X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Wow gratulacje, ale to zleciało. Szybka dziewczyna <3

U nas chorób ciąg dalszy, wczoraj tqk fatalnie się czułam ze wziela wolne. Ale dzis juz poszlam do pracy bo od poniedzialku jestesmy w górach i głupio mi było.

Ula, polecasz jakieś stoki w okolicy? Dla początkujących? Chociaż mysle ze moze byc i orczyk,moze przypomnimy sobie jak to bylo.

Deweloper wrocil z urlopu i wreszcie cos ruszylo, mieli dzis robic hydraulike, wiec jest szansa ze za 2 tyg beda juz lać wylewki. Potem tylko osuszyc i mozemy sie wykanczac

Edit

Marta w nocy wymioty. A rano ryk bo ona chce iśc do przedszkola bo jest basen..

Mogę polecić, bo z okna naszego domu widzę stok, na którym chłopcy uczyli się jeździć, a Julek w tym sezonie zacznie. Nazywa się Pod Butorowym Wierchem.

Wyciąg położony jest na osiedlu Czajki tuż przy dolnej stacji Kolei na Butorowy Wierch.
    Długość 250m. Jest to idealne miejsce dla początkujących, wypożyczalnia sprzętu na miejscu, instruktorzy dostępni od ręki praktycznie, ale zawsze warto zadzwonić i zarezerwować termin

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś o 1 w nocy dojechaliśmy do Kościeliska, póki co pogoda słaba, lekko śnieg padał, ale później zamienił się w deszcz, a ja dosłownie dwa dni przed wyjazdem złapałam przeziębienie i zawalone zatoki z wyższym ciśnieniem w górach powoduje okropny ból głowy 😔

Podróż super, dzieci prawie całą drogę spały, ja w sumie też 😄
    Z rana pospałam z Gabrysią do 9 prawie także gdyby nie ten katar to bym powiedziała, że ferie idealne 😊

W poniedziałek jedziemy do kopalni soli w Wieliczce, byłam jako dziecko więc mam nadzieję, że moim dzieciom też się spodoba!

Co do poprzedniego tematu.. To w sumie może źle napisałam. Ja nie organizuję domowych zabaw dzieciom, ale już wspólne wyjścia do teatru, kina, na wycieczki itp to jak najbardziej tak

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
‹‹ 5852 5853 5854 5855 5856
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ