Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Ounai, kiedy będziesz miała wyniki kwalifikacji?
Inga, jak dziś Gaja? Jak jej uszko?
Tak, że trzymajcie kciuki bo baaaardzo ale to baaaardzo chciałabym się wyrwać z obecnej firmy a jeszcze bardziej chciałbym się dostać do tej w której miałam rozmowę wczoraj. Na tyle bardzo, że jestem gotowa zarabiać mniej niż teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego, 20:38
-
Jest dobrze, wody się troszeczkę podniosły, teraz jest 5,25 a norma jest od 5. Za tydzień znów kontrola. Jeśli nic się nie ruszy szybciej to 28.02 cc Już mam dość, ledwo żyję 🤦♀️ ale jeszcze w weekend ogarnę imprezę urodzinową Jagody, sweet sixteen, dziś zaliczyłam fryzjera, jutro kosmetyczka no i przede wszystkim Melusia już naprawdę zdrowieje, po antybiotyku widać mega poprawę!
KarolinaMaria, veritaa, Wik89, Zulugula, Iryska, Inga28, Ounai, Annia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Suszi, a jak u Ciebie w pracy? Dopiero co zaczynałaś, a to juz prawie 3 miesiące!
Ounai, pieniądze to nie wszystko (wiem, truzim). Wiadomo, że trzeba zarobić na podstawowe potrzeby, ale w pracy spędzamy 1/3 doby, musi nam być w niej dobrze. Trzymam kciuki!Ladyo lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ounai trzymam kciuki .
Ja 6 lat temu zmieniłam prace na gorzej płatna, wszyscy mi się dziwili , jedyna osoba która mnie dopingowała był moj mąż. Nikt tam nie chciał przyjść do pracy bo oferowali naprawdę najmniej na rynku. Nie jest to dla mnie żaden wstyd pamietam jeszcze ze jak byłam na macierzyńskim z Ania to dostawałam 1400 zl…. Ale ja widziałam w tej pracy duży potencjał i zdecydowanie największy rozwoj. Wiele się zmieniło przez ostatnie w zasadzie 4 lata.
W tym momencie zarabiam chyba najlepiej z moich koleżanek po fachu albo conajmniej w tej górnej granicy , mam super zespół, ekstra godziny pracy, kocham to co robię, nie pracuje w weekendy , zamykam drzwi pracy i o niej zapominam. Aktualnie nie zarabiam kokosów ale zarabiam wg mnie na tyle dobrze ze w razie czegokolwiek jestem w stanie sama się utrzymać i moja dwójkę dzieci.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
KarolinaMaria wrote:Ounai, kiedy będziesz miała wyniki kwalifikacji?
Inga, jak dziś Gaja? Jak jej uszko?
Dziękuję, już jest dobrze, po antybiotyku gorączka już nie wróciła, Gaja też w końcu uśmiechnięta i w sumie już wygląda na zdrową. Oczywiście ma jeszcze trochę kaszel i katar ale widać poprawę 😊
Mamy tylko taki problem że w ogóle nie chce pić mleka, zje kaszkę, obiad ale mleka nie ruszy… wypiła wczoraj jedną porcję w nocy i to wszystko… Pamiętam że Gustaw też szybko zrezygnował z mleka ale pił chociaż w nocy a ona jeszcze tydzień temu to co równe 3h budziła się na jedzenie… A jednak do 2 roku życia mówią że to mleko powinno być podstawą diety -
U nas rd całkiem dobrze, na razie woli papki niż kawałki ale kawałki też mimo wszystko ładnie je 😊
Gaja już pełna, czworakuje i właśnie od kilku dni powoli siada, na razie na chwilę i zaraz wraca do czworaków ale te pewnie kwestia chwili jak zacznie dłużej i stabilnie siedzieć 😊 no i wspina się już do zabawek na kolanach 🤭 Byłam pewna, że usiądzie dużo szybciej bo ona z podporem to siada już ponad miesiąc, ale jakoś tego nie ogarnęła 😅 a też już bym się pozbyła gondoli 😜
Zulugula, Iryska, KarolinaMaria, Ladyo, kiniusia270, Annia, Nowastaraczka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Dobrze, że juz lepiej z chorobami.
U Oliwki po weekendowej gorączce był spokój 3 dni, a dzisiaj w nocy i od rana znowu prawie 39. W południe idziemy do lekarza, albo powołania po tej "3 dniówce" albo zdążyła w przedszkolu przez 2 dni coś nowego złapać... Ale cos6mi się wydaje, że antybiotyk wleci...
Inga jak będziesz sprzedawać ubranka po Gai, to dawaj linka. Ja musze wyprawkę na nowo składać. Do roku czasu wszystko wyprzedałam po Oliwce. -
Meggi110818 wrote:Dobrze, że juz lepiej z chorobami.
U Oliwki po weekendowej gorączce był spokój 3 dni, a dzisiaj w nocy i od rana znowu prawie 39. W południe idziemy do lekarza, albo powołania po tej "3 dniówce" albo zdążyła w przedszkolu przez 2 dni coś nowego złapać... Ale cos6mi się wydaje, że antybiotyk wleci...
Inga jak będziesz sprzedawać ubranka po Gai, to dawaj linka. Ja musze wyprawkę na nowo składać. Do roku czasu wszystko wyprzedałam po Oliwce.
Właśnie mam cały worek do wystawienia, tylko wiecznie nie mam czasu 🤭 ale może w przyszłym tygodniu ogarnę to podeślę link do vinted 😊Meggi110818 lubi tę wiadomość
-
No właśnie verita ja patrzę na perspektywę rozwoju. Teraz mogę ciut mniej zarabiać, bo aktualnie jestem inzynierem (nie młodszym ani nie starszym) a byłabym junior program menagerem. Więc po pierwsze to menager nawet jesli junior, po drugie mogę awansować na project managera, a potem mogę zostać senior project menagerem albo program menagerem. Możliwości jest multum, a program menagerowie mają już zarobki rzedu 20-50k 😍 ale tu to wiadomo, daleka droga jeszcze, zalezy na jakim projekcie. Tak, że please, trzymajcie kciuki bo ja chcę podążać tą drogą. Od dawna było to moje marzenie. Już dawno tak bardzo nie chciałam dostać się jak teraz 🥰🤩
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego, 10:51
veritaa, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Inga przez chwilę myślałam, że to stare zdjęcie Gucia.
U nas rd to dramat. Adaś po prostu woli mleko. Łyżką nie chce jeść, interesuje go głównie blw ale realnie to zje w ten sposób mało. Duży słoik idzie na 3 dni... Kaszek nie chce. Dla mnie to nowość bo Miki nie czaił blw ale coś tam zjadał karmiony. Ruchowo: siedzi od dawna, raczkuje, wspina się, obecnie zaczyna stawać trzymając się.KarolinaMaria, Zulugula, Iryska lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Te drugie dzieci tak szybko rosna 😮
Lucji jeszcze nie rozszerzam diety, we wtorek skonczyla 5 miesiecy, pewnie od marca zaczne. Musze poczytac, bo juz nie pamietam jak to sie robilo 😄
Lucja jest cycoholikiem, nie lubi mleka z butelki. Moja wina, bo powinnam byla jej raz na jakis czas podawac, jak byla malutka, moze by sie przyzwyczaila
Tydzien temu zjadla po spacerze 90 ml z butelki, moj maz ja nakarmil, no a dzisiaj wyszlismy wieczorem i niestety nie zjadla od mojej mamy ani kropli. I darla sie naprawde dlugo, po 40 minutach byla kolejna proba i znowu ani kropli, wreszcie wrocilismy do domu i nakarmilam…
Z Guciem takiego problemu nie bylo
No a poza tym ladnie chwyta raczkami wszystko, obraca sie z plecow na brzuch juz od paru tygodni, moze od miesiaca, a dzisiaj wlasnie ze 3 razy z brzucha na plecy sie obrocila. Chyba szybsza jest w tym rozwoju motorycznym niz brat
Inga, widze podobienstwo Gai do Gucia, ale jednak tez widze roznice, chyba wloski jasniejsze? 🥰
Zulugula lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Szanowne Panie, chciałam zachęcić i prosić o pomoc wszystkie kobiety, które są mamami, bądź chcą nimi zostać do wypełnienia poniższej ankiety, umożliwi mi to zebranie niezbędnych informacji do przeprowadzenia badań w swojej pracy dyplomowej. Celem przeprowadzenia badania jest ocena świadomości kobiet na temat wpływu karmienia piersią na matkę i dziecko. Ankieta jest w pełni anonimowa, a wyniki zostaną wykorzystane jedynie do celów naukowych.
Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi i poświęcony czas. 💔
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnMjKC4glU6BJ0JtT9cbVoO5-6jh8FxB8As9G1v8WmPWtKow/viewform?usp=sf_link