Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja maluchom kupuję barefooty, w tym roku Gabi ma z firmy Ameko, ale lubię też primigi, froddo. Ma bardzo szczupłą stopkę i większość butów źle na niej leży.
A Julek ma z DD step i 3f barefoot (to już trzecie buty z tej firmy dla niego).
Mam obawy przed latem jeśli chodzi o sandały dla tej mojej pchełki, nie wiem czy coś znajdę na jej stopki.
Edka po cichu gratuluję 😉 i podziwiam za odwagę, ja nie wyrabiam na zakrętach często ze swoją czwórką 😅 -
Ounai wrote:Ulaa, a emele? Sa raczej szczupłe i z bardzo cieniutkiej skórki
Nie próbowałam, ale póki co sprawdzają nam się te, które wymieniłam. Może na jesień spróbuję jakieś emelki kupić 😊
Dzięki! -
Zulugula wrote:Dziewczyny, miała któraś z Was juz na vinted drugi etap weryfikacji tożsamości czyli zdjęcie dowodu/paszportu/prawa jazdy?
Jeju strasznie to wnerwiające, że tyle chcą -
Zulugula wrote:Ula, a mieliście trampki 3f? Czaję się na nie dla T, ale nie wiem czy nie są za bardzo "kapciowe".
A masz do polecenia jakieś fajne trampki dziewczęce?
Kupowałam Julkowi z serii cross denver i nie były jak kapcie, nam się sprawdzały.
Dla dziewczynki niestety nie mam do polecenia trampek, bo dopiero w tym sezonie będę szukała dla Gabi, młoda późno zaczęła chodzić (pod koniec poprzednich wakacji) więc miała już buciki takie typu prewalkers dla maluchów, które uczą się chodzić, a potem od listopada już zimowe.
Teraz na wiosnę kupiłam takie a'la trzewiki zamszowe i dopiero myślę gdzieś na przełomie maja i czerwca kupię jej jakieś trampki 😉 razem z sandałamiZulugula lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ja nie ale tu dziewczyny się weryfikowały z tego co pamiętam. Był już taki temat.
Zulu, ja nie miałam. Podałam tylko PESEL i tak działam. Zdjęcie dokumentu to już lekkie przegięcie ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 08:08
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Ale temat dotyczył wtedy podania PESELu, a nie załączenia zdjęcia dokumentu.
Zulu, ja nie miałam. Podałam tylko PESEL i tak działam. Zdjęcie dokumentu to już lekkie przegięcie ;/
No właśnie jak wtedy pytalam to byl tylko pesel. A teraz juz zdjecie dowoduprędzej czy później wszystkich to chyba czeka. Przy tym pierwszym kroku weryfikacji chyba pisali, że w przyszłości może wystąpić taka prośba. Ehh
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Co do vinted to ja nie miałam nigdy do tej pory jakiejś dodatkowej weryfikacji, ale też jakoś nie sprzedaję mega dużo. Raz na 2-3 miesiące robię jakieś rzuty sprzedażowe, ale to kwestia max 300-400 zł za jeden rzut także to nie są jakieś duże kwoty też
-
Za pierwszym razem zrobilam więcej niz 30 transakcji. W tym roku tez juz zrobilam 30, może dlatego. Ale piszą o jakims progu płatności portfela. Mam tam teraz 3stówki tylko bez przesady 🙈
Ile jest takich kont typu regularny sklep z nową odzieżą. Ich by się czepili a nie jakies sprzedaże za dyszkę 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 11:02
💙 11.2020
💗 11.2023 -
veritaa wrote:Ja również sprzedaje na Vinted , dość sporo bym powiedziała i nie miałam żadnej weryfikacji.
Peselu też nie podawałam.
O to ciekawe. A zrobiłaś minimum 30 transakcji? Cały rok ludzi przygotowywali, że >30 transakcji lub 2000eur zarobku to od razu idzie do skarbówki info i wtedy jest ta pierwsza weryfikacja pesel. Na olx też juz to weszło.💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:O to ciekawe. A zrobiłaś minimum 30 transakcji? Cały rok ludzi przygotowywali, że >30 transakcji lub 2000eur zarobku to od razu idzie do skarbówki info i wtedy jest ta pierwsza weryfikacja pesel. Na olx też juz to weszło.
A gdzie to można sprawdzić ile transakcji ? Wydaje mi się że tak…
Edit : już mam, sprawdziłam na profilu. I od samych wakacji 2024 mam 40 sprzedanych a w całym roku ponad 60 … a nic mnie nie weryfikowali no żadnego peselu nie podawalam na pewno .Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 22:17
Zulugula, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:A gdzie to można sprawdzić ile transakcji ? Wydaje mi się że tak…
Edit : już mam, sprawdziłam na profilu. I od samych wakacji 2024 mam 40 sprzedanych a w całym roku ponad 60 … a nic mnie nie weryfikowali no żadnego peselu nie podawalam na pewno .Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca, 15:32
-
Mam 32 transakcje od stycznia. Na razie o nic mnie nie prosili. Koleżanka moja z pracy też duzo sprzedaje na vinted i też nie miała weryfikacji. Może jeszcze cudem nas jakoś ominęli 🤣
Chciałam się „ pochwalić „ że problem napletka praktycznie zażegnany. Po 3 tyg został po jednej stronie delikatnie przyklejony. Jeszcze i tak 6 tyg smarowania żeby utrwalić efekt.Zulugula, Ounai lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Verita super, to my chyba cos źle robimy.. tzn ja delegowalam męża do tego, bo nie ogarniam tematu🙈
Z tym vinted to rzeczywiście ciekawe.. może wyrywkowo jakos to działa a nie z automatu. Ale daj znać jak będą Cie chcieli zweryfikować , ciekawi mnie to😃
Ja widzę 60 transakcji ale nie wiem od kiedy dokładnie, jakoś od polowy poprzedniego roku chyba💙 11.2020
💗 11.2023