Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitka_87 wrote:Mamuśki, dziękuję za Wasz doping i że się tak licznie zleciałyście dla mnie na Bożenki 💗
Niestety zaliczyłam już drugą w ciągu roku starań cb 😔 (przynajmniej jest to druga, o której wiem).
Widać to jeszcze nie mój czas na dołączenie do Was - mam nadzieję, że już wkrótce 🙏✊
Myślę, że wielkimi krokami zbliżasz się tu do nas. 😘dmg111, Kitka_87, doomi03, eszanka, Julik lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Hahaha, coś naklikałam.
Mowe, jestem przekonana że jak pójdziesz do Andrzeja w środę to powie Ci same dobre wiadomości:)
Anetka ja Ci tak bardzo wierze !! Naprawdę 🙂 musi tak być nie inaczej! Co ja się dziwie ze plamie: ogromna nadzerka na całej szyjce, torbiel 8x5 cm chyba mam idealny duet plamienny 😉 -
nick nieaktualny
-
Mowe wrote:Anetka ja Ci tak bardzo wierze !! Naprawdę 🙂 musi tak być nie inaczej! Co ja się dziwie ze plamie: ogromna nadzerka na całej szyjce, torbiel 8x5 cm chyba mam idealny duet plamienny 😉
Mowe lubi tę wiadomość
-
Mowe wrote:Anetka ja Ci tak bardzo wierze !! Naprawdę 🙂 musi tak być nie inaczej! Co ja się dziwie ze plamie: ogromna nadzerka na całej szyjce, torbiel 8x5 cm chyba mam idealny duet plamienny 😉
Mowe lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Dokładnie kochana. Na prawdę 70% z nas choć raz miało plamienie w ciąży. Ja za to mialam nawracające krwiaki i tez mocno się bałam, a Andrzej nastraszyl mnie tak, że bylam na niego mocno pogniewana. Musisz być dobrej myśli A wszystko będzie dobrze
No właśnie on taki jest ze chyba woli na najgorsze przygotować co? Tak już po tych wizytach odniosłam wrażenie ze od niego nie usłyszę „wszystko będzie dobrze” ale i tak go kocham 😂 -
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Kochana ja mam juz 8 tydzień, za chwilę 9. Tak jak zaczęłam krwawić tydzien temu, tak do dziś mam plamienia brązowe a z dzidzia wszystko wporzadku, mam bynajmniej taka nadzieje. Jutro wizyta tez sie stresuje ale wiem ze musi być dobrze 😘😘 nie ma innej opcji.
Daj koniecznie znać po wizycie😘Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Ja lubię u lekarzy realne podejście, bez głaskania po głowie
Mowe do środy tylko 3 dni, już blisko. Na pewno się uspokoisz. Ja jutro o 16.50 prenatalne, włącza mi się stres.
Mowe, Edyciak lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:Ja lubię u lekarzy realne podejście, bez głaskania po głowie
Mowe do środy tylko 3 dni, już blisko. Na pewno się uspokoisz. Ja jutro o 16.50 prenatalne, włącza mi się stres.
Trzymam kciuki🤞 Ale pamietam ten stres przed prenatalnym i jak mi ktoś mówił ze mam się nie denerwować to miałam ochotę w dupke kopnąć 😂KarolinaMaria, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po tygodniu na wsi wracam do bloku do Warszawy
Było cudnie, opalilam się (tak wiem że nie wolno przesadzać), leżałam w basenie, chodziłam na spacery, robiłam treningi na tarasie
A na rocznicę rodziców był taki tort i obiad z grilla
Wik89, dmg111, Edyciak, Mowe, KarolinaMaria, doomi03, Ewa88 , edka85, Ounai, patrycja92, Sylwucha, SzalonaOna, luthienn, kar_oliv, Magddullina2 lubią tę wiadomość
[/url]
KarolinaMaria wrote:Ja lubię u lekarzy realne podejście, bez głaskania po głowie
Kogo spodziewasz się w brzuszku? 👸 czy 👦Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Kitka, trzymam mocno kciuki, aby ten trzeci raz byl juz tym szczesliwym! Czekamy na Ciebie
Kic, pieknie!
Ja caly weekend spedzilam na dzialce przyjaciolki na wsi, bylo super...juz mi sie strasznie nie chce pracowac i chcialabym zaczac robic pokoj dzieciecy itp. Sprobuje za 2-3 tygodnie isc juz na zwolnienie. Wtedy tez relaks na dzialce w planie:)
kic83 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Kitka, trzymam mocno kciuki, aby ten trzeci raz byl juz tym szczesliwym! Czekamy na Ciebie
Kic, pieknie!
Ja caly weekend spedzilam na dzialce przyjaciolki na wsi, bylo super...juz mi sie strasznie nie chce pracowac i chcialabym zaczac robic pokoj dzieciecy itp. Sprobuje za 2-3 tygodnie isc juz na zwolnienie. Wtedy tez relaks na dzialce w planie:)
No i słusznie!
Ja mam już duży brzuch 🤷 plus jeszcze 5-latka na pokładzie.
Taki brzuch to ja miałam w 1 ciąży w 8/9 mcu 😂Wik89 lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność