Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Przyszły wyniki:
Beta 13 mlU/ml
Progesteron 22 mg/ml
Więc z progesteronu jestem zadowolona, ale smaruję się dalej, może ograniczę do raz dziennie. Beta mogłaby być ponad 20, ale to dopiero 10dpo. Niech rośnie
Całuję Was mocno, dziękuję Wam za wsparcie. To wszystko dzięki tej grupie i wszelkim modyfikacjom, które wprowadziłam słuchając Was :*Lami lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Czy przy moich wynikach i wynikach starego strasznie żałosne będzie napisane, ze jednak się łudzę ? :p
Nona, becia1982 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Lami wrote:Przyszły wyniki:
Beta 13 mlU/ml
Progesteron 22 mg/ml
Więc z progesteronu jestem zadowolona, ale smaruję się dalej, może ograniczę do raz dziennie. Beta mogłaby być ponad 20, ale to dopiero 10dpo. Niech rośnie
Całuję Was mocno, dziękuję Wam za wsparcie. To wszystko dzięki tej grupie i wszelkim modyfikacjom, które wprowadziłam słuchając Was :*
aaaaa Lami!!! pieknie!! Beta ciążowa i tak jak mowisz dopiero 10dpo:) moja koleżanka miala wynik 4,9 a teraz jest w 17tc:)
mam nadzieje, ze nam obu sie uda idziemy prawie łeb w łebLami lubi tę wiadomość
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Czy przy moich wynikach i wynikach starego strasznie żałosne będzie napisane, ze jednak się łudzę ? :p
Daj spokój, nie ma w słowniku staraczrk takiego słowa "żałosne"
Kochane Staraczki, życzę Wam na święta dużo radości i miłości, nie istotne kiedy pojawią się te dwie kreseczki, najważniejsze żebyście były szczęśliwe a w domu miały oparcie, którego potrzebujecie ❤️ a tak między wierszami życzę dwóch kresek jal najszybciej -
Speaky, żeśmy wczoraj zaszalały
Wszystkim kreseczki, które pojawiły się dzisiaj gratuluję.
I wiem, że to nie koniec kreseczek. Grudzień trwa, niech jego magia działa dalej. :*
Wyłączam internet na dziś. Dobrych Świąt!
Nona, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Czy przy moich wynikach i wynikach starego strasznie żałosne będzie napisane, ze jednak się łudzę ? :p
Daj spokoj! Jestesmy zdeterminowane, nastawione optymistycznie, ale nigdy zalosne!
Trzymaj sie cieplo, a ja zycze powodzenia -
nick nieaktualnyJa dzis mocno wzielam sie za swoje endo, prawie cala butle wina obalilam i wierze, ze podbije styczen! Poki co pijaniutka, ale szczesliwa. Plus taki, ze moze tesciowa padnie, jak jej zaraz chuchne
Beti82, patuniek86, XxMoniaXx, Nona, Irvine90, Izaw, Wik89, smeg lubią tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Ja dzis mocno wzielam sie za swoje endo, prawie cala butle wina obalilam i wierze, ze podbije styczen! Poki co pijaniutka, ale szczesliwa. Plus taki, ze moze tesciowa padnie, jak jej zaraz chuchne
-
Lami, wierzę, że w Twoim pozytywnym nastawieniu jest moc! Tylko nie znikaj jeszcze stąd...wróc po Świętach
U mnie wzrost temperatury. W ciągu dnia mam 37,3 co rzadko mi się zdarza, nawet przy luteinie. Ale nie wkręcam sobie nic, tylko się dziwię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:My póki co na ip nadal..czekamy na wyniki,była kroplówka. Pola śpi ze zmęczenia.
Święta..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Jejciu przedszkolanko łacze sie z Toba ehh Mnie na dodatek zlapala opryszczka i rozklada choroba.To chyba najgorsze swieta w moim zyciu.
Kochana głowa do góry,wierzę że wszystko jest dobrze. Kolejne święta będą w większym gronie. -
przedszkolanka:) wrote:Niechcący polubilam.
Kochana głowa do góry,wierzę że wszystko jest dobrze. Kolejne święta będą w większym gronie. -
Masakrycznie boli mnie piers z boku.
Strasznie.
Mam tak zawsze dzień przed okresem. Zaczęłam się zastanawiać, czy nie miałam owulacji jakoś wcześniej ..02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny