Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, z tego co wiem, to zazwyczaj takie wypadki z mleczakami nie maja zadnego przelozenia na zeby stale. Na szczescie
Gucio ma usunieta jedynke, druga spilowana, smutno mi czasem jak mi sie to przypomni, albo ktos o to zapyta (jak na niego patrze, to zwykle o tym nie mysle/nie widze tego, bo juz soe przyzwyczailam)… ale pocieszam sie, ze to tylko mleczakiII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Zulu, Wik - moja Jagoda jak była mała to wybiła sobie dwie jedynki 🤦♀️ spadła z kanapy, zęby wyleciały…miała wtedy koło 3 lat. Nie miało to żadnego przełożenia na zęby stałe, ma normalne ładne, proste zęby nie martwcie się!
Wik89, Zulugula lubią tę wiadomość
-
W ogóle to jest ciekawe, że te cukrzyce ciążowe wyskakują w pierwszych ciążach, normalnym dziewczynom (nie jakimś otyłym czy coś), a w drugich jest spokój - ja tak miałam, Iryska, Lalia. Tak jakby pierwsza ciąża to był jakiś szok dla organizmu.
Lalia, jak u Was? Jak to nowe przedszkole?
Motylku, wpadasz tu jeszcze? Co u Ciebie?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:
Wik, ojejku, a co się stało Guciowi z ząbkami? Wybił sobie?
Tak, pisalam o tym kiedys, to bylo juz prawie 2 lata temu, mial 1,5 roku. Niefortunnie upadl na schodek
Ale poki co wszystko ok, ladnie mowi, a balam sie ze to bedzie mialo wplyw na mowe
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Podglądam Was co jakiś czas
Dużo zdrówka dla dzieciaków, widzę, że jakiś słaby czas, wszyscy na około chorzy.
Ladyo Tobie też wysyłam dużo uścisków dla malutkiej w brzuszku. Cieszę się,że poziom wód się podnosi i mam nadzieję, że już teraz będziesz miała spokojny czas do rozwiązania.Ladyo lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Czy któryś maluszek miał u Was rumień? Ile trwa ta wysypka? Czytałam, że od wysypki już nie zaraża i niby może iść do przedszkola ale dzisiaj go nie puściłam bo słabo wygląda z tymi wykwitami 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego, 09:53
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Iryska wrote:Enigvaa, co u was słychać? Wy jesteście jeszcze w Niemczech? Jak tam Malwinka? Mam nadzieję że ją omijają choroby😘
U nas znowu choroby, tydzień w przedszkolu i dzisiaj już katar i gorączka😕 A do grudnia tak ładnie chodził do przedszkola i nie chorował prawie wcale😕
Tak, planujemy powrót na styczeń 2026. Żeby zacząć nowy rok podatkowy już w PL 🤪
My właśnie skończyłyśmy turnus w Warszawie, dziś odebrałyśmy nowe ortezy w Krakowie i jutro rano wracamy.
Malwina nie choruje, ale też nie mamy zbytnio skąd łapać, nie chodzi do przedszkola, nie mamy zbyt wielu znajomych w De wiec nawet nie ma z kim się powymieniać zarazkami 🤣
Ciągle się wzmacnia, nadal nie wiele nam to dało samodzielności ale jest co raz lepiej więc jest dobrze🔸28 lat