X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • veritaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę myślałam że to rzadkie. A jednak nie. Akurat moje koleżanki które mają synków to tylko u mojego jest ten problem. Wszystkim już w wieku 4 lat schodzi napletek.
    Cholera myślałam że coś da tą maść :( mnie to trochę podłamało, bo było już dobrze i nagle totalnie regres. W tym momencie jest naprawdę tak słabo że nawet cewki moczowej nie widać.

Zulu a jak długo smarujecie ? Z jaką czestliwoscia ? Niby wyczytałam ze 2 miesiące to jest minimum. My na razie mamy na 9 tyg przez pierwszy miesiac az 3 razy na dzien.
    Nam po dwóch dniach maści od razu zaczerwienie i zapalenie odeszło ale nadal jest taki stozek. No typowa wg mnie stulejka z tego co oglądałam w necie chociaż lekarz tak tego jeszcze nie nazwał .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 20:29

Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
    Poronienie listopad 2019 7tc
    Synek styczeń 2021
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 23 lutego, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaa wrote:
    Kurczę myślałam że to rzadkie. A jednak nie. Akurat moje koleżanki które mają synków to tylko u mojego jest ten problem. Wszystkim już w wieku 4 lat schodzi napletek.
    Cholera myślałam że coś da tą maść :( mnie to trochę podłamało, bo było już dobrze i nagle totalnie regres. W tym momencie jest naprawdę tak słabo że nawet cewki moczowej nie widać.

Zulu a jak długo smarujecie ? Z jaką czestliwoscia ? Niby wyczytałam ze 2 miesiące to jest minimum. My na razie mamy na 9 tyg przez pierwszy miesiac az 3 razy na dzien.
    Nam po dwóch dniach maści od razu zaczerwienie i zapalenie odeszło ale nadal jest taki stozek. No typowa wg mnie stulejka z tego co oglądałam w necie chociaż lekarz tak tego jeszcze nie nazwał .
    Napletek ma zejsc do 15 roku zycia. Jesli jest waski ale nie ma stulejki to nie jest zaden problem. Najlepiej powiedziec dziecku zeby sobie w kapieli troche odciagalo codziennie i tyle. Rytual jak mycie zebow.

age.png

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 23 lutego, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wiem ze nie to forum, ale macie panele winylowe moze u siebie?

age.png

age.png
‹‹ 5853 5854 5855 5856 5857
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ