X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: 13 marca, 02:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja maluchom kupuję barefooty, w tym roku Gabi ma z firmy Ameko, ale lubię też primigi, froddo. Ma bardzo szczupłą stopkę i większość butów źle na niej leży.

A Julek ma z DD step i 3f barefoot (to już trzecie buty z tej firmy dla niego).

Mam obawy przed latem jeśli chodzi o sandały dla tej mojej pchełki, nie wiem czy coś znajdę na jej stopki.

Edka po cichu gratuluję 😉 i podziwiam za odwagę, ja nie wyrabiam na zakrętach często ze swoją czwórką 😅

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 13 marca, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulaa, a emele? Sa raczej szczupłe i z bardzo cieniutkiej skórki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca, 14:46

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: 13 marca, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Ulaa, a emele? Sa raczej szczupłe i z bardzo cieniutkiej skórki

Nie próbowałam, ale póki co sprawdzają nam się te, które wymieniłam. Może na jesień spróbuję jakieś emelki kupić 😊
    Dzięki!

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 13 marca, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula, a mieliście trampki 3f? Czaję się na nie dla T, ale nie wiem czy nie są za bardzo "kapciowe".
    A masz do polecenia jakieś fajne trampki dziewczęce?

💙
    💗
  • MartaP29 Znajoma

Wysłany: 13 marca, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie też szukam jakiś trampek ale w sieci jest tego tak dużo, że nie wiadomo na co się zdecydować.

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 14 marca, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, miała któraś z Was juz na vinted drugi etap weryfikacji tożsamości czyli zdjęcie dowodu/paszportu/prawa jazdy?
    Jeju strasznie to wnerwiające, że tyle chcą

💙
    💗
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 14 marca, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Dziewczyny, miała któraś z Was juz na vinted drugi etap weryfikacji tożsamości czyli zdjęcie dowodu/paszportu/prawa jazdy?
    Jeju strasznie to wnerwiające, że tyle chcą
    Ja nie ale tu dziewczyny się weryfikowały z tego co pamiętam. Był już taki temat.

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: 14 marca, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Ula, a mieliście trampki 3f? Czaję się na nie dla T, ale nie wiem czy nie są za bardzo "kapciowe".
    A masz do polecenia jakieś fajne trampki dziewczęce?

Kupowałam Julkowi z serii cross denver i nie były jak kapcie, nam się sprawdzały.
    Dla dziewczynki niestety nie mam do polecenia trampek, bo dopiero w tym sezonie będę szukała dla Gabi, młoda późno zaczęła chodzić (pod koniec poprzednich wakacji) więc miała już buciki takie typu prewalkers dla maluchów, które uczą się chodzić, a potem od listopada już zimowe.
    Teraz na wiosnę kupiłam takie a'la trzewiki zamszowe i dopiero myślę gdzieś na przełomie maja i czerwca kupię jej jakieś trampki 😉 razem z sandałami

Zulugula lubi tę wiadomość

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: 15 marca, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Ja nie ale tu dziewczyny się weryfikowały z tego co pamiętam. Był już taki temat.
    Ale temat dotyczył wtedy podania PESELu, a nie załączenia zdjęcia dokumentu.

Zulu, ja nie miałam. Podałam tylko PESEL i tak działam. Zdjęcie dokumentu to już lekkie przegięcie ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 08:08

🦄 2021 r.
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 15 marca, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaMaria wrote:
    Ale temat dotyczył wtedy podania PESELu, a nie załączenia zdjęcia dokumentu.

Zulu, ja nie miałam. Podałam tylko PESEL i tak działam. Zdjęcie dokumentu to już lekkie przegięcie ;/

No właśnie jak wtedy pytalam to byl tylko pesel. A teraz juz zdjecie dowodu :/ prędzej czy później wszystkich to chyba czeka. Przy tym pierwszym kroku weryfikacji chyba pisali, że w przyszłości może wystąpić taka prośba. Ehh

💙
    💗
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 15 marca, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nawet o pesel nie pytali. Moze wiecej sprzedajesz? Oni chyba chca kontrolowac tych co traktuja to jako lewy dochod i nie odprowadzaja podatkow z tego tytulu

Ulaa lubi tę wiadomość

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • Ulaa Autorytet

Wysłany: 15 marca, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do vinted to ja nie miałam nigdy do tej pory jakiejś dodatkowej weryfikacji, ale też jakoś nie sprzedaję mega dużo. Raz na 2-3 miesiące robię jakieś rzuty sprzedażowe, ale to kwestia max 300-400 zł za jeden rzut także to nie są jakieś duże kwoty też

15.10.2013 syn 💙
    21.10.2015 syn 💙
    06.2020 💔
    28.08.2021 syn 💙
    21.02.2023 córeczka 💗

age.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 15 marca, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za pierwszym razem zrobilam więcej niz 30 transakcji. W tym roku tez juz zrobilam 30, może dlatego. Ale piszą o jakims progu płatności portfela. Mam tam teraz 3stówki tylko bez przesady 🙈
    Ile jest takich kont typu regularny sklep z nową odzieżą. Ich by się czepili a nie jakies sprzedaże za dyszkę 😄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 11:02

💙
    💗
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 15 marca, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulu, to chyba o to chodzi, ze jal jest regularny sklep oficjalnie to znaczy ze nic nie ukrywaja, a ile jest takich Grażyn, co dorabiają sobie na lewo chodząc po szmateksach i wystawiając na vinted.

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • veritaa Autorytet

Wysłany: 15 marca, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również sprzedaje na Vinted , dość sporo bym powiedziała i nie miałam żadnej weryfikacji.
    Peselu też nie podawałam.

Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
    Poronienie listopad 2019 7tc
    Synek styczeń 2021
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 15 marca, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaa wrote:
    Ja również sprzedaje na Vinted , dość sporo bym powiedziała i nie miałam żadnej weryfikacji.
    Peselu też nie podawałam.

O to ciekawe. A zrobiłaś minimum 30 transakcji? Cały rok ludzi przygotowywali, że >30 transakcji lub 2000eur zarobku to od razu idzie do skarbówki info i wtedy jest ta pierwsza weryfikacja pesel. Na olx też juz to weszło.

💙
    💗
  • veritaa Autorytet

Wysłany: 15 marca, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    O to ciekawe. A zrobiłaś minimum 30 transakcji? Cały rok ludzi przygotowywali, że >30 transakcji lub 2000eur zarobku to od razu idzie do skarbówki info i wtedy jest ta pierwsza weryfikacja pesel. Na olx też juz to weszło.

A gdzie to można sprawdzić ile transakcji ? Wydaje mi się że tak…
    Edit : już mam, sprawdziłam na profilu. I od samych wakacji 2024 mam 40 sprzedanych a w całym roku ponad 60 … a nic mnie nie weryfikowali no żadnego peselu nie podawalam na pewno .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 22:17

Zulugula, KarolinaMaria lubią tę wiadomość

Synek styczeń 2021
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 16 marca, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaa wrote:
    A gdzie to można sprawdzić ile transakcji ? Wydaje mi się że tak…
    Edit : już mam, sprawdziłam na profilu. I od samych wakacji 2024 mam 40 sprzedanych a w całym roku ponad 60 … a nic mnie nie weryfikowali no żadnego peselu nie podawalam na pewno .
    To chodzi o rok skarbowy, wiec musisz policzyc od 1 stycznia '25, nie od wakacji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca, 15:32

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • veritaa Autorytet

Wysłany: 17 marca, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 32 transakcje od stycznia. Na razie o nic mnie nie prosili. Koleżanka moja z pracy też duzo sprzedaje na vinted i też nie miała weryfikacji. Może jeszcze cudem nas jakoś ominęli 🤣

Chciałam się „ pochwalić „ że problem napletka praktycznie zażegnany. Po 3 tyg został po jednej stronie delikatnie przyklejony. Jeszcze i tak 6 tyg smarowania żeby utrwalić efekt.

Zulugula, Ounai lubią tę wiadomość

Synek styczeń 2021
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 17 marca, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verita super, to my chyba cos źle robimy.. tzn ja delegowalam męża do tego, bo nie ogarniam tematu🙈

Z tym vinted to rzeczywiście ciekawe.. może wyrywkowo jakos to działa a nie z automatu. Ale daj znać jak będą Cie chcieli zweryfikować , ciekawi mnie to😃
    Ja widzę 60 transakcji ale nie wiem od kiedy dokładnie, jakoś od polowy poprzedniego roku chyba

💙
    💗
‹‹ 5858 5859 5860 5861 5862 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ