Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas to chyba była kwestia przegrzania i ząbkowania, dałam Jagodzi na noc Nurofen i pierwszy raz od miesiąca zasnęła szybciutko, bez krzyków i przespała noc bez pobudek. Po dokładniejszych oględzinach stwierdziłam że ma jedną całą piątkę na dole, z drugiej strony wyszła połowa, a u góry przebite są już czubki. Poszła do żłobka, dostałam wiadomość przed chwilą że wszystko z nią w porządku, bawi się i szaleje, więc mam nadzieję że już więcej niespodzianek nie będzie.
Laila dużo zdrowia dla Olusia ♥️
Anna dla Ciebie też zdrowia! Ja w ogóle słabo reaguję na klimę, a z drugiej strony weź przeżyj te koszmarne upały bez...byliśmy w weekend u znajomych, mają w domu klimę i musiało mnie trochę zawiać, bo leje mi się z nosa niesamowicie 🤦 dziś jest dla mnie idealna pogoda, 19 stopni, pochmurno, wieje chłodny wiatr i zbiera się na deszcz 🤣Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Mój mąż rozwala system. Rozmawiamy wczoraj i mówię mu, że strasznie źle znoszę miesiączki im jestem starsza i teraz jak mam okres a on jest w delegacji będę robić tylko minimum bo muszę wiecej wypoczywać, bo mój organizm zaczął strasznie pożerać energię w tym czasie odkąd jestem coraz bliżej 40tki. Na co moj mąż "to co? Może trzecie dziecko póki w ogóle jeszcze miewasz okres" 😂
-
Lalia, jak dziś Oluś?
Inga, podsyłaj foty z wakacji
Inne mamuśki też niech się chwalą wojażami i tymi dużymi i małymi
Zulu, masz rację, że kombinacja 'nocleg w Sopocie - ze śniadaniami - tanio' nie istnieje 😂 cały czas mamy niedosyt Trójmiasta, bo jak jesteśmy nad morzem to wpadamy tam tylko przelotem i zdecydowaliśmy się pojechać tam na długi weekend w sierpniu. Typowo na zwiedzanie, ewentualnie plaża jak pogoda dopisze.
Jedziemy pociągiem (pendolino jedzie ok. 6 h), więc szukaliśmy noclegu w miarę blisko stacji kolejowej/komunikacji miejskiej i w końcu udało się coś zaleźć w Sopocie za rozsądne pieniądze, ale bez śniadań. Priorytetem była czystość i prywatna łazienka. Niemniej jak zobaczyłam noclegi za 10 000 zł to zdębiałam 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca, 20:42
Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina, dziękuję że pytasz 😙 ogólnie dużo lepiej, gorączka spadła, samopoczucie wróciło, jedynie apetyt nadal slaaabo 🥴
-
Meggi110818 wrote:Inga ja znowu męczę z tymi panelami białymi 🙈 jak wrócisz z wakacji daj znać 🤭
U Ciebie widać te łączenia? Kurde myślałam że nie będą widoczne, stary położył je wczoraj i widać. Najpierw było malowane a teraz kładzione i widać te łączenia... -
Ja dziś rozmawiałam z deweloperem, póki co prace bez opóźnień, do końca wakacji powinniśmy mieć SSZ i mamy się nastawiać na wykończeniówkę w październiku więc kto wie, może przeprowadzka jeszcze przed wiosną?
A poza tym mam pytanie. Miała któraś z Was nadmiar skóry po ciąży? Jak z tym walczyłyście i czy się udało? -
Ounai na nadmiar skóry po ciąży tak naprawdę nie pomoże nic poza abdominoplastyką. Żadna metoda medycyny estetycznej nie poradzi sobie z nadmiarem skóry, polepszą jej napięcie itp, ale nadmiar - tylko wycięcie da efekt. Niestety.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny wybierające się do Sopotu, jeśli byście chciały polecajki gdzie zjeść, gdzie pójść itp to służę pomocą, a i chętnie się spotkam jeśli akurat będę na miejscu, bo też mamy plany wyjazdowe 😄😊
KarolinaMaria, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ula, dawaj polecajki gdzie dobre, a najlepiej gdzie dobre i nie za miliony😂
Pamiętam, że Wy też macie knajpę, tylko nie pamiętam nazwy🤔
Nie wiem czy ogarnę normalne życie a co dopiero spotkanie 😂 ale jak coś to będę pisać
Do nas na rybkę zapraszamy - Bar Przystań w Sopocie 😊
Dla dzieci polecam albo dorsza albo miętusa, a dla Was halibut (moja miłość ❤️🤣), kargulena (ryba z najczystszych wód arktycznych), ale oczywiście na początek kultowa już zupa rybna i tatar z łososia 🤤
W weekendy ogólnie nie polecam tam przychodzić, chyba, że lubicie stać w gigantycznej kolejce żeby zamówić (czasami nawet 40 min do godziny), ale w tygodniu jest luźniej.
Jeśli nie ryba, a ma być tanio i smacznie to polecam Bar Bursztyn - domowe jedzonko 💪
Z dobrych restauracji mogę polecić M15 na samej plaży tak jak nasza Przystań, z tym, że oni mają zajebisty plac zabaw więc rodzice zadowoleni, bo mogą zjeść w spokoju, a dzieci bezpiecznie biegają po placu na piasku 😊
Na słynnym Monciaku : kultowe sopockie zapieksy, nawet moje dzieciaki lubią.
Do tego restauracja Śliwka w Kompot - sztosik, pysznie i jeszcze cenowo akceptowalnie.
A na smaczne lody, kawę i ciasto - kawiarnia Mamma Mia praktycznie na przeciwko Molo, wjeżdża się tam windą i pije się kawkę z widokiem na morze i Molo 💪
Jeśli chodzi o pizzerie polecam szczególnie Amici przy ul. 3go Maja. Prawdziwa włoska pizza! Plus mają dania dla Bambini 😄
A jak byście chcieli wybrać się do Gdańska to mega polecam restaurację "Ministerstwo Magii Gdańsk" ul. Szeroka, na samej starówce - w stylu Harrego Pottera, niezła gratka dla fanów 😊 byliśmy z dzieciakami 2 tygodnie temu.
KarolinaMaria, Zulugula, edka85 lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:W weekendy ogólnie nie polecam tam przychodzić, chyba, że lubicie stać w gigantycznej kolejce żeby zamówić (czasami nawet 40 min do godziny), ale w tygodniu jest luźniej.
-
Annia wrote:Ounai na nadmiar skóry po ciąży tak naprawdę nie pomoże nic poza abdominoplastyką. Żadna metoda medycyny estetycznej nie poradzi sobie z nadmiarem skóry, polepszą jej napięcie itp, ale nadmiar - tylko wycięcie da efekt. Niestety.
-
edka85 wrote:No co ty. Koleżanki wchodzą bez kolejki tylnym wejściem 😛
No jak będę na miejscu to jak najbardziej! Nawet miejsce przy stoliku w środku się znajdzie 😄
A jak będzie ładna pogoda to i leżaczek się znajdzie żeby zjeść w plenerku na plaży 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca, 18:24
edka85 lubi tę wiadomość