Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:oby nie, próbuj myskec pozytywnie, a moze to ten cykl?
-
Nona wrote:może herbatka z pokrzywy?
ja piję też dużo wody, raz dziennie z octem jabłkowym (bio z Rossmana lub Auchan), siemie lniane na śluz
używam conceiveNona lubi tę wiadomość
-
Lami kochana mignal mi Twój tescior.. Aaa wiedziałam.. Cieszę się bardzo.. Piękny prezent na święta.
U mnie chyba po owu. Śluzu płodnego brak. Jest już mleczny. Szyjka zamknięta. Podzialam teraz czekam.
Kochane i ja Wam złożę już życzenia. Życzę Wam zdrowych, pogodnych, pełnych nadziei Świąt. Aby spełniły się najskrytsze marzenia. Wesołych Świątprzedszkolanka:), Nona, Lami lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Nona u Ciebie praktycznie prosty wykres a u mnie mega spadek implantacyjny w 9dpo i wzrost
Domi to pozazdrościć! za chwilę magiczne 12 tygodni.. ale to leci!
ja jak zdąże zatestuje chyba w piątek by w razie W zrobić bete
To testujemy razemprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmlodsza- jutro w Krakowie pobierają na pewno w Enel Medzie na Pawiej , ale tlyko do 7 do 9.30. Oni wysyłają do Alabu, więc pewnie Alab pracuje
Nie wiem jak inne, ja mam tam ubezpieczenie, więc nie szukałam niczego innego.Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Meggs u mnie to samo w zeszly czwartek sluz zabrazowiony, piatek to samo, a w sobotę wieczorem juz bialy. Dzisiaj co chwilę sprawdzałam i biel. Nie mam żadnych objawów, czyli jest to pewnie psikus od organizmu i boję się zrobić test
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie znikne na Swieta, zajrze w wolnej chwili, ale zycze wszystkim Wesolych Swiat z odpoczynkiem od myslenia o staraniach (chyba, ze bedzie pozytywne ), zachcianek albo mdlosci przy swiatecznym stole, dwoch kresek na ciazowym albo owulacyjnym i zeby kolejne swieta przezywac juz w powiekszonym skladzie ❤️
Ja skonczylam dopiero piec ciasta... 4,5h stania. Boli mnie noga z zylakiem i krzyz przeokropnie. Dzisiaj nie zatrzymalam sie nawet nawet na chwile, marze o jutrze. Chcialabym dostac jakis znak od niebios Jakies plamienie implantacyjne albo spadek temperatury... Chociaz tyle pod choinke -
Ja właśnie kończę pierogi, jeszcze 30 do ugotowania
Poza tym bez zmian, bez objawów, na szczęście sie tym jakos nie zamartwiam, to chyba przez Święta:)
Wesołych i Spokojnych dla Was wszystkich i dal Waszych bliskich! I spełnienia marzeń
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyKochane,dziś w nocy nie mogłam spać i 15min temu po obudzeniu się "na siku"stwierdziłam że zrobię test. A że mam zapas to nie zbiednieje od jednego. Dwie piękne krechy. Pierwszy cykl po łyżeczkowaniu. I powiem szczerze że nawet się nie staraliśmy. Miałam cykl krótszy niż zwykle (co się okazało na kontroli u lekarza), więc owulacja przesunęła się akurat na ten jeden stosunek bez zabezpieczenia. W staraniach poprzednich od kwietnia, robiłam testy, faszerowalam się witaminami, "zmuszałam"męża w dni płodne i nic z tego nie wyszło.A teraz bez żadnego nacisku i pyklo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 13:32
speakyourmind93, XxMoniaXx, Agagusia, patuniek86, Domi_tur, Natalia1992, Arashe, Agus92, Sasanka5, RudaAnna, smeg, Izaw, Lami lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko specjalnie dla Ciebie ovulak 12 dpo:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/074b481b9789.jpg
Ciemnieje
a tutaj pink test:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e076fc06e4df.jpg
mega bladzioch.. czekam na powtorke bety jutro. Spac nie moglam pol nocy. Dzis musze w pracy powiedziec (stresuje się). Praca typowo fizyczna,duzo dzwigania. Nie boje sie reakcji kiero, tylko tego ze skończy sie jak rok temu i szybciej wroce do tej pracy niz pojde na l4. Spodziewalam sie, ze po stracie bedzie ciezko, staram sie myslec pozytywnie ale jest ciezko.
wesolych swiat Kochane!
ps/ Lami jak chyba kazda czekam na Twoj test z rana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 06:16
przedszkolanka:), Agagusia, smeg, Izaw lubią tę wiadomość