Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Clover wrote:Maniaa, gratuluję 🩵 Dużo zdrówka dla Was 🥰
Ounai, jak tam u Ciebie? Będziesz testować jakoś na dniach? 😁
Clover, ciesze sie ze wakacje udane, potrsebny jest taki wykazd zeby sie zrelaksowac. Mozesz polecic hotel w ktorym byliscie? Oby w pracy bylo lepiej.
Ja czekam na info od kolezanki z pracy, bo dyrektor oglosil ostatnio juz oficjalnie ze w najblizszym czasie zwolnia 36 osobBOY 2015
GIRL 2020 -
Zulu, w sumie to nie wiem co czuję. Póki co działam w kierunku załatwienia tego wszystkiego, a potem pewnie to do mnie dotrze.
Na WWR przysługuje chyba psycholog, pedagog, terapia SI i chyba TUSy. Dowiem się we wrześniu, wtedy mamy wizytę w PPP.🦄 2021 r. -
Karolina najważniejsze że macie diagnozę , wiesz co robić , jak działać, macie kogoś kto Was pokieruje. Domyślam się że to ulga ! Powodzenia
Meggi na pewno najadłaś się strachu… ale z dwojga złego lepsza Endo niż coś onkolgicznego … da się z tym żyć chociaż komfort mocno spada
Leczenie na NFz to parodia. Ja czekam od 2 lat na wizytę u Kurczynskiego prywatną w Katowicach mam w lutym 2026 … ciekawe co mi powie. Ja to bym chciała żeby mi w końcu usunęli macice … ale na razie twierdzą że nie jest aż tak źle i jestem za młoda ech .
Clover super że odpoczęliście 😀😀 jak widać nie taki straszny lot jak myślałaśsuper
Ja się od miesiąca jakoś wzięłam za siebie tak naprawdę na poważnie, mam dietę od dietetyka , chodzę na treningi personalne typowo siłowe dwa razy w tygodniu. Jutro idę na 9 trening i jestem zachwycona 🏋️♀️. Szkoda że tak długo zwlekałam ale non stop miałam jakąś wymówkę, a to praca a to że nie mam siły, że szkoda mi pieniędzy. Przeanalizowałam to jednak i nie wydaję na siebie zbyt dużo, do kosmetyczek nie chodzę, do fryzjera też nie stwierdziłam że ten trening to będzie inwestycja w siebie w swoje zdrowie.
Czuję się o niebo lepiej, już czuję progres przede wszystkim siły. Ciało mi się zmienia, mąż mówi że dawno tak dobrze nie wyglądałam jak teraz więc mnie motywuje. Dużo pracy przede mną ale mam Zamiar nie poddać się.
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Ounai wrote:Gratulacje Mania. Jak odpoczniesz to napisz nam tu coś więcej
Iryska, veritaa, Ounai lubią tę wiadomość
A🩷 27.11.2020
M🩵02.07.2025 -
Maniaaa. wrote:Za dużo w sumie nie ma co pisać 😅 poród marzenie 🥹 po traumatycznym porodzie z Alą ,ten był bajką . O 21 odeszły mi wody , po 22 byłam na IP , ok 22.30 na porodówce , do północy nic się nie działo miałam 3 cm rozwarcia . Okropnie męczyły bóle krzyżowe , ale położna dała zastrzyk przeciwbólowy i czułam się fantastycznie . Ok 00.30 zaczęłam czuć duże rozpieranie i okazało się że już 7 cm rozwarcia 😅 parte jak przyszły to tylko 10 min i młody już był z nami🥹
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Mania, cieszę się, że tym razem tak łatwo poszło. Niech maluszek rośnie zdrowo ❤️
Verita, gratuluję motywacji, wierzę, że czujesz różnicę. Ja jestem takim zasiedziałym flaczkiem, z ruchu to tylko spacery. Powinnam się wziąć za siebie, bo ostatnio dokuczają mi zawroty głowy, mam zlecone badania, ale właśnie lekarz mi mówił, żeby przede wszystkim zacząć się więcej ruszać, bo to może być kwestia małej wydolności. Nie jakiś sport wyczynowy, tylko proste cardio może zrobić robotę. Motywujesz mnie ❤️veritaa lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Meggi110818 wrote:Tak, jesteśmy w trakcie przygotowań. Wychodzi ze na wrzesień wyjdzie.
Pytam, bo u nas pododna sytuacja. Też nieprawidłowe połykanie i położenie języka. Byliśmy już u ortodonty i mamy podobny plan. Z tym że najpierw musimy podciąć migdałki plus usunąć trzeci, potem praca z logopeda i potem aparat na rozszerzenie podniebienia. Córka też ma ząbki bez przerw i nie będzie miejsca na stałe. Jak długo i często pracujecie z logopedą aby były efekty?12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Maniaaa. wrote:Za dużo w sumie nie ma co pisać 😅 poród marzenie 🥹 po traumatycznym porodzie z Alą ,ten był bajką . O 21 odeszły mi wody , po 22 byłam na IP , ok 22.30 na porodówce , do północy nic się nie działo miałam 3 cm rozwarcia . Okropnie męczyły bóle krzyżowe , ale położna dała zastrzyk przeciwbólowy i czułam się fantastycznie . Ok 00.30 zaczęłam czuć duże rozpieranie i okazało się że już 7 cm rozwarcia 😅 parte jak przyszły to tylko 10 min i młody już był z nami🥹
Meggi sikalam ale dopiero po siknieciu zaczailam ze to 20mlU/ml. Oczywiscie pod swiatlo wydaje mi sie ze cos tam widze, ale tak serio to raczej znak po przejsciu przez to miejsce gdzie jest barwnik. Najlepiej by bylo jakbym byla w tej ciazy bo mam co do niej tak mieszane uczucia, ze nie wiem czy za miesiac nie wycofam sie z tych staran. Sama nie wiem czego chce.
Od wczoraj mamy psa mojej mamy na czas jej pobytu w sanatorium. Marta zachwycona, nawet kupy zbiera sama.BOY 2015
GIRL 2020 -
Ewa88 wrote:Pytam, bo u nas pododna sytuacja. Też nieprawidłowe połykanie i położenie języka. Byliśmy już u ortodonty i mamy podobny plan. Z tym że najpierw musimy podciąć migdałki plus usunąć trzeci, potem praca z logopeda i potem aparat na rozszerzenie podniebienia. Córka też ma ząbki bez przerw i nie będzie miejsca na stałe. Jak długo i często pracujecie z logopedą aby były efekty?
Laryngologie mamy ogarnięta.
Neurologopeda raz w tyg i w domu ćwiczenia codziennie. Koło 20 minut. Plus zaczynamy ćwiczyć geopexa. Zostalo tylko połykanie jeszcze. Po pozycje kobry robi, miseczki itpO ❤️
Z ❤️ -
W ogole sluchajcie jaka akcja. Jal wyjezdzamy to zawsze sasiadka nam przychodzi zaswiecic swiatlo i podlac kwiatki. Ja na punkcie kwiatkow mam swira, to moje hobby. I mam taka monatwre deliciose thai constellation, wypuscila mi ostatnio ogromnego liscia z duza iloscia bieli. Piekny byl. Wracam z urlopu, pierwsze co rano zrobilam to pobieglam do tej monstery bo puszczala juz przed wyjazdem lolejmego lialscia a tu.. lisxia brak, odciety. W czasie naszego wyjazdu ta sasiadka odebrala mi 5 paczek z lampami do domu. No i patowa sytuacja. Powiedzialam mezowi zeby on poszedl podziekowac bo mi to przez gardlo nie przejdzie. Mezowi sie nie chcialo i wczoraj wyxhodze a ona stoi przed klatka. Woec z zacisnieta szczeka mowie ze dziekuje za pomoc. A ona (UWAGA) mowi mi "no juz myslalam ze jie przyjdziesz w ogole podziekowac" Zatkało mnie. A ona dalej "a tak w ogole to po co Ci tyle kwiatkow? Za duzo masz, ja to bym połowe wywaliła". Aaaa i na korytarzu ukorzenialam dla tesciowej szczepki fikusa, takie piekne duze galezie po przycinaniu. A ona mi to wywalila. Powiedzialam sobie ze nie bede sie odzywac bo juz nie ma sensu ale chyba jednak cos powiem. Czujecie jaki babsztyl?BOY 2015
GIRL 2020 -