Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnetka (lub może ktoś inny pamięta), jak nazywają się te czopki na zaparcia? I one działają na takiej zasadzie, że jak się zaaplikuje, to trzeba przebywać blisko WC, bo zaraz może być eksplozja? 😊
Kurde, od dwóch dni nie mogę się wypróżnić, chce mi się, czuję parcie, ale nie mogę, kombinuje różnych pozycji, nogi podgięte, na podwyższeniu i nic..Magddullina2 lubi tę wiadomość
-
SolAngelica wrote:Onaui a inne formy sexu ? W sensie wiem że brzuch przeszkadza ale nie możesz męża jakoś wykorzystać żeby ci trochę hmmm..... Ulżył ?
Edyciak, Inaa89, SolAngelica lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Edyciak wrote:😂😂😂😂😂😂😂😂
E tam, nie traktujmy facetów jak maszyny do seksu. Mój mąż mi tak powiedział.. że my kobiety myślimy, że oni mogliby się bzykać non stop, a oni też odczuwają zmęczenie, czasami im się po prostu nie chce, poza tym rozumieją, że ich kobieta jest w ciąży i się gorzej czuje i wtedy samo przytulanie jest fajne. 😉
W czasie starań mój mąż już miał dosyć seksu 🤪
Aktualnie moje libido jest nadal na poziomie 0, a mąż ma czas na regenerację 😎Edyciak, dmg111 lubią tę wiadomość
-
SolAngelica wrote:Właśnie to jest najdziwniejsze że mdłości miałam masakryczne a i tak było okej. Tylko zastanawiam się jak to wytrzymują mężowie dziewczyn które nazywają się ciążowymi dziewicami. Przepraszam jeśli jestem wścibska. Ale wydaje mi się że ja niewytrzymalabym 7 miesięcy bez seksu a co dopiero facet.
Cóż, właśnie na tym moim zdaniem polega też związek, że pewne popędy trzeba u siebie wyhamować, jeśli wymaga tego sytuacja. Jeśli by tak nie było to co? Zdrada za każdym razem, bo mi czy factowi się chce a drugie nie może?
Edyciak, mój mówi tak samoSylwucha, Edyciak, Zulugula, Annia, kic83 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Haha, właśnie w tym problem, że mam ochotę na "normalny sex". Chyba go dorwe, zwłaszcza że mnie już namawia od dawna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Anetka (lub może ktoś inny pamięta), jak nazywają się te czopki na zaparcia? I one działają na takiej zasadzie, że jak się zaaplikuje, to trzeba przebywać blisko WC, bo zaraz może być eksplozja? 😊
Kurde, od dwóch dni nie mogę się wypróżnić, chce mi się, czuję parcie, ale nie mogę, kombinuje różnych pozycji, nogi podgięte, na podwyższeniu i nic..
Polecam czopki glicerynowe bardzo skuteczne tylko nie często, mnie pod koniec ciąż i po porodzie uratowały życie bo nic innego na mnie nie dzialaloEdyciak lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Zulugula wrote:Dziewczyny chicco baby hug 4w1 za 290 zl, jakby któraś chciała , wyświetliło mi się na olx
https://www.olx.pl/oferta/lezaczek-baby-hug-4w1-super-stan-zapraszam-CID88-IDFAZok.htmlBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyNo bo ja właśnie nie mam badanych jajników, a pamiętam jak kiedyś trafiłam do szpitala z poronieniem, to mi badali wszystko dokładnie.
A na lewym jajniku wiem, że mam dwie torbiele i jestem ciekawa, czy się wchłonęły, czy powiększyły... Zwłaszcza że często mnie tam coś pobolewa..
Chyba w okolicy połówkowych umowie się do innego lekarza na jedno USG. -
nick nieaktualnyIryska wrote:A próbowałas laktuloze?
Na mnie działają dwie szklanki maślanki plus jakieś owoce. oprócz bananów, bo one mogą nasilać zaparcia.
Do niedawna na mnie też działały owoce zjedzone na wieczór.. zmieniłam suplement, czyżby to mogłoby być przyczyną? -
Sylwucha wrote:A możesz? U mnie już jest zakaz.
Mi też chyba przydatków nie sprawdza.Edyciak, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ania, u mnie każą zgłosić się do szpitala w tp, czyli w 40+0. A i tak mnie to nie zadowala, bo za nic w świecie nie chcę mieć wywoływanego porodu. Po podaniu oxy ból jest jeszcze silniejszy niż normalnie, poród trwa dłużej i może dojść do skurczu tezcowego (jako powikłanie po indukcji). Ja wychodzę z założenia, że dziecko samo wie, kiedy ma wyjść i organizm również wie, jak się do tego przygotować naturalnie (a nie gwałtownie). Założeniem indukcji przy cukrzycy jest to, że łożysko się szybciej starzeje. No ale jeśli z łożyskiem jest ok, przepływy git, ktg super, to po co ta cała procedura... Chyba tylko po to, żeby wywołać stres u dziecka i matki.
Edyciak, w drugiej połowie ciąży macica jest już tak duża, że nie widać jajników. Ja miałam oglądane ostatni raz jakoś przed 10 tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2020, 08:16
Edyciak lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:No bo ja właśnie nie mam badanych jajników, a pamiętam jak kiedyś trafiłam do szpitala z poronieniem, to mi badali wszystko dokładnie.
A na lewym jajniku wiem, że mam dwie torbiele i jestem ciekawa, czy się wchłonęły, czy powiększyły... Zwłaszcza że często mnie tam coś pobolewa..
Chyba w okolicy połówkowych umowie się do innego lekarza na jedno USG.
To sama zasygnalizuj żeby Ci sprawdzil lub spytaj czy torbiele się wchlonely , wtedy siłą rzeczy bedzie musial sprawdzićEdyciak lubi tę wiadomość
💙
💗 -
Edyciak wrote:A dlaczego? Przecież chyba nic złego się u ciebie nie dzieje...
Ounai, Edyciak lubią tę wiadomość