Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko - ojejku, naprawde wysoka temperatura! Oby jak najszybciej jej przeszlo... Teraz jest jakis okropny sezon chorobowy. Prawie wszystkie dzieci ode mnie z rodziny sa chore. Przykro, bo przeciez to dzieci powinny miec jak najwieksza radosc ze Swiat...
-
Najmłodsza_staraczka wrote:U mnie przy ovitrelle lekarza kazał zbadać wartość lh i dopiero gdy wzrosło zrobiłam zastrzyk. Ogólnie tłumaczył mi wtedy ze zastezyk nie powoduje pęknięcia, a ostateczne dojrzewanie pęcherzyka. Gdy patrzył tylko na wielkość pęcherzyka pęcherzyk nie pękł.
Przedszkolanka zdrowka dla małej!
Meggs nie myślałaś żeby sprawdzić drożność ?
U mnie jakies delikatne objawy pojawiają się i znikają. Chociaż no wiadomo, teraz wszystko podciągam pod ciąża -
Ojej przedszkolanko..
Mala twoja miala dreszcze czy drgawki . ? Bo moja ma drgawki juz przy niespelna 38 a nawet nie. Traci przytomnosc, zawieszone spojrzenie, sinieje, dusi sie. Nie ma z nia kontaktu i ma drgawki jsk przy padaczce. Wyglada jak trup
A dreszcze mial za mlodu maz . przy goraczce troche sie trzasl tak jakby mu bylo zimno i koniec.
A mowili skad ta temp ? Bo skoro wyniki ok to chyba tylko 3 dniowka -
XxMoniaXx wrote:Ojej przedszkolanko..
Mala twoja miala dreszcze czy drgawki . ? Bo moja ma drgawki juz przy niespelna 38 a nawet nie. Traci przytomnosc, zawieszone spojrzenie, sinieje, dusi sie. Nie ma z nia kontaktu i ma drgawki jsk przy padaczce. Wyglada jak trup
A dreszcze mial za mlodu maz . przy goraczce troche sie trzasl tak jakby mu bylo zimno i koniec.
A mowili skad ta temp ? Bo skoro wyniki ok to chyba tylko 3 dniowka
Monia, moj chrzesniak mial dokladnie tak samo. Raz skonczylo sie nawet reanimacja... Jego tata tez ma taka reakcje na goraczke i lekarze mowili, ze pewnie ma to po nim, ale siostra sie przestraszyla i zrobila mu glebsze badania. Okazalo sie, ze to padaczka, ktora zdazyla spowodowac juz (na szczescie nie zbyt powazne) uszkodzenia w mozgu. Bierze leki i jest dobrze. Oczywiscie nie pisze tego, zeby Cie straszyc -
speakyourmind93 wrote:Beti82 Trzymaj sie Kochana! I tak jak dziewczyny mowia, ponoc po cb łatwiej zajsc i tego Ci zycze :-*
-
Niezapominajka ❤❤ ściągnęłam Cię tu chyba telepatycznie , bo myślałam dzisiaj co u Ciebie bardzo się cieszę z nowego mieszkanka i trzymam mocno kciuki za nową pracę! Na jakim jestes teraz etapie cyklu?
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti też Cię mocno tulę! Jak raz się udało uda się i kolejny tylko tym razem już do szczęśliwego rozwiązania!
-
Beti82 wrote:Przedszkolanko a kiedy Ty testujesz?
Jejuuu a mi od rana cos tak wlazło z tyłu pod lewe żebro ,że ledwo sie ruszam bo boli..nie wiecie czym moge sie ratowac?speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Bardzo ,bardzo dziekuje.Naprawde takie słowa wiele dla mnie znaczą :*
Wiem, niby wirtualne ale to wielkie wsparcie! Szczególnie kiedy inni na zywo malo rozumieja, a my tutaj doskonale znamy twoje emocje, pewnie wiekszosc z nas. Ja tez. Dlatego tulę mocno :*Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Przedszkolanko na ból może być nospa, apap byle nie ibum...
Kciuki za test kochana!Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Testuje któraś jutro ze mną ??02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.