Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Ja mam testy, które wykrywają 2 rodzaje hormonów jest kółko, migająca buźka i buźka która nie miga :p migająca buźkę mam zazwyczaj 2/3 dni przed pozytywnym testem owu i 3/4 dni przed sama owu
-
Natalia, piękna beta
Nikodemko, mysle, że to jednak nie to. W poprzednim miesiącu dwa dni przed owu endometrium miało 9mm, a ból podczas @ był łagodny jak nigdy (chyba zasługa wszystkich suplementów).Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 13:54
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
przedszkolanka:) wrote:Dasz namiar?
Łap
https://allegro.pl/clearblue-cyfrowy-test-owulacyjny-dual-10szt-i6774597537.html?snapshot=MjAxOC0xMi0wMlQyMToyMTowNC40MjBaO2J1eWVyOzYxZmVlNDNmMDQyNWVmNzE3NTcyZmU5MTgwNzBiM2RiMWUyNTIzODdhY2I4NjZiNWE3NDI4NGVlY2NiODQwYjY%3Dprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Łap
https://allegro.pl/clearblue-cyfrowy-test-owulacyjny-dual-10szt-i6774597537.html?snapshot=MjAxOC0xMi0wMlQyMToyMTowNC40MjBaO2J1eWVyOzYxZmVlNDNmMDQyNWVmNzE3NTcyZmU5MTgwNzBiM2RiMWUyNTIzODdhY2I4NjZiNWE3NDI4NGVlY2NiODQwYjY%3DNajmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie niestety beta negatywna 8-10 dpo (nie czekalam dluzej, poniewaz lekarz kazal wykluczyc ciaze, by wykupic antybiotyk na zapalenie oskrzeli). Znowu placz, smutek, bezsilnosc.
Dziewczyny, zycze Wam, by Wasz Mikolaj byl laskawszy i bardziej hojny! Mam nadzieje, ze pod koniec grudnia pierwszy post w tym watku zapelniony bedzie serduszkami! -
Sasanka5 wrote:U mnie niestety beta negatywna 8-10 dpo (nie czekalam dluzej, poniewaz lekarz kazal wykluczyc ciaze, by wykupic antybiotyk na zapalenie oskrzeli). Znowu placz, smutek, bezsilnosc.
Dziewczyny, zycze Wam, by Wasz Mikolaj byl laskawszy i bardziej hojny! Mam nadzieje, ze pod koniec grudnia pierwszy post w tym watku zapelniony bedzie serduszkami!
Ale 8 dpo praktycznie nie ma szans na pozytywną krew.
Twój wynik ciąży nie potwierdza, ale też jeszcze nie wyklucza.Sasanka5, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Sasanka, ja 8dpo miałam negatywna betę test wyszedł dopiero 12dpo i wtedy kolejna betę dopiero robiłam
Dziekuje :* az przestalam wyc do podusi, choc nadziei nie chce sobie robic. Tobie serdecznie gratuluje i zycze nudnej, bezproblemowej ciazy -
Dziewczyny u mnie dwie kreski. Mialam testowac jutro, ale z powodu paniki, placzu, bolu plecow wiedzialam ze @ nadchodzi. A dzisiaj dwie kreski. Nie ciesze sie w ogole. Pojawilo sie lekkie plamienie w kolorze kawy. Biore dupka 1x1, zwieksze do 2 tabl ale czy to cos da? To moze byc biochem? Nie mam jak tu a uk zrobic bety. Zalamka
Udalo sie jeszcze zanim doatalam @ po poronieniu no i co z tego jak te plamienia? Co ja mam robic?10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 - Nie trac nadziei, plamienia przeciez czesto pojawiaja sie na poczatku ciazy! Zwieksz dawke duphastonu, duzo odpoczywaj i zobaczysz, ze bedzie dobrze :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 16:29
-
Oleczka94 wrote:Dziewczyny u mnie dwie kreski. Mialam testowac jutro, ale z powodu paniki, placzu, bolu plecow wiedzialam ze @ nadchodzi. A dzisiaj dwie kreski. Nie ciesze sie w ogole. Pojawilo sie lekkie plamienie w kolorze kawy. Biore dupka 1x1, zwieksze do 2 tabl ale czy to cos da? To moze byc biochem? Nie mam jak tu a uk zrobic bety. Zalamka
Udalo sie jeszcze zanim doatalam @ po poronieniu no i co z tego jak te plamienia? Co ja mam robic?
Śmiało możesz zwiększyć dawkę duphastonu. Leż jak najwiecej i staraj się nie stresować !
Brunatne plamienia na początku ciąży mogą się zdarzyć.
Gratuluje i wierze, ze tym razem będzie dobrze !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 16:30
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Dziewczyny to sa plamienia takie same jak wteedy gdy ronilam.
Problem w tym ze mam tylko 16 tbl dupka. A to zaledwie na 8dni:-( totalna zalamka i w.ogole...
Powiedzcie mi czy jest mozliwe ze skoro bralam dupka od owu i nie bylo plamien a teraz sa, to czy nagle Moj organizm potrzebuje wiecej progesteronu? A raczej moja ciaza? Tak od razu?? W poprzedniej ciazy kurde zaczelam plamic ok 2 tyg po tescie. Nie powiem wam na 100% czy to wina proga czy nie, bo te jełopy nie chcieli mi go zbadac, bo po co... a tu teraz takie cos...10.09.2019 Marcel -
Ola, a jaką jest kreseczka na teście? Wyraźna? Różowa? Nie nastawiaj się negatywnie. Może się takie plamienie zdarzyć. Kobitki opowiadały o krwi i wszystko się uspokoiło następnego dnia. Nie denerwuj się.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Oleczka94 wrote:Dziewczyny to sa plamienia takie same jak wteedy gdy ronilam.
Problem w tym ze mam tylko 16 tbl dupka. A to zaledwie na 8dni:-( totalna zalamka i w.ogole...
Powiedzcie mi czy jest mozliwe ze skoro bralam dupka od owu i nie bylo plamien a teraz sa, to czy nagle Moj organizm potrzebuje wiecej progesteronu? A raczej moja ciaza? Tak od razu?? W poprzedniej ciazy kurde zaczelam plamic ok 2 tyg po tescie. Nie powiem wam na 100% czy to wina proga czy nie, bo te jełopy nie chcieli mi go zbadac, bo po co... a tu teraz takie cos...
Kochana niestety nikt Ci przez forum nie jest w stanie napisać skąd plamienie. Przyczyn może być bardzo wiele. Nie masz możliwość gdzieś zrobić badań ? Np odpłatnie w polskiej klinice ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Lami wrote:Ola, a jaką jest kreseczka na teście? Wyraźna? Różowa? Nie nastawiaj się negatywnie. Może się takie plamienie zdarzyć. Kobitki opowiadały o krwi i wszystko się uspokoiło następnego dnia. Nie denerwuj się.
U mnie rozkrecal sie okres od 2 dni. Tzn. Mialam taki lekko rozowy sluz i bylam pewna ze @ przyjdzie. Test zrobilam dla formalnosci by odstawic dupka.
Myslisz ze moge wziac qtabl teraz a druga kolo 22? Normalnie biore 1x1 kolo 18.10.09.2019 Marcel