Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę myślałam że to rzadkie. A jednak nie. Akurat moje koleżanki które mają synków to tylko u mojego jest ten problem. Wszystkim już w wieku 4 lat schodzi napletek.
Cholera myślałam że coś da tą maśćmnie to trochę podłamało, bo było już dobrze i nagle totalnie regres. W tym momencie jest naprawdę tak słabo że nawet cewki moczowej nie widać.
Zulu a jak długo smarujecie ? Z jaką czestliwoscia ? Niby wyczytałam ze 2 miesiące to jest minimum. My na razie mamy na 9 tyg przez pierwszy miesiac az 3 razy na dzien.
Nam po dwóch dniach maści od razu zaczerwienie i zapalenie odeszło ale nadal jest taki stozek. No typowa wg mnie stulejka z tego co oglądałam w necie chociaż lekarz tak tego jeszcze nie nazwał .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 20:29
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Kurczę myślałam że to rzadkie. A jednak nie. Akurat moje koleżanki które mają synków to tylko u mojego jest ten problem. Wszystkim już w wieku 4 lat schodzi napletek.
Cholera myślałam że coś da tą maśćmnie to trochę podłamało, bo było już dobrze i nagle totalnie regres. W tym momencie jest naprawdę tak słabo że nawet cewki moczowej nie widać.
Zulu a jak długo smarujecie ? Z jaką czestliwoscia ? Niby wyczytałam ze 2 miesiące to jest minimum. My na razie mamy na 9 tyg przez pierwszy miesiac az 3 razy na dzien.
Nam po dwóch dniach maści od razu zaczerwienie i zapalenie odeszło ale nadal jest taki stozek. No typowa wg mnie stulejka z tego co oglądałam w necie chociaż lekarz tak tego jeszcze nie nazwał . -