Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Karolina, dziekuje. To było coś niesamowitego. Na koniec dzieci zaśpiewały nam pieśń "Alleluja" z tym tekstem ponizej i serio, ryczałam jak bobas......
No nie...🥹🥹 czytając tekst pieśni mi samej nachodzą łzy...
My do komuni jeszcze 3 lata. Ale kończymy przedszkole 😭😭😭 W życiu bym nie myślała że takie emocje dziwne i niepewne będą przeze mnie przechodzić. Z jednej strony cieszę się bo kończymy pewien etap. Z drugiej na samą myśl że córka idzie do szkoły chce mi się wyć 🙄
Jeszcze ostatanio Alicja powiedziała mi że mają próby na zakończenie roku i że jak śpiewali taka piosenkę poerwszy raz to wszyscy płakali. Nawet ich wychowawczyni ciocia Asia 🥹 A musze dodać że trafila na wspaniałą nauczycielkę. Pełna empatii kobieta. Która dba o dzieciaczki jak o swoje własne. Alicji tez wiele razy pomogła w ciężkich chwilach za co jestem jej bardzo wdzięczna i pewnie też przez to tak ciężko mi z tą myślą że czas na pożegnanie... boję się na kogo teraz trafi 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja, 20:41
Ounai lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Meggi, ja kupowalam te tanie, z polecajek fizjomommy. To te:
https://allegro.pl/oferta/klocki-magnetyczne-przestrzenne-ukladanka-edukacyjna-3d-70-elementow-16571867488?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=c5fdbb9c-fb43-47af-949f-ab8c64820da7&utm_content=1281829b39c3#
Ja brałam ten komplet 70el. Kupowalam na gwiazdkę ten zestaw za niecałe 100zl. Tu wyrzucili w kosmos cenę teraz widzę.. pewnie przed dniem dziecka. moze na innej aukcji taniej znajdziesz.
Nie mam porównania z innymi, ale nie narzekam na nie. Na pewno nie są tak silne jak oryginaly. Na ig są konta z tymi oryginalnymi jak można w poziomie rozłożyc klocki i potem podnieść je do góry układając w konstrukcje, przy tych podróbkach tego nie zrobisz. Ale i tak fajnie się z nich budujeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja, 21:57
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Iryska wrote:Ounai to na jesień pewnie będziecie już w nowym domu?😍
Teraz intensywny czas przed nami. W tym miesiacu a w sumie to tygodniu mamy Dzien Rodziny w szkole i Turniej Szachowy, potem Otwarte Zajecia na basenie w przedszkolu i Piknik Rodzinny w przedszkolu. W tym tygodniu też jedziemy odebrac armature, geberity i wanne, zamawiamy meble w Ikei, lampy, uchwyty meblowe, łóżka dla dzieci (akurat na wszystko sa promocje do konca miesiaca). Drzwi mamy zamówione w Komforcie i już przyszły, ale mają atak hakerski i padły im systemy więc nie mają jak nam ich wyfać z magazynu. Jak się odblolują, to w sobotę montują drzwi. Schody montaż pod koniec czerwca, a podłogi 7 lipca. W 2 tyg lipca montaż kuchni, tak, że wszystko pospinane na maksa. Mamy z mężem pełną listę rzeczy do załatwienia / zamówienia z ustaleniem priorytetów i odhaczamy punkt po punkcie
Iryska lubi tę wiadomość
-
Co u nas słychać... No to może się na początek pochwalę. Wyszłam z największego kompleksu.... Duża wada zgryzu (zgryz otwarty) do tego wada wymowy. Wzięłam się za siebie po całości. Powiedzialam sobie ze albo teraz albo wcale.... Niedługo kończę terapię z neurologopeda, jesteśmy na ostatniej prostej. A aparat ortodontyczny prawdopodobnie ściągamy w grudniu. Już tylko zostały takie ostatnie detale 🥹 Wróciła do mnie pewność siebie❤️ Taki to sobie zrobiłam wymarzony prezent na 30ste urodziny 🫣
Ale żeby nie było tak kolorowo... ja skończę terapię wymowy a moja Asia będzie zaczynać, strasznie wypycha język przy głoskach syczących. Do tego ma problemy z bezdźwięcznymi głoskami także teraz czeka nas też dużo pracy nad jej poprawną wymową 🙃Zulugula lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:Ounai czyżby twoje marzenie o posiadaniu domu z ogrodem właśnie się spełniało? 🤩
Mart bardzo sie ciesze ze spelnilas swoje marzenie. Warto robic dla siebie dobre rzeczy. Powinnas byc z siebie dumna! Powodzenia z Asia, kawal pracy przed wami ale to sie da ogarnac.Martt95 lubi tę wiadomość
-