Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, kurcze, ale się zajedziecie tyle dni z rzędu. Może z dwa, trzy przed owu? A wcześniej co dwa? Jak długą masz ostatnią fazę?
W dozie masz darmowy odbiór w punkcie aptecznym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 21:01
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Idę jutro sprawdzić proga.
O ile laboratorium będzie działać normalnie.
Miałam odpuścić, ale mam w głowie taki wredny głosik, że może ten 1 lekarz miał jednak rację odnośnie braku owulacjiNona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Dziewczynki..
Juz dzis chce Wam zlozyc serdeczne zyczenia bo na te 3 najwazniejsze dni odcinam sie od telefonu. Przynajmniej tak planuje
Zdrowych , spokojnych, blogoslawionych Swiat. Zeby nie poszlo Wam w boczki podczas konsumowania tych pysznosci ;p i zeby w niedlugim czasie kazda z nas przeniosla sie na fioletowa strone.
Pogodnych Swiatprzedszkolanka:), Nona, Nikodemka, speakyourmind93, Beti82, Lami, Iga66, Wik89, Anhydra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja zauwazylam, ze kiedy kochalismy sie codziennie z dnia na dzien mial wiecej materialu, mimo ze zawsze myslalam, ze jest odwrotnie...
Tylko obawiam sie o jakosc, ale to juz inna kwestia.
Lami - jak nie wyjdzie, to w styczniu zgapiam Twoj arsenalNona lubi tę wiadomość
-
Nona, ciężko powiedzieć. Ja w cb zaszłam od seksu, który był dwa razy, dzień po dniu i nie powiem Ci kiedy potem była owu. Nast. cykl był odpuszczony i następny seks co dwa dni cały cykl a dodatkowo 16-18dc codziennie, poprawka 20dc, bo owu miałam w 18dc plus leki od owu i mamy w brzuchu zdrowego chłopca - w pt. odebraliśmy wyniki NiftyPro!
przedszkolanka:), Nona, Izaw lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nona wrote:
Nie wiem moze bledem jest to ze za rzadko mąż ma uwalniane plemniory.
Zwykle wyglada to tak jak teraz cyzli jestem dzis 4dc wiec wczoraj lodzik 3dc i czekamy, sex bedzie pewnie kolo 8, 10, 12, 14 dc i potem znow cisza i lodzik kolo 20dc i znow kolo 3 dc. Czyli raz w trakcie mojego @, 4 x plodne i raz w trakcie moich nieplodnych. Serio nie mamy czesciej ochoty. Moze teraz od ostatniego lodzika tydzien to za dlugo bylo? Wczoraj bylo serio mało jego materiału...powinnam czesciej dopieszczac męża to by bardzije produkowal?
1-8d
Ja myślę, że to nie o ilość seksu chodzi my mamy całkiem inne tryby pracy, przez co raz w tygodniu udaje nam się bzyknąć :p
Potem w okolicy owulacji też tylko raz był seks. Myślę, że jak ma pyknąć w danym cyklu to i po jednym seksie się uda
Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Nona mój ma dużo,ale też libido duże
My teraz mieliśmy co drugi dzień,ale ostatnie 3 pod rząd były. Zobaczymy efekt. Przy Poli udało się co drugi- podobno najlepiej lano (może być tak,że akurat ten trafiliśmy )
Monia Wesołych Swiąt!!
Magda gratuluję synka
Domi-gratuluję żono ! jak się czujesz? Jak było?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 21:22
Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Nona mój ma dużo,ale też libido duże
My teraz mieliśmy co drugi dzień,ale ostatnie 3 pod rząd były. Zobaczymy efekt. Przy Poli udało się co drugi- podobno najlepiej lano (może być tak,że akurat ten trafiliśmy )
Monia Wesołych Swiąt!!
Magda gratuluję synka
Domi-gratuluję żono ! jak się czujesz? Jak było?
Dziękuję było super, na szczęście bez weselicha a jedynie z obiadem to się nie zajechałam
A czuję się super, nie narzekam bo inni mają gorzej zmęczenie czasem dopada i zapachy czasem męczą ale to tyle.
Czekam na te Wasze kreski, Przedszkanko, Nikodemko kiedy testy?Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona u Ciebie praktycznie prosty wykres a u mnie mega spadek implantacyjny w 9dpo i wzrost
Domi to pozazdrościć! za chwilę magiczne 12 tygodni.. ale to leci!
ja jak zdąże zatestuje chyba w piątek by w razie W zrobić beteNona lubi tę wiadomość