Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny 😙
Edka, gratulacje!💕
Irysko, zdrówka dla Michałka!🤕
Verita, cieszę się, że wychodzicie na prostą z problemem 💪
U nas grypa 🤒 w piątek zaczęła mnie boleć głowa I było mi zimno, w sobotę rano już gorączka I potworny ból całego ciała, zrobiłam test I pyk grypa typ B. Pojechałam na świąteczna opiekę, dostałam lek, powiedziałam że mam małe dzieci ale powiedział że skoro nie mają objawów to nie ma potrzeby dla nich. No i oczywiście wczoraj po południu Kacperek gorączka, a dzisiaj Oluś 37,5 🥴 na 11:30 jedziemy wszyscy do lekarza.
Ja chłopakom zrobiłam zamówienie w ccc. Zamówiłam im sneakersy z Polo Club i dwie pary trampek z psim patrolem 😅 oczywiście zamówilam im takie same w różnych rozmiarach, a że była promka to za 6 par wyszło mi chyba 460 zł 🤭
Ounai, Ty kupiłaś z Myszką Miki, a ja Championy zielono różowe 😂Ounai lubi tę wiadomość
-
O kurde Lalia to zdrówka dla Was, a lekarz trochę niepoważny bo mógł już wtedy dać lek. Po co czekać na objawy…
Zulu ja smarowałam dokładnie tak jak Lalia pisała. Trochę naciągałam ale nie ściągałam przez pierwszy tydzień i jak się juz samo odklejało co widzieliśmy to ściągaliśmy delikatnie żeby nie bolalo oczywiście i wokoło jak butelkę odkręcić. I każdym dniem widzieliśmy że jest lepiej.
Teraz tylko zastanawiam się bo trochę ten napletek mu tak wisi, ale mąż mówił że on chyba też tak miał jako dziecko a jest ok teraz i nic nie wisi 🙈🙈🙈Zulugula lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Jest zachodu z tymi napletkami🙈
Lalia współczuję grypy:/ I następnym razem od razu bierz dla reszty rodziny lek, profilaktycznie jest wtedy raz dziennie. A chlopaki mieli juz grypę kiedyś? Bo jak nie to przygotuj się na konkretne plucie lekiem🙈 chociaz juz duzi są chłopcy to z miodem może im wystarczy. Kaja plula dalej jak widziała, na szczęście cos tam chyba zjadła, bo jej nie złapało.
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulu, byliśmy dzisiaj u lekarza i hit: Kacprowi wyszła grypa typ A 🫣 mi w sobotę typ B 🫣 Olek był z nami bo od tygodnia kaszlał A dzisiaj stan podgoraczkowy więc dostał inhalacje i lek na grype i mój mąż też dostał i to z inicjatywy pediatry, no jak widać da się 🥴
Ja im ten lek rozpuszczam w mini ilości soku malinowego do herbaty i daję strzykawka i biorą cacy 😅 -
Dziewczyny, ja z takim tematem z trochę innej beczki. Też się z mężem staramy bezskutecznie, a po drodze wiele niepowodzeń. Jednak po każdym niepowodzeniu staram się wziąść w garść, wyznaczam sobie nowe cele. Juz od dawna moim nie tyle znartwieniem, co rzeczą która mnie naprawdę wkurza są 2 zmiany , które mam na okolicach intymnych. Jedna na wargach sromowych większych z zewnątrz, a druga w środku obok łechtaczki. Jedno, na zewnątrz to wlokniak, a ro w środku to chyba kaszak. Kazdy ginekolog, któremu to pokazuje albo mnie zbywa, że taka uroda, tak ma być, to nic takiego, a mi to rośnie i mnie wkurza. Już nawet zaczęłam się wstydzić przed mężem... nie mam w okolicy żadnej kobiety chirurga i stąd Takie moje pytanie czy nie wstydziłybyscie na moim miejscu pójść z tym do zwykłego chirurga? A jak mnie wyśmieje? Jak odmówi usunięcia zmian w takim miejscu? Zwłaszcza, że jedna jest w środku na sluzówce?
Powiedziałam sobie, że tym razem muszę zrobić z tym porządek, ale bardzo się wstydzę. Żaden ginekolog nie chce tego usunac, więc chyba muszę pójść do tego chirurga, a bardzo się krępuje.2016: poronienie 8 tydz.💔
2017: cc synek ❤️👣
2020: poronienie 11 tydz., 💔łyżeczkowanie
2024: ciąża pozamaciczna, usunięty prawy jajowod 💔
2025: poronienie 6 tydz. 💔 -
Irysko, nie szczepiliśmy się. Ja grypę ostatnio miałam ponad 15 lat temu a dzieci nigdy. Na szczęście dość łagodnie to u nas idzie, samopoczucie wiadomo do kitu, ale gorączki do max 38,2 i szybko spadają po lekach
-
Lalia, gratuluje wyboru. Matka tez musi sie na wiosne wyszykowac
Ja przy grypach od razu wymazuje dzieci i z wlasna diagnoza ide do lekarza. Ale u nas jak goraczka jest to i tak w przyxlchodni wymazuja wiec dzieki temu ozzczedzam czas
Ala, chirurg to lekarz jak kazdy inny. Pochwa mu nie straszna. Nie ma sie czego wstyfzic, idz jesli to Ci przeszkadza w jakikolwiek sposob.
Lalia, u mnie Marta leki na grype zjadala z mlekiem czekoladowym -