X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladyo wrote:
    Ounai wow toż to normalne dwie kreski!!! Gratuluję!!!!!!
    Dziekuje :) ja jeszcze trpxhe sie boje bo zrobilam chyba z 10 testow i wszedzie cienie. I w ogole chyba do mnie dopiero dociera, że te cienie oznaczają kolejne lata nieprzespanych nocy, pieluch i ograniczeń i... jestem przerażona! Wiem, że to głupie, w końcu to nie wpadka, ale jednak jestem ob..rana na całego!

BOY 2015
    GIRL 2020
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje, ale super😍 i za pierwszym razem, jak na życzenie.

Jejuu bo jeszcze mi się zechce jednak znowu 😆

Ounai lubi tę wiadomość

O ❤️
    Z ❤️
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai dostałam zawału 🤣🤣

gratuluję już😄

Ounai lubi tę wiadomość

💙
    💗
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole słuchajcie jaka akcja oczywiście robiłam już testy wcześniej i wychcdziły mi tam jakieś rozbielone cienie niemalże niewidpczne i to po czasie, więc mówię mężowi ze zrobie rano bo jest termin @. Mąż mnie naciskał, żeby zrobić wieczorem. Mowie mu, ze naprawde nie ma sensu. Mąż na to, ze pewnie wstane jak on pojdzie do pracy i wtedy bede robic. Obiecalam mu ze wstane z nim. Ale obudzilam sie o 6:30, maz spal wiec poszlam do toalety, siknelam, tym rozmemłanym wzrokiem patrzę - biało. Smutna pomyślałam, ze to biochem pewnie i położyłam się do łóżka. Mąż wstał i drze się, że przecież obiecałam. Mowie mu ze test lezy w lazience ale on swoje bo nie uslyszal. Za chwile wpada i drze sie na caly dom ze sa dwie kreski a ja mu wmawiam ze debil jeat bo jest jedna. Az sie rozbudzilam, bo rzeczywisxie byly dwie.

BOY 2015
    GIRL 2020
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety dziewczyny, progesteron 2,3, beta 7,7 :(

BOY 2015
    GIRL 2020
  • Annia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai :(

Weszłam po raz pierwszy od dawna na forum, czytam parę stron ostatnich i już chciałam gratulować. :( Ale pamiętasz, że była tu kiedyś doomi, która wyłapała ciążę na poziomie bety 2,3? :)

Ounai lubi tę wiadomość

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:
    Ounai :(

Weszłam po raz pierwszy od dawna na forum, czytam parę stron ostatnich i już chciałam gratulować. :( Ale pamiętasz, że była tu kiedyś doomi, która wyłapała ciążę na poziomie bety 2,3? :)
    Kurcze powiem szczerze ze przeszlo mi to przez mysl, ale te cienie i twn prog. Z takim progiem to chyba jie ma szans :( juz popłakałam, czekam na męża jak wróci, żeby się wtulić :(

BOY 2015
    GIRL 2020
  • Ladyo Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai ja zaczynałam moją ciążę z Zosią z progiem 9 :) jeszcze nic nie jest przesądzone- beta jednak ruszyła :)

Ounai lubi tę wiadomość

age.png
    👧🏻 2008 👧🏼2021 👧🏼2024
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz ma dzis deatologa, bedzie probowal wywalczyc recepte, a jak sie nie uda to rano mam teleporade. Sprobuje zawalczyc. Rzeczywiscie Doomi miala prog 3 i bete 2,12, choc to dalej wiecej niz ja.

BOY 2015
    GIRL 2020
  • Annia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai, mam nadzieję że jednak coś się z tego wykluje, a gdyby w najgorszej opcji nie, to jednak i tak dobry znak, że w pierwszym cyklu już coś drgnęło. :* Dopóki nie ma okresu to wszystko jeszcze możliwe.

Ounai lubi tę wiadomość

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuję dziewczyny, jesteście ogromnym oparciem. Przed wynikiem strasznie się bałam i miałam tyle wątpliwości, po czym zobaczyłam ten wynik i poczułam jakbym traciła dziecko które już jest. Nawet nie umiem tego nazwać biochemem czy ciąża biochemiczną. Nawet jeśli coś miałoby byc nie tak, to nadal mam wrazenie, ze trace dziecko, ktore po prostu nie mogloby zyc bo jest zbyt chore. Nie wiem czy czułabym to samo gdybym nie miała juz dwojki zywych, zdrowych, chodzacych dzieci. Nigdy nie straciłam ciąży i do tej pory nie zdawałam sobie sprawy z tego jaki to strach i cierpienie.

BOY 2015
    GIRL 2020
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a myslicie ze ten prog moze byc taki niski bo zrobilam badanie w poludnie? Wiem, ze brzmie fatalnie, ale tonocy brzytwy sie chwyta

BOY 2015
    GIRL 2020
  • Clover Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai, ja nie mam niestety pojęcia kiedy w ciągu doby progesteron jest najwyższy, ale chciałam Ci napisać, że bardzo mocno Ci kibicuję. Może nic nie jest jeszcze przesądzone, jeśli się uda załatwić receptę na proga. Powalczyć zawsze warto, trzymam kciuki z całych sił! 🍀❤️

Ounai lubi tę wiadomość

06.02.2021 👶💙

age.png
  • asias86 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Gratulacje dla Mani.

Qunai trzymam kciuki. Ja zawsze miał niski próg w ciążach

Kuba 26.07.2020

Bartek 27.10.2022
  • Annia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai trzymam kciuki. Po prostu. Idziesz jutro/sobotę na powtórkę bety?

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Dziewczyny, a myslicie ze ten prog moze byc taki niski bo zrobilam badanie w poludnie? Wiem, ze brzmie fatalnie, ale tonocy brzytwy sie chwyta

Prog wydziela się skokowo, może trafiłaś na spadek.
    Pamiętasz kiedy miałaś owu? Ile dni minęło?

O ❤️
    Z ❤️
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    Prog wydziela się skokowo, może trafiłaś na spadek.
    Juz mam sluz podbarwiony krwia wiec to niestety wygląda na ciążę biochemiczną

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 23:03

BOY 2015
    GIRL 2020
‹‹ 5870 5871 5872 5873 5874
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ