spodziewaliśmy się że tak fajnie wyjdzie. Jutro sprzątamy i wracamy do domu. Za 4 tyg przyjadą szafy, meble do przedpokoju i regały na książki więc przyjedziemy dokończyć przeprowadzkę i zostanie nam piwnica do opróżnienia i możemy sprzedawać stare mieszkanie. Już nawet dzieci powiedziały "no babcia wreszcie będzie mieć normalny domWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego, 00:11
KarolinaMaria, Wik89, Inga28 lubią tę wiadomość
-
Aniu - tak, przyjechałam rano i już mnie zostawili na obserwacji wód nadal mało, poniżej normy, chociaż tydzień temu jak leżałam w szpitalu to wszystko było ok. Robią mi co chwilę ktg i sprawdzają czy z dzieckiem wszystko w porządku żeby w razie czego szybko reagować. W poniedziałek mam mieć znów USG żeby porównać czy wody spadły czy może się podniosły. Ja mam jakąś zalamke bo Mela w domu strasznie kaszle, aż wymiotuję. Tydzień temu jak byłam w szpitalu to było to samo. Zastanawiam się czy to nie na tle nerwowym, pod wpływem tego że mnie nie ma
-
Meggi110818 wrote:Oliwkę też coś wzięło. W dzień ma te 37, ale w nocy 39.
Robiłam przedwczoraj combo i wczoraj i nic nie wyszło. Oprócz gorączki jeszcze glut tradycyjnie.
Jakie Gaja ma objawy?
Pierwsze 3 dni miała gorączkę maksymalnie 38,3 i katar, po 3 dniach doszedł mokry kaszel. Ale ogólnie jest osłabiona i widać, że kiepsko się czuję. Byliśmy dzisiaj na świątecznej opiece, ale pewnie jutro dla pewności pójdziemy do naszej pediatry bo trafiliśmy na młodego lekarza i wolę jednak się upewnić, że oskrzela i płuca czyste -
Ladyo jestem z Tobą całym sercem ❤️ biedulko, Cała ta ciąża to u Ciebie rollercoaster emocji i różnych trudności. A teraz podwójnie ciężko, bo strach jest o dwoje dzieci. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 💪
Inga, dużo zdrowia dla Gai ❤️
Lalia, spóźnione sto lat 🎉Ladyo lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Gratulacje z powodu braku cukrzycy! A włosy możesz umyć. W sumie też nie wiem czy można myć czy nie mimo że Tymek miał wiele razy. Na pewno jeśli dziecko ma drenaż uszu to nie wolno moczyć uszu dopóki dreny tam są ale to zupełnie inna historia. Myślę że to nie powinno mieć znaczenia bo przecież nie wychodzisz z nim z tymi mokrymi włosami.
Iryska lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczynki że pytacie. Miałam teraz usg, inny lekarz zmierzył że jest 5, czyli na granicy. Ale mówi że zależy jak kto mierzy. Powiedział że nie ma dużo ale bez tragedii, mam leżeć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego, 10:21
Ounai lubi tę wiadomość
-
LadyO to ja Ci życzę szybkiego rozwiązania ☺️ ciąża już odnoszona więc zaraz mogłabyś się tulić z córcia ❤️
Mamy dzieci zimowo-jesiennych jakiego wzrostu są wasze dzieci? Właśnie wróciłam z przedstawienia z przedszkola i moje dziecko jest najmniejsze z grupy 🙈Ladyo lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Zaczęłam się martwić bo moje mamy znajomej wnuk też w pewnym czasie przedszkolnym się zatrzymam ze wzrostem i był najniższy i po wielu badaniach okazało się że ma uczulenie na gluten i to hamowało jego wzrost.
My niby nie jacyś mali bo ja mam 170 mąż ma raczej ponad 180.. niby dzisiaj Pani powiedziała że większość dzieci jest z pierwszej połowy roku więc nie ma co się dziwić że jest do tyłu wzrostowo..starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379