X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Dalia, Kris Line, Panache, Alles, Fantasie, Kinga, jest mnostwo marek :) najlepiej w dobrych salonach braffitingowych

O matko nawet nie znam ich😁
    Ciekawe czy w Lublinie w ogóle są sklepy z tymi firmami.

O ❤️
    Z ❤️
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi, gorteks.pl 🥰🥰🥰

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Meggi, gorteks.pl 🥰🥰🥰
    Tak przez neta?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca, 13:20

O ❤️
    Z ❤️
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej moim zdaniem szukac stacjonarnie. Ja kupilam 3 rozne z gorteksu bo tu dziewczyny zachwalaly i w zadnym nie moglam chodzic, takie rany mi sie od fiszbin robily. Najwygodniej mi w fantasie i ava. Panache tez mi siedzi, ale glownie sportowy. Sa co prawda drozsze niz gorteks ale pierwszy raz w zyciu nie czuje ze mam stanik. Piereszy kupowalam stacjonarnie a teraz zamawiam duzo taniej na allegro.

Ja bym zobaczyla tu, wyglada obiecujaci

KWESTIA BIUSTU Salon Bielizny

https://g.co/kgs/gJr21w6

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca, 13:59

BOY 2015
    GIRL 2020
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Najlepiej moim zdaniem szukac stacjonarnie. Ja kupilam 3 rozne z gorteksu bo tu dziewczyny zachwalaly i w zadnym nie moglam chodzic, takie rany mi sie od fiszbin robily. Najwygodniej mi w fantasie i ava. Panache tez mi siedzi, ale glownie sportowy. Sa co prawda drozsze niz gorteks ale pierwszy raz w zyciu nie czuje ze mam stanik. Piereszy kupowalam stacjonarnie a teraz zamawiam duzo taniej na allegro.

Ja bym zobaczyla tu, wyglada obiecujaci

KWESTIA BIUSTU Salon Bielizny

https://g.co/kgs/gJr21w6

O widzę że bardziej ogarniasz moje tereny niż ja 😁
    Ja od kiedy przyszła pandemia to mało kiedy na miasto się zapuszczam, głównie online. Ale wcześniej miałam plecy zamiast biustu to nawet do takich sklepów nie wstępowałam, nawet nie odważyłabym się okiem rzucić 😄

O ❤️
    Z ❤️
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    O widzę że bardziej ogarniasz moje tereny niż ja 😁
    Ja od kiedy przyszła pandemia to mało kiedy na miasto się zapuszczam, głównie online. Ale wcześniej miałam plecy zamiast biustu to nawet do takich sklepów nie wstępowałam, nawet nie odważyłabym się okiem rzucić 😄
    Nie no w google wrzucilam haslo i widze ze ich profil na fb wyglada spoko, a juz troche profili takich braffitingowych mam za soba bo ja mam problematyczny biust. Nie dosc ze jedna piers jest wieksza od drugiej, po ciazach widza do pasa to jeszcze jak mam nieodpowiednio dobrany ramiaczka i fiszbiny wpijaja sie tak, ze mam posiniaczone cale okolice biustonosza.

BOY 2015
    GIRL 2020
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi, ja zamawiam z gorteks.pl od studiów. Fakt, teraz po ciążach trochę trudniej online trafić bo mam o 2/3 mniejszy biust i bardziej "zrelaksowany" 🤣 ale po 1. Twój biust raczej nie będzie problematyczny 🤭 po 2. tam jest ogromny wybór i fasonów i typów usztywnienia, a po 3. z tego co pamiętam to zwrot za darmo, bo jak nie byłam pewna rozmiaru to brałam dwa sąsiednie i w domu mierzyłam 😊 dla mnie gorteks lepsza jakość niż esotiq 🫣

Ja polecam te modele:
    https://www.gorteks.com.pl/product-pol-155-G-246-biustonosz-usztywniany.html

https://www.gorteks.com.pl/product-pol-1673-Charlize-biustonosz-usztywniany.html

https://www.gorteks.com.pl/product-pol-141-Linda-biustonosz-usztywniany-koronka.html

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Meggi, ja zamawiam z gorteks.pl od studiów. Fakt, teraz po ciążach trochę trudniej online trafić bo mam o 2/3 mniejszy biust i bardziej "zrelaksowany" 🤣 ale po 1. Twój biust raczej nie będzie problematyczny 🤭 po 2. tam jest ogromny wybór i fasonów i typów usztywnienia, a po 3. z tego co pamiętam to zwrot za darmo, bo jak nie byłam pewna rozmiaru to brałam dwa sąsiednie i w domu mierzyłam 😊 dla mnie gorteks lepsza jakość niż esotiq 🫣

Ja polecam te modele:
    https://www.gorteks.com.pl/product-pol-155-G-246-biustonosz-usztywniany.html

https://www.gorteks.com.pl/product-pol-1673-Charlize-biustonosz-usztywniany.html

https://www.gorteks.com.pl/product-pol-141-Linda-biustonosz-usztywniany-koronka.html

O dzięki, widzę że są akurat wyprzedane, ale pewnie dlatego że w promocji bardzo dobrą cenę mają. Będę polować i jak zwrot za darmo to spróbuję zamówić .
    Stacjonarnie też się wybiorę w to miejsce co mi Ounai poleciła, znajdę tylko wolniejsze popołudnie

Ounai lubi tę wiadomość

O ❤️
    Z ❤️
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mysle jak Lalia, ze u Ciebie to wszystko pelne, nie wisi do pasa, cyce równe to nie będzie problemu z dobraniem.

Ja dzis 2dpo, czuje ze nie bede sie mogla doczekac sikania na test :P

BOY 2015
    GIRL 2020
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Tez mysle jak Lalia, ze u Ciebie to wszystko pelne, nie wisi do pasa, cyce równe to nie będzie problemu z dobraniem.

Ja dzis 2dpo, czuje ze nie bede sie mogla doczekac sikania na test :P

Ogólnie to mogę chodzić bez 😆 ale te sutki tak sterczą 😅

O ❤️
    Z ❤️
  • Iryska Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia, a co u Was słychać?

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
‹‹ 5867 5868 5869 5870 5871
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ