Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko - to mamy identyczny plan na styczen. Tylko u mnie jeszcze hsg.
Nona - u mnie w tym cyklu byl sex codziennie w plodne, zobaczymy czy przyniesie efektprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane, teraz dostałam pikawki. Zrobiłam jeszcze inny i widać cień różowy dość wyraźnie (ale test mało "fotogeniczny", musiałam go rozbroić i jeszcze nie jest jak na żywo). Namęczę Was dzisiaj zdjęciami, ale chyba ZASKOCZYŁO!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f4e2641b030.jpg
Arashe, speakyourmind93, patuniek86, Meggs, MałaMi90, Izaw, Agagusia, Wik89, Nona, Natalia1992, Agus92, moyeu lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami!!! Jestes! Ale masz przecudny prezent! Oby jutro rano byl jeszcze ciemniejszy!
Jednak kobieca intuicja istnieje i nie zawodzi Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze nawet tych cieni! Tez zrobie 9dpoprzedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
Lami wrote:Kochane, teraz dostałam pikawki. Zrobiłam jeszcze inny i widać cień różowy dość wyraźnie (ale test mało "fotogeniczny", musiałam go rozbroić i jeszcze nie jest jak na żywo). Namęczę Was dzisiaj zdjęciami, ale chyba ZASKOCZYŁO!
Jest jak byk. GratulujeLami lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Chyba zaczyna do mnie docierać jak Was czytam. Ciezko mi się na piersi zrobiło, oczy łzami zaszły, szczękościsku dostałam aż, ale uśmiech Mona Lisy nie schodzi mi z gęby
Te z rana dały taką nadzieję, ale na zasadzie "nie nakręcają się, jest czas". Jak ja teraz bete zrobię, obiecałam mojemu, że nie ruszymy się z chałupy do Wigilii, a mieszkam na zadupiu.
Jeny... Chyba będę miała dziecko spod choinki hahaha ❤️❤️❤️speakyourmind93, przedszkolanka:), Beti82, Meggs, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami wrote:Kochane, teraz dostałam pikawki. Zrobiłam jeszcze inny i widać cień różowy dość wyraźnie (ale test mało "fotogeniczny", musiałam go rozbroić i jeszcze nie jest jak na żywo). Namęczę Was dzisiaj zdjęciami, ale chyba ZASKOCZYŁO!
Lami ja widze cos takiego jak u mnie!!!Lami lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko, ja zawsze miałam zupełnie sucho. W drugiej części cyklu to nawet poprzytulac się nie dało bez żelu. Teraz sucho nie mam, ale też śluzu jakoś dużo ni nie. Po prostu czuję, że nie ma sahary.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Sung bardzo Cie prosze jezeli to czytasz powiedz mi co myslisz o przyjmowaniu jodidu 200 w ciazy.Dzwonila do mnie przed chwila endo.Jestem w szoku napisalam do niej smsa wczoraj a ona oddzwonila.I kazala mi brac jodid 200.A euthyrox do 50.Nie wiem dlaczego.jakos dziwnie bardziej sie boje ten jodid brac niz euthyrox.Nie mam Hashimoto. TSH zbijalam tylko na potrzeby zaciazenia.Mozna jakies badanie na to zrobic jaki.sie ma poziom?
-
Ja mojemu tez o Was opowiedzialam Az mi sie poprawil moj beznadziejny humor
Dzisiaj w Kosciele jakis zalosny ksiadz rekolekcjonista opowiadal o tym jakie zle jest in vitro, strasznie mnie w wkurzyl i dobil. Jeszcze sypnal tekstem, ze kobiety, ktore nie moga miec dzieci same sa sobie winne, bo jedza „chemiczne jedzenie” -_- Szkoda gadać.
Czytalam tez przed chwila o tym sluzie i widze, ze naprawde nie ma zasady. Przestaje sie przez niego nakrecac. Musze po prostu byc pewna, ze jestem w ciazy. Skoro Lami sie udalo to mam nadzieje, ze i na mnie podziala taka pewnosc!Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Progesteron 16ng/ml. Dupy nie urywa. Moj gin nie odbiera, bralybyscie na wlasna reke..? kurde swieta, do żadnego lekarza nawet nie pojde i nic nie skonsultuje. super.
Dziewczyny a wiecie co z Acardem?nowy gin mi przepisal,bylam u niego raz 2 tyg temu... profilaktycznie... odstawiac to czy brac? Boooze, tyle pytan. -
speakyourmind93 wrote:Progesteron 16ng/ml. Dupy nie urywa. Moj gin nie odbiera, bralybyscie na wlasna reke..? kurde swieta, do żadnego lekarza nawet nie pojde i nic nie skonsultuje. super.
Dziewczyny a wiecie co z Acardem?nowy gin mi przepisal,bylam u niego raz 2 tyg temu... profilaktycznie... odstawiac to czy brac? Boooze, tyle pytan.
Dupy nie urywa ale źle nie jest. Mój poziom na początku wynosił 17,4, tydzień później spadł do 16,5. Jeśli masz dupka yo weź, ja dostałam dawkę 2x1, a później zeszła do 1x1