Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmłodsza - głowa do góry Owulacja nie zawsze występuje naprzemiennie, czasem jest dwa razy pod rząd z tego samego jajnika, już nie raz tak miałam. A jeśli Cię to "pocieszy", to ja w tym miesiącu miałam z tej strony, z której mięśniak blokuje jajowód:/
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Aga a jakie sa twoje wersje ? tez wlasnie przerabiamy dzieciowe tematy :p poki co u nas jest wersja tylko rodzenia poprzez cc i jeszcze przez kilka lat taka bedzie :p
Nona, Wik89, Izaw lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Ja wierzę w Ciebie cały czas. Bóle brzucha to na to czekałam, u mnie były w udanym cyklu.
-
przepraszam,że tak naspamowałam,ale nie pamiętam jak się w jednym poście odpisuje ;/
Najmłodsza ja nie wierze,że nie było u Ciebie O! Rób proga i daj znać po wizycie!
Lami oh ale by była Wigilia marzeń trzymam kciuki by Ci się udałoNona, Lami lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko - ja zamierzam pierwszy raz zatestować 30.12, więc prawie wtedy co Ty
Właśnie zaczęło boleć mnie podbrzusze. Macie tak zaraz po owulacji? -
Jak tak piszecie o pogadankach skąd się biorą dzieci, przypomina mi się moja wielka trauma z dzieciństwa.
Moja mama bardzo mylnie przedstawiła mi proces porodu
"Wiesz... jak się rodzi dziecko, to wychodzi nie tą dziurką którą się sika, tylko tą drugą."
Ja nie zdając sobie sprawy że mam jeszcze jakąś inną dziurkę, żyłam w przekonaniu że dziecko rodzi się przez odbyt. JAk się jej zapytałam jak takie duże dziecko ma wyjść przez pupę, to zgodnie z prawdą powiedziała że czasami trzeba lekko naciąć.
Kilka następnych lat chodziły za mną wizję rozciętego odbytu. Mało tego, byłam przekonana że on później już zostaje na całe życie taki... nieszczelny
Co prawda nie miałam wtedy 4 lat a chyba troche więcej, skoro to pamiętam, ale fakt faktem trzeba mega zwracać uwagę na formę i dobór słów Wyobraźnia dziecka nieograniczonaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 22:18
przedszkolanka:), Nona, Nikodemka, patuniek86, Dorciax, Izaw, Beti82, Arashe lubią tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - ja zamierzam pierwszy raz zatestować 30.12, więc prawie wtedy co Ty
Właśnie zaczęło boleć mnie podbrzusze. Macie tak zaraz po owulacji?
tak,ja tak mam. Często już od owu przez 2 tyg.mnie bolał już na @ ale od kiedy się staramy to inaczej jest( a może co innego sobie wmawiałam) -
Julia93 wrote:Jak tak piszecie o pogadankach skąd się biorą dzieci, przypomina mi się moja wielka trauma z dzieciństwa.
Moja mama bardzo mylnie przedstawiła mi proces porodu
"Wiesz... jak się rodzi dziecko, to wychodzi nie tą dziurką którą się sika, tylko tą drugą."
Ja nie zdając sobie sprawy że mam jeszcze jakąś inną dziurkę, żyłam w przekonaniu że dziecko rodzi się przez odbyt. JAk się jej zapytałam jak takie duże dziecko ma wyjść przez pupę, to zgodnie z prawdą powiedziała że czasami trzeba lekko naciąć.
Kilka następnych lat chodziły za mną wizję rozciętego odbytu. Mało tego, byłam przekonana że on później już zostaje na całe życie taki... nieszczelny
Co prawda nie miałam wtedy 4 lat a chyba troche więcej, skoro to pamiętam, ale fakt faktem trzeba mega zwracać uwagę na formę i dobór słów Wyobraźnia dziecka nieograniczona -
Hahh niezle te historie, Przedszkolanko to Twoja corka niezle ogarnia tematy jak na ten wiek:) zreszta nie wiem, dzieciata nie jestem to sie nie orientuje:p
Nona trzymam kciuki za styczien, pomysl ze moze juz w Sylwestra bedziesz miala dni plodne i mozecie poszalec:)
A ja dzis znowu, po jednym dniu przerwy, test owu pozytywny (testowa ciemniejsza od kontrolnej)... eh nie wiem czy jest sens je dalej robic, mam nadzieje ze jednak jestem juz po owuNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko ja tez jestem przeciwna mowieniu ze dzieci przynosi bocian / sa w kapuscie czy kupuje sie w sklepie.
Uwielbiam jak mala odpowiada tesciowej jak ta jej mowi ze mama jej kupi siostrzyczke albo braciszka tekstem.. Nie mama mi nie kupu, mama mi urodzi
A co do podpasek to sie mnie zapytala czy sikam ze ubieram taki inny pampers :p kurtyna...Nona, przedszkolanka:), Meggs, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki ja w jej wieku sie tylko bawilam co do testu to jeszcze bym serduszkowala.jak pozytyw
Monia o to to!! Moja też pytała czy sikam do pampersa
Albo :czemu tata sika na stojaco a my siedzimy?
Lub jak przewijałam chrześniaka" czemu Alanek ma taką śmieszną piposzke?
No idzie sie uśmiac a weźcie tu jeszcze madrze odpowiedźcieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 22:49
XxMoniaXx, Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fb38f3af07b.jpg
Ja też przesyłam bobaskowe wiruski i trzymam kciuki za pozostałe testy w tym miesiącupatuniek86, OlivkowaMama, Izaw, Beti82, XxMoniaXx, RudaAnna, przedszkolanka:), Najmłodsza_staraczka, Nona, Arashe, madziorek86, moyeu, SylwiaLu lubią tę wiadomość