Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladyo wrote:Ounai wow toż to normalne dwie kreski!!! Gratuluję!!!!!!
ja jeszcze trpxhe sie boje bo zrobilam chyba z 10 testow i wszedzie cienie. I w ogole chyba do mnie dopiero dociera, że te cienie oznaczają kolejne lata nieprzespanych nocy, pieluch i ograniczeń i... jestem przerażona! Wiem, że to głupie, w końcu to nie wpadka, ale jednak jestem ob..rana na całego!
BOY 2015
GIRL 2020 -
W ogole słuchajcie jaka akcja oczywiście robiłam już testy wcześniej i wychcdziły mi tam jakieś rozbielone cienie niemalże niewidpczne i to po czasie, więc mówię mężowi ze zrobie rano bo jest termin @. Mąż mnie naciskał, żeby zrobić wieczorem. Mowie mu, ze naprawde nie ma sensu. Mąż na to, ze pewnie wstane jak on pojdzie do pracy i wtedy bede robic. Obiecalam mu ze wstane z nim. Ale obudzilam sie o 6:30, maz spal wiec poszlam do toalety, siknelam, tym rozmemłanym wzrokiem patrzę - biało. Smutna pomyślałam, ze to biochem pewnie i położyłam się do łóżka. Mąż wstał i drze się, że przecież obiecałam. Mowie mu ze test lezy w lazience ale on swoje bo nie uslyszal. Za chwile wpada i drze sie na caly dom ze sa dwie kreski a ja mu wmawiam ze debil jeat bo jest jedna. Az sie rozbudzilam, bo rzeczywisxie byly dwie.BOY 2015
GIRL 2020 -
Annia wrote:Ounai
Weszłam po raz pierwszy od dawna na forum, czytam parę stron ostatnich i już chciałam gratulować.Ale pamiętasz, że była tu kiedyś doomi, która wyłapała ciążę na poziomie bety 2,3?
juz popłakałam, czekam na męża jak wróci, żeby się wtulić
BOY 2015
GIRL 2020 -
Ounai, mam nadzieję że jednak coś się z tego wykluje, a gdyby w najgorszej opcji nie, to jednak i tak dobry znak, że w pierwszym cyklu już coś drgnęło. :* Dopóki nie ma okresu to wszystko jeszcze możliwe.
Ounai lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziekuję dziewczyny, jesteście ogromnym oparciem. Przed wynikiem strasznie się bałam i miałam tyle wątpliwości, po czym zobaczyłam ten wynik i poczułam jakbym traciła dziecko które już jest. Nawet nie umiem tego nazwać biochemem czy ciąża biochemiczną. Nawet jeśli coś miałoby byc nie tak, to nadal mam wrazenie, ze trace dziecko, ktore po prostu nie mogloby zyc bo jest zbyt chore. Nie wiem czy czułabym to samo gdybym nie miała juz dwojki zywych, zdrowych, chodzacych dzieci. Nigdy nie straciłam ciąży i do tej pory nie zdawałam sobie sprawy z tego jaki to strach i cierpienie.BOY 2015
GIRL 2020 -
Ounai, ja nie mam niestety pojęcia kiedy w ciągu doby progesteron jest najwyższy, ale chciałam Ci napisać, że bardzo mocno Ci kibicuję. Może nic nie jest jeszcze przesądzone, jeśli się uda załatwić receptę na proga. Powalczyć zawsze warto, trzymam kciuki z całych sił! 🍀❤️
Ounai lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Dziewczyny, a myslicie ze ten prog moze byc taki niski bo zrobilam badanie w poludnie? Wiem, ze brzmie fatalnie, ale tonocy brzytwy sie chwyta
Prog wydziela się skokowo, może trafiłaś na spadek.
Pamiętasz kiedy miałaś owu? Ile dni minęło?O ❤️
Z ❤️ -