Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Mamy chrzest w sobote i mój mąż będzie chrzestnym. Ile się teraz daje w koperte? 🤔
Nie mam pojęcia jakie teraz są 'stawki' 🤦♀️ to też pewnie zależy od regionu. Rozumiem Twoje pytanie, bo niby pieniądze/prezenty nie są najważniejsze, ale każdy chce wypaść dobrze. Jak zostałam chrzestną parę lat temu to podarowałam 400 zł i jakiś drobiazg. Nie wiem, czy to dużo, czy mało.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Anet.kaa wrote:Haha to mój jak opona napompowana na Full:D tylko wbić igłę aby zeszło powietrze:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 16:59
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ula ❤ tak bardzo mi przykro. Wiem, że jesteś silna, dasz radę jestem pewna i niedługo tak jak piszesz, dołączysz do nas! Masz przy sobie 3 wspaniałych facetów, a niedługo dołączy do Was kolejny członek rodziny. Trzymaj się kochana, gdybyś chciała pogadać, pisz :*
Ulaa lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Mój też taki, balonik się zrobił i ostatnio rośnie coraz szybciej 😱 ciekawa jestem ile będzie u mnie na wadze w poniedziałek, mam nadzieję, że ruszyła coś do góry 🤗
Ale będziemy niedługo wszystkie kuleczkami -
Annia, też tak szybko opadasz z sił? Byłam tylko rano na badaniach, poprasowałam, pojechałam do przychodni nauczyć się podawać insulinę, weszłam do Biedry i do Lidla żeby wziąć coś mężowi na Dzień Ojca, poszliśmy odebrać syna z przedszkola i ledwo żyję. Nie mam sił na nic.
-
Iryska synek po rodzicach rośnie duży xD ja mam 1,80m a mąż 1.87
Ulaa trzymam kciuki za szybkie unormowanie wyników i szybki pozytywny test ✊✊
Rany ja się chyba czymś zatrułam bo bulgocze mi w brzuchu i jest mi niedobrze i chyba biegunka mnie łapie...maaaasakra A miałam tyle planów na dziś 😭Ulaa, Iryska lubią tę wiadomość
-
Ounai też się męczę, ale tak bardziej, że czuję się "wypompowana", nie mam np. zadyszki.
Mi też nie działa aplikacja, musiałam wejść na komputer, żeby odpisać.
Ja mam jeden rożek z Jukki, minky i bawełna, dość gruby, wiązany, zapłaciłam za niego 40 zł. Jeśli ktoś lubi rożki to mogę polecić, ja raczej więcej rożków zamawiać nie będę bo nie wydaje mi się na razie szczególnie praktyczny.
Co do chrztu - mój mąż był w zeszłym roku chrzestnym, daliśmy 500 zł i jakiś drobiazg.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:A masz dietę? Nie wiem czemu tak , ale powinnaś chyba się cieszyć 😉
Nie mam żadnej diety, jem nawet słodyczy i ze 2 lody dziennie bo mi pomagają na mdłości
Ale czy nie jest za niski?? I skąd taki nagły skok??
Nawet przed ciążą nie miałam nigdy poniżej 89....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 18:32
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ulaaa trzymam kciuki, żeby wszystko szybko Wam się udało i tym razem szczęśliwej, nudnej, 9-miesięcznej ciąży kochana. :*
Właśnie zamówiłam łóżeczko.Ounai, Iryska, Ulaa, KarolinaMaria, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
W dzień nie potrzebuję drzemki, ale jak przychodzi 17:00 to padam z nóg. Oczy mi lecą i ledwo się trzymam.
Boję się tego pierwszego wkłucia dzisiaj 😭 Ta igła wygląda na taką wielką.
Moja teściowa dzwoniła. Stwierdziła że mam nie brać tej insuliny bo to złoooooo. I iść do innego diabetologa. Albo zapytać ginekologa, bo to na pewno zaszkodzi dziecku. A jak już powiedziałam że nie ma wyjścia to zapytała "ale dobrze się czujesz, prawda?". Rozmawiając z nią miałam ją na głośniku i mąż aż parsknął śmiechem jak to usłyszał i ewakuował się do sypialni żebym go nie spróbowała wciągnąć w rozmowę 🤦♀️