Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny 😁 Ja jeszcze tydzień do urlopu, ale już odliczam dni, bo atmosfera w pracy zrobiła się ostatnio ciężka przez pewną osobę 🙄 Ciężki to będzie tydzień, bo mi mąż ucieka jeszcze do Anglii na trzy dni w delegację, a później ma jeszcze trzydniową integrację z pracy, więc może być wesoło. Na szczęście moja mama ma urlop i zajmie się Olusiem, kiedy będę miała popołudniowa i nocną zmianę.
My w tym roku lecimy do Turcji na 5 dni. Od dwóch lat totalnie nie trafiamy z pogodą nad Bałtykiem, więc zdecydowaliśmy się na wczasy za granicą. Nie wiem jak będzie z Olkiem w samolocie, a ja nie cierpię latać i obawiam się, że to będzie prawdziwa katastrofa 🫣 Ale w moim mężu nadzieja, że mu się uda nas ogarnąć 🤣Zulugula, KarolinaMaria, veritaa, Iryska lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Miałam wejść dzis a tu proszę akurat napisalyscie:)
My kilka dni temu wróciliśmy po tygodniu w Bułgarii na zlotych piaskach na typowym AI🙈 ale było extra😄 bez zmartwień i obowiązków, tylko ten dylemat czy iść na plażę czy zostać na basenie 🤭 i za 2 tyg zaczynamy wakacje, ja biore 3tyg urlopu, będziemy na działce i u dziadkow i na Słowację jedziemy na 3-4dni.
Ja w pracy dostalam awans, trochę sztuczny, bo po prostu nie bylo juz mojego stanowiska, w sensie nazwy, więc mam wyższe. Obowiązki i tak te same ale tez dostalam sporą podwyżkę.
Dzieci rosną, K ma juz 1.5 r i jest o niebo łatwiej. Jest genialna, rezolutna i rozgadana 😃pięknie jest tego doswiadczyc, ona juz mówi wiecej niz T jak mial 2lata. Straszny łobuz jest nadal ale dobrze, poradzi sobie w życiu.
Uwielbia dzieci i towarzystwo, zaczepia wszędzie i szuka kontaktu i zabawy, straszna jest społeczniara 😄
T ma juz coraz wiecej swoich i kolegów spraw, ostatnio wozi się ze starszakami 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:55
Iryska, Ounai lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Hehe, myślałam, że tylko ja niecierpię latać 🫣
Zulu, Złote Piastki brzmią dobrze, byłam za panieńskich czasów i miałam bardzo podobne dylematy, basen czy morze 🤪🏖 stosunek jakości do ceny idealny.
Fajnie się czyta o Kai, tak właśnie myślałam ostatnio, że ona w tym roku skończy 2 lata 😱 na pewno Cię to uspokaja, że idzie jak burza i nie musisz się martwić.
My poszliśmy w końcu z Mati do psychologa i działamy w kierunku diagnozy.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:55
🦄 2021 r. -
Cześć dziewczyny !
Wszystkim odpoczywającym życzę miłego odpoczynku i wakacji 😀
Zulu gratulacje z awansu ! Super że Kaja tak idzie do przodu
Karolina ja kocham nasz Bałtyk więc bardzo zazdroszczę !
Clover udanych wakacji. Olek to już duży chłopak, będzie super
My tydzień temu byliśmy na 5 dni w górach. Zaatakowaliśmy góry Izerskie i w szoku byłam jak Bartek sobie radził . Marudził ale bardzo mało, nawet minuty nie był na rękach. W sobotę zrobił na nogach jakieś 12 km z tego połowę pod górę.
Ani podobało się mega , powiedziała że woli góry niż morze co było jak miód na moje uszy 😍😍mam nadzieję że uda nam się zaszczepić w nich miłość do wędrówek.
W lipcu jedziemy do Miedzygorza na 4 dni też a w sierpniu nad Soline.
W ogóle takie krótkie wyjazdy dają mi niesamowitego kopa, chyba wolę wyjeżdżać na krócej ale trochę częściej
Wczoraj mąż zabrał ich na Air Show, bardzo im się podobało.ja byłam w pracy , A dzisiaj są u dziadków a my z mężem strzeliliśmy ponad 30 km na rowerze , więc mimo że stacjonarnie to fajnie nam się udało spędzić ten weekend
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:19
Iryska, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Karolina a robicie ADOS?
My urlop dopiero we wrześniu, mamy zarezerwowane na Krecie ale trochę się martwię, bo ta wojna Izrael Iran jest nieciekawa..
My teraz byliśmy na "wakacjach" w Warszawie bo miałam tam miesięczny kurs z pracy.
Pozwiedzaliśmy stolicę, dzieciom się podobało, nawet odpoczęliśmy trochę😀
Clover, myślę że takiego 4- latka można przygotować wcześniej do lotu, coś poopowiadać, wytłumaczyć jak to wszystko będzie wyglądać, pewnie jakieś książki dla dzieci są też o podróży samolotem
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ale fajnie, ze forum ruszyło.
Zulu, gratulacje!
Clover, polecam telefon z muzyla albo filmem/bajka i ogladac w trakcie startu, wtedy redukujesz wplyw zmiany cisnienia.
U nas bardzo duzo sie dzieje. W domu wlasnie ocieplaja, prad juz mamy, wode tez, jak skoncza elewacje to idziemy do notariusza. W srodku mamy juz sufity i drzwi, zanudowy gk w lazienkach, zamontowane wszystkie baterie podtynkowe i stelaze wc. We wtorek przyjezdzaja plytki, czeka nas 1,5 tony do przerzucenia, bedzie fitness
W pracy wczoraj zaczelam urlop wychowawczy i co sie okazalo? Ze od razu zablokowali mi konto. Zostalam z dnia na dzien bez komputera i dzisiaj wieczorem maz jechal mi kupic. Jaram sie jak pochodnia no pierwszy raz w życiu mam nowy komputer.
1 lipca lecimy na 10 dni na wakacje, do Egiptu (lub jak to slodko mowi Marta, do Ebigtu). Planujemy lezec, opalac sie i snurkowac na rafie.
Ja w koncu trafilam do dobrego endokrynologa. Stabilizujemy moja watrobe a potem walczymy z moim IO.
No i dlugo zastanawialam sie czy sie przyznawac czy nie, ale w sumie jestesmy na forum staraniowym, wiec co mi tam. Podjelismy decyzje i... odstawilismy antykoncepcje. Jak Bóg da to mam nadzieje ze juz nie wroce do pracy i zostaniemy rodzina wielodzietna. O dziwo, to ja sie tym razem bardziej boje niz moj maz. Jestem taka lekko rozbita. Serce mowi rob fasolkę, a rozum: kobito, czyś Ty zupełnie oszalała? Po co Ci to? Zle Ci bylo?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:09
-
Zulu, zapomniałam pogratulować awansu! 👩💻
Verita, coś w tym jest, że takie krótkie wyjazdy lepiej ładują. Może nam się uda w tym roku jeszcze gdzieś wyskoczyć. Choćby do Warszawy na parę dni, bo Warszawę kocham od lat i tam zawsze jest co robić.
Irysko, tak, Matylda będzie miała ADOSa. Ja jego wynik już znam, zapewne wyjdzie 50/50 z lekką przewagą w kierunku spektrum. Dzięki wynikowi załatwimy jej WWR, żeby mogła korzystać z psychologa za darmo. Znaleźliśmy fajny ośrodek, lubi tę panią, na razie chodzi komercyjnie, ale jak będziemy mieć WWR to można go tam realizować.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 22:08
🦄 2021 r. -
KarolinaMaria wrote:Ounai, zawsze gdzieś tam wspominałaś o trzecim dziecku i jestem pewna, że sobie świetnie poradzicie ❤️ trzymam mocno kciuki, żeby szybko się Wam udało!
-