Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja je zazwyczaj nakładam na spodnie i nie zauważyłam odcisków ☺️
Gratulacje dla K. Basia też potrafi na bok ale to też podążając za piersią to jest jej jedyna motywacja 😂 ćwiczymy leżenie na brzuchu, nadal jeździmy do fizjo mam nadzieję, że za 2 spotkania będzie ok bo będę musiała kolejne 4 spotkania wykupić 😂🙈 dzisiaj fizjo kazała ćwiczyć chwytanie grzechotek do rączki. Czy K też tak ostro się ślini? Musiałam kupić na Vinted zestaw śliniaków bo mamy tylko 3 i ciągle zalewa 🙈
Uwielbiam w Basi, że z tygodnia na tydzień robi się kumata i te uśmieszki mnie rozwalają 😍❤️
Zulugula lubi tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Zulu jak po wizycie?
Powiem Ci, że Mały Bejbik jeszcze się nie urodził a jak zapisalam juz ją do tego magika z Krakowa, cona jednej wizycie naprawił Oliwkę, a wcześniej rok ćwiczeń bobath i vojta nic nie dawały na asymetrie. Wizyta na połowę sierpnia i jak wczoraj zapisywałam to był najbliższy termin 🙈Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Meggi, wow ale gość ma opinii milion. Nic dziwnego, że takie terminy, dobrze ze już Małą zapisałaś 😃 widzę, że przyjmuje na mojej dzielnicy, kto wie może na jakąś kapuczynę się spotkamy😛
Oooo super. My zawsze nocleg mamy w Nowej Hucie, to jest chwilkę jazdy. Będę się odzywać w sierpniu 😁Zulugula lubi tę wiadomość
-
Haha no szkoda chować te kokardki i koronki pod spodniami 🤭😂
No mega się ślini trzeba puszczać odkurzacz z funkcją mopowania żeby te placki mokre przecierał po noszeniu na leniwca 😂
O kolkach już zapomnieliśmy jakieś 2-3 tygodnie temu 🥰 Przestałam dawać delicol i inne wspomagacze.
Zulu z tymi porodami się nie dogodzi… według mnie i po naturalnym i po cc może coś maluszkowi dolegać 🙈
Wstawię na chwilę zdjęcie B z soboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego, 11:29
Ladyo, Zulugula, Nowastaraczka, Inga28 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Mam podobne odczucia jak Iryska, też się zastanawiam jak to będzie z dwójką małych dzieci, jak my to ogarniemy 🤭 i to są naprawdę takie sprzeczne uczucia, jak kiedyś Suszarka opisywała. Z jednej strony bardzo się cieszę że zaraz malutka będzie z nami, a z drugiej czuję przerażenie. Mela jest naprawdę bardzo mamowa. Ja jestem nr 1, ona uwielbia się przytulać, w nocy się budzi i biegnie do naszego łóżka, wtula się we mnie. Cały czas „mamusiu chodź się bawić” itp. A tu za chwilę będzie jeszcze jedno maleństwo. Dużo jej tłumaczymy, ale jak to będzie w rzeczywistości? Boję się że serce mi pęknie jak nie będę tylko dla niej. Bo Jagoda to wiadomo, duża dziewczyna, dużo rozumie, wie że jak np karmie to trzeba chwileczkę poczekać Btw. Dzisiaj mija dokładnie 16 lat od kiedy po raz pierwszy zostałam mamą … we wtorek stawiam się do szpitala i w środę cc!!! Chociaż powiem szczerze że jakby się wcześniej zaczęło samo to próbowałabym urodzić sn, bo ja jednak panicznie boję się operacji.
-
Zulugula wrote:Ale spamuję dziś😂 ale Kaja śpi już 2h, chyba odsypia poród, bo zawsze rano ma 40min drzemki tylko.
Meggi a Oliwka jak reaguje na wieści o siostrzyczce?
No widzisz, bo wlasnie przetrwaliscie ten tzw czwarty trymestr i teraz moze byc lepiej, trzymam kciuki ✊💜
No a wizyta u osteopaty tez na pewno zrobila swoje:)
U nas ok, Lucja za 3 tyg konczy pol roku, nie mam pojecia kiedy to zlecialo 😮 a musze jej zaczac juz diete rozszerzac za chwile
Moze i dobrze, bo teraz ma miliard pobudek w nocy na piers, mleka mm jak nie chciala tak nadal nie chce, tzn czasem zje z łaską jakies 50-60 ml 😁 probuje teraz troche podawac te butelke, zeby ja przyzwyczaic
No a jak sie nie da to bede wlasnie zaraz przy RD wprowadzac jakies kaszki na kolacje itp, zeby troche mi dala zyc w nocy. Oczywiscie moze to w ogole nie pomoc na czeste kp, ale łudzę sie, ze troche chociaz pomozeII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
kiniusia270 wrote:No mega się ślini trzeba puszczać odkurzacz z funkcją mopowania żeby te placki mokre przecierał po noszeniu na leniwca 😂
[/url]
Wiem o co chodzi 😂
Edit. Jejku, śliczna 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego, 12:35
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023