Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cieszę się, że moje polecajki się przydały 🥰
Karo my akurat na długi weekend w sierpniu wyjechaliśmy na Mazury 🙈
Może następnym razem uda się spotkać dziewczyny, serdecznie zapraszam 💪 -
Ula, my też skorzystaliśmy! Byliśmy w polecanej pizzerii i na kawie z widokiem 😋 następnym razem chcemy przyjechać poza sezonem, może wtedy się uda.
Edit i oczywiście byliśmy w Barze Bursztyn 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września, 09:37
Ulaa lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
My Marcie kupowalismy przed wakacjami, mierzyla w sklepie i c10 jej spadały. W kapciach 28 ma zapas, (ale mierzyla tez 27 i byly juz za male, dotykala palcem konca buta). Te c9 ma tak na styk teraz, ale jeszcze nie sa za male. Ja jej w ccc mierzylam i potem zamawialam na necie, bo mialam strasznie duzy problem zeby dobrac jej rozmiar. Jedne jak jej zamowilam to byly takie dziwne ze nie mogla wcisnac w miejscu podbicia nogi, dlatego zabralam ja do sklepu stacjonarnie zmierzyc bo nie chcialam zamawiac 10 par.
Najwyzej odeslesz i zamowisz c9 na szczescie to nie majtki kupowane stacjonarnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września, 18:26
-
Zulupromocja! Dzięki Ci dobra kobieto! Zamówiłam Amelce 4 bluzy/sweterki Czy Wasze dzieci też zaczęły tak niszczyć ubrania? Zosi praktycznie nic nie kupuje bo ma w idealnym stanie po Meli, ale te od rozmiaru 104 (w sumie nosi ten rozmiar już ponad rok) to co chwilę idą do wyrzucenia bo albo poplamione niewiadomo czym albo kolana starte albo na coś usiadła i nie da się wyprać itp…
-
Ja dziś zostałam z Mela w domu… Mela się obudziła z katarem, kaszle… niby nie wygląda na chorą ale w piątek mają pierwszą wycieczkę w przedszkolu i bardzo jej zależy żeby jechać! Autobusem! Bez rodziców! Do bacówki Radawa na farmę dyniowa!!! Więc stwierdziłam że te dwa dni do piątku może się wykuruje w domu. Dzisiaj pracowałam zdalnie a jutro zostanie z tatusiem.
-
O tak, te wycieczki to poważna sprawa 😁 Moje też bardzo je lubią. A największą atrakcją jest nic innego jak przejazd autokarem. W zasadzie im wszystko jedno, gdzie pojadą. Byle tylko był autobus 😛
-
Tak Ladyo, moi tez jak zaczeli przedszkole to ciuchy staly sie jednorazowe. Nie wiem hak oni Marte w zlobku utrzymywali w czystosci, bo jadla sama i wracala czysta a z przedszkola pożalsieBoże.
Ja dziś miałam wrócić z urlopu i też zostałam, Martę też dopadła zemsta faraona. W nocy wymiotowała i biegunka lekka. Mam L4 na dzis i jutro, piatek mam wolny bo nam obnizyli wymiar etatu do 95% zeby ratowac firme finansowo.
A w sobote idziemy na wesele i musze Wam powiedziec, ze Pani w sklepie dobierala.mi biustonosz bez ramiaczek, po przymierzeniu 5 padlo (jak to Pani powoedziala, jak u wiekszosci klientek) na wonderbra. Normalnie mam megq sfatygowany biust, musze miec dobrze podtrzymany, trudno mi dobrac cokolwiek bo po wiekszosci firm takich jak np gortex mam na ciele siniaki i ból spowodowany noszeniem stanika jest nie do zniesienia. A tu mam piersi jak 20stka, wygladaja jakby wyszly spod reki Ambroziaka. W dodatku bez ramiaczek ten stanik trzyma wszystko. No mowie Wam, sztos! -
Wonderbra to ta bardotka? Naprawdę tak dobrze układa biust i dobrze trzyma? Nigdy nie używałam.
-
edka85 wrote:Wonderbra to ta bardotka? Naprawdę tak dobrze układa biust i dobrze trzyma? Nigdy nie używałam.
-
Ounai, 'spod ręki ambroziaka' zrobiło mi dzień 😂😂😂 kiedyś namiętnie oglądałam jego programy.
Zulu, wstrzelenie się w rozmiarówkę crossów to wyszła szkoła każdy. Nam się w tym roku udało, ale rok temu za nic nie potrafiłam spasować rozmiaru (mam na myśli sandały).
Eh, wypadałoby zrobić przegląd szaf i pochować wreszcie letnie ubrania i buty 😑'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
20 zł? 🤯 Niedawno interesowałam się tematem i znalazłam na allegro za prawie 50. Jak to możliwe, że oni mają tyle rzeczy po cenie niższej niż rynkowa? 🤔