Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękny śwąteczny wysyp
Speaky faktycznie mega pozytyw,wow! No i cień też jest
Sylvuszka gratuluję!!
Rzepakowepole przykro mi..
Nikodemko wczoraj o to samo prosiłam po tym spadku ;p dzisiaj wzrost o 0.4st. Czy to świąteczny znak,cud? Oby!
Ja pewnie nie znikne i bede czytac
Czekam na test Lami,wyniki Najmlodszej i reszte testowspeakyourmind93, Izaw lubią tę wiadomość
-
Sylvuszka wrote:Kochane,dziś w nocy nie mogłam spać i 15min temu po obudzeniu się "na siku"stwierdziłam że zrobię test. A że mam zapas to nie zbiednieje od jednego. Dwie piękne krechy. Pierwszy cykl po łyżeczkowaniu. I powiem szczerze że nawet się nie staraliśmy. Miałam cykl krótszy niż zwykle (co się okazało na kontroli u lekarza), więc owulacja przesunęła się akurat na ten jeden stosunek bez zabezpieczenia. W staraniach poprzednich od kwietnia, robiłam testy, faszerowalam się witaminami, "zmuszałam"męża w dni płodne i nic z tego nie wyszło.A teraz bez żadnego nacisku i pyklo.
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Dzwonilam do diagnostyki.Ona nie widzi moich wynikow ale ma zadzwonic do Kalisza...Tylko,ze tutaj jest dzisiaj nieczynne Nie mam juz sily dziewczyny.Siedze i rycze.Czuje ,ze tej ciazy juz nie ma Nie czuje cyckow od wieczora i zrobilam 2 testy dzisiaj na ktorych nic juz nie widze Takze trzymam kciuki za Was niech bedzie wszystko dobrze,bo to co ja przezywam to jakis horror.
-
sunshine03 wrote:Meggs, dzisiaj powinnam, ale wczoraj plamienie się skończyło. A Ty kiedy masz termin @?
U mnie nieestety nie oznacza niczego dobrego. Okres powinnien być dziś, ale obstawiam że pojawi się za 2 dni.sunshine03, Arashe lubią tę wiadomość
-
Jejku, co sie dzieje, ile swiatecznych cudow!
Przedszkolanko - u mnie nie ma spadku, nie dostalam znaku z niebios. Szkoda, bylabym spokojniejsza Oby u Ciebie pykło! -
Beti82 wrote:Dzwonilam do diagnostyki.Ona nie widzi moich wynikow ale ma zadzwonic do Kalisza...Tylko,ze tutaj jest dzisiaj nieczynne Nie mam juz sily dziewczyny.Siedze i rycze.Czuje ,ze tej ciazy juz nie ma Nie czuje cyckow od wieczora i zrobilam 2 testy dzisiaj na ktorych nic juz nie widze Takze trzymam kciuki za Was niech bedzie wszystko dobrze,bo to co ja przezywam to jakis horror.
Spokojnie- z objawami tak jest- pojawiają się i znikają. Masz jeszcze czas na ich rozkręcenie (ja na początku do ok 5tc nie czułam żadnych).
Nie masz krwawienia, wiec nie panikuj. Który to dzień cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 09:16
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Spokojnie- z objawami tak jest- pojawiają się i znikają. Masz jeszcze czas na ich rozkręcenie (ja na początku do ok 5tc nie czułam żadnych).
Nie masz krwawienia, wiec nie panikuj. Który to dzień cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 09:19
-
Beti82 wrote:Nie mam krwawienia ale babka z diagnostyki dzwonila .Powiedziala ,ze moje wyniki zostaly przekierowane na innu nr zamowienia.Odczytalam...byly juz w sobote o 15...Nie bylo hcg ani proga tylko sama beta hcg 8,73 czyli wszystko jasne...skoro beta jest dokladniejsza.Dzien cyklu 16 mam teraz
Ale beta hcg będzie mniejsza od total hcg-bo total mierzy obie jednostki...to niczym jeszcze nie świadczy
Anhydra wrote:Beti a możesz podjechać i zrobić jeszcze dzisiaj?
-
Beti82 wrote:Nie wlasnie nic nie mogę zrobić ;( Nie mam gdzie podjechać .To jest wlasnie koszmar jakiś ze jestem w czarnej dupie.I jeszcze te badania ...Dlaczego tylko beta hcg mi dali ? nie mam proga ani hcg.ALe jak mi testy już nie wychodzą to nie mam zludzen
Tylko wiesz, jeżeli w sb miałaś betę ok 9 to dzisiaj może być ok 20..i tutaj mocnej kreski bym się nie spodziewała. A skoro baba z diagnostyki dzwonila to nie mają otwarte? W ramach reklamacji powinni Ci wykonać na cito.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 09:54
Anhydra wrote:Tylko wiesz, jeżeli w sb miałaś betę ok 9 to dzisiaj może być ok 20..i tutaj mocnej kreski bym się nie spodziewała. A skoro baba z diagnostyki dzwonila to nie mają otwarte? W ramach reklamacji powinni Ci wykonać na cito.
-
Beti82 wrote:W srode mialam hcg 10,5 W pt zrobilam u nas w diagnostyce i babka.powiedziala ,ze beda na stronie wyniki w sobote.Mialam hcg,beta hcg i.proga na osobnym zleceniu.A kwas,tsh ,glukoza na innym.I tamto inne zlecenie mi weszlo na strone w sobote.U mnie diagnostyka jest w soboty nieczynna.I jak bylam w srode i pt widzialam kartke ,ze nieczynne 24 .Wiec nie mam po co tam isc .Dzwonilam na inf do centrali taka ogolna .To pewnie gdzies w Warszawie albo duzym miescie maja.I ona sie zlitowala ,dogrzebala sie jakos .Mowi,ze do poznania te wyniki byly wysylane ale cos poszlo nie tak...nie umie powiedziec co i zmienili mi nr zamowienia.Jak weszlam w niefo to tylko.samo beta hcg jest czyli to.co nie powinnam wynikow porownywac.Moze bym miala nadzieje gdyby testy sikane mi wychodzily chociaz cien.A ja dzisiaj juz cienia nie mam nawet ;(
A są to na 100% te same testy? Możesz zadzwonić go gina? Podnieś sobie te dawkę proga.
Beti, internet i szybko dzwoń po innych laboratoriach. Rano zadzwoniłam do diagnostyki to mi pani powiedziała, że uwaga dzisiaj wynik będzie, ale nie wie czy go wprowadza na stronę. Więc jechałam do miasta, żeby zrobić w alabie, gdzie obiecali, że będą dzisiaj.
Podczytuje Was, ale rano nie mogłam dobudzić mojego, więc wskoczyłam prosto do autobusu, żeby dostać się do centrum. W nocy zapomniałam o testach, miałam takie pragnienie, że później sikalam wodą, bo chyba z cztery kubki wypiłam. Także testu nie robiłam. Ale jadę teraz z dwoma 10 do domu. Nie piłam od nocy, więc zobaczymy.
Mam baterie na wyczerpaniu, nadrobię w domuAgagusia, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny dzieki ale ja naprawde nic juz dzisiaj nie zrobie.Wszystko nieczynne.Musze czekac do czwartku.Mam ochote kupic flaszke...