Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko - wydaje mi sie, ze po 5 godzinach bedzie ok. Trzymam kciuki zeby to jednak nie @!
Monia - Twoj wykres jest super! A spadek moze byc implantacyjny Tez marze o wyjezdzie do Czastochowy, ale od nas to wyprawa... Licze, ze na wiosne sie uda.
Dziewczyny, wieczorem stawiam Wam karty ) Bede nadworna wrozka
U mnie test negatywny. Ale tak naprawde nie mam pewnosci czy jestem 8 czy 9 dpo, wiec jeszcze nie zaczynam plakac. Dzis kupie inne testy i sprawdze jeszcze jutro i pozniej w Sylwestra.
Chociaz w cuda nie wierze. Cycki robia sie typoo okresowe...przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Moj durny wykres.
Juz mi sie odechciewa mierzyc. Bo juz wiem ze nic z tego. Czuje to.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7dccb226dd3.png
Dopóki tempka jest ponad linia podstawowa to jest ok przecież . Organizm to nie matematyka, a podstawowa temp ciała-jej pomiar, jest metoda bardzo pośrednią. Głowa do góry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 09:59
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Pewnie nic nie ma,ale ja wzielam dupka jeszcze dzisiaj..oczywiście ja sie coś tam meega wypatrzyłam (mąż nie) ,jeszcze to sikanie nad ranem mi daje ciut nadziei,boli mnie tez podbrzusze wiec nie napalam się tylko czekam. W 12dpo pewnie juz powinno byc widac ładnie ale nadzieja umiera ostatnia.
Lami, Beti82, Nona, speakyourmind93, Izaw lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Nic nie widac,nawet po przerobieniu.
-
Przedszkolanko, czekamy dalej. Nadzieja umiera ostatnia.
W ktorym dniu po owu wyszedl Ci pozytyw przy ciazy z Pola? -
10/11 dpo biel.
Mam dola. Chce już odstawić te jebane zastrzyki.
Przedszkolanka kciuki02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Przedszkolanko, teraz czekaj na poregulqminowanego poczasiaka. Trzymam mocno kciuki :*
Nikodemko, to była rozgrzewka. Głowa do góry!
Krew oddałam. Wracam do domku i do wyrka. Dzisiaj relax cały dzień.
Śniło mi się, że zarzucili mnie ogromem roboty w pracy i się wściekłam, ale taki głosik mówił: nie denerwuj się, bo jesteś w ciąży. Bezcenne było to, że gdy się obudziłam, to część snu była prawdąSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Pozdrawiam z Częstochowy, bo mam tu teściów
Polecam żywą szopkę na Jasnej Górze i i wieczorny spacer po placu Biegańskiego, fajnie jest udekorowany.22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne