Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona mi tez tak mówili
Jutro umawiam starego do androloga. Boje się tej wizyty jak diabła. Zaluje ze czytałam o tych wynikach. Chociaż bym żyła w błogiej nieświadomości.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ja naprawde najbardziej lubie czas od @ do owulacji. Mam wtedy zupelnie inny nastroj i dobre nastawieie... Pod koniec cyklu wszystko lezy w gruzach. Jutro wysylam mojego malza po bobotest 25 i w piatek sprawdzam, bedzie ryk, przygotujcie sie!
-
Nikodemka wrote:Ja naprawde najbardziej lubie czas od @ do owulacji. Mam wtedy zupelnie inny nastroj i dobre nastawieie... Pod koniec cyklu wszystko lezy w gruzach. Jutro wysylam mojego malza po bobotest 25 i w piatek sprawdzam, bedzie ryk, przygotujcie sie!
Moim zdaniem będą dwie krechy02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Najmlodsza - marze o tym, ale w glebi duszy czuje, ze bedziecie mnie zbierac z podlogi za kilka dni
Moje czarodziejskie karty mowia, ze Tobie uda sie w styczniu -
Nikodemka wrote:Najmlodsza - marze o tym, ale w glebi duszy czuje, ze bedziecie mnie zbierac z podlogi za kilka dni
Moje czarodziejskie karty mowia, ze Tobie uda sie w styczniu
Ja w styczniu nie mam szansa, nawet nie testuje uciekam z forum, owulacja będzie z niedroznej strony02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Ciagle kciuki za dwie kreski:)
Lami czy mozesz ze swojego doswiadczenia napisac czy w szczesliwym cyklu mialas jakies bole od owui jesli tak to czy byly one jakies szczegolne, roznily sie np od boli przedokresowych?
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki89, 3 dni po owu zaczęły się bóle wszelakie - kłucie, drobne, jak igłą, czasami jakby ciągnął jajnik, aż po pachwinę, że nie mogłam iść. Raz owulacyjny, raz drugi. Raz mnie złapał bardzo bolesny skurcz, że się zwinęłam, a później spokój. Codziennie praktycznie coś się działo.
Nigdy wcześniej nic nie bolało, nawet owulacje (dlatego podejrzewam, że ich nie miałam, albo były słabej jakości). Zawsze jak przychodzi @ to zaczyna się mega ból, trwa 3 dni i więcej brzuch nie boli przez cały cykl.Wik89 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Ja naprawde najbardziej lubie czas od @ do owulacji. Mam wtedy zupelnie inny nastroj i dobre nastawieie... Pod koniec cyklu wszystko lezy w gruzach. Jutro wysylam mojego malza po bobotest 25 i w piatek sprawdzam, bedzie ryk, przygotujcie sie!
Tak, ten czas jest najlepszy Nikodemko, caly grudzien tak mocno Ci kibicowalam, ze moze troche mojego zyciowego szczescia przejdzie na Ciebie Mam nadzieje, ze przekazesz nam w piatek cudowne wiesciWik89 lubi tę wiadomość
-
Lami, ja tez nie moge Cie dodac, nie wiem o co chodzi
Moj dzien testowania to bedzie 9dpo, kupie ten sam test co Ty i bede modlic sie o cud.
Ale postawilam Ci karty i z anielskich wyszlo wsparcie ukochanej osoby i spokój (czyli bardzo na temat ), a z tarota pozostanie przy swojej decyzji, rozwiazanie decyzji w kobiecy sposób, spokój i miłość (powtorka z anielskich) i finansowe straty. Ale patrz tylko na pozytywy, bo profesjonalna wrozka nie jestem, a dobre wrozby nie zaszkodza
Sasanko - dziekuje! :* tak bardzo bym chciala...
Najmlodsza - wiesz jak to jest z tymi owulacjami. Rownie dobrze moze byc kilka razy pod rzad z droznegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 00:32
Lami lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Lami, ja tez nie moge Cie dodac, nie wiem o co chodzi
Moj dzien testowania to bedzie 9dpo, kupie ten sam test co Ty i bede modlic sie o cud.
Ale postawilam Ci karty i z anielskich wyszlo wsparcie ukochanej osoby i spokój (czyli bardzo na temat ), a z tarota pozostanie przy swojej decyzji, rozwiazanie decyzji w kobiecy sposób, spokój i miłość (powtorka z anielskich) i finansowe straty. Ale patrz tylko na pozytywy, bo profesjonalna wrozka nie jestem, a dobre wrozby nie zaszkodza
Sasanko - dziekuje! :* tak bardzo bym chciala...
Najmlodsza - wiesz jak to jest z tymi owulacjami. Rownie dobrze moze byc kilka razy pod rzad z droznego
Mam częściej z niedroznego i teraz na 100000% z niego będzie niestety.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Bylam na badaniach. Morfologia, tsh i caly panel tarczyca oraz progesteron.
Wyniki beda do 3 dni bo progesteron i aTPO trzeba czekac. Wykres mam badzo beznadziejny. Same gory i doliny.
Mam dzis mega zly dzien
W sobotę jedziemy cala rodzinka do Częstochowy. Bardzo tego potrzebuje bo jestem wierzaca.
Julke tez wyprosilismy w swietym miejscu to moze i drugie sie uda.
Chyba przez to ze biore acard od owu ten 75 1x1 az jej z tej strzykawki lecialo, z igly .. Mozliwe ? Nigdy nie bralam tego , teraz pierwszy raz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 07:39
-
Monia, ja też jeżdżę raz w roku do Częstochowy. Od dziecka. Tam jakoś ładujemy spokój i równowagę na rok. Tam jest skrzyneczka na modlitwy i prośby i podziękowania, więc zawsze szykujemy karteczki.
Może odpuść termometr? Na początku jest ciężko, ale poproś męża, żeby gdzieś ci go schował.
Nikodemko, dzięki za karty :*
CzekamyXxMoniaXx lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hej.
Witam sie po ciężkiej nocy,z mega bólem głowy i niska tempka. Wiec albo idzie @ albo to przez bezsenna noc.
Ciezki dzien przede mną.
Monia ten spadek dzis obiecujacy daj znac jak wyniki.
Nikodemko mocno za Ciebie trzymam kciuki!
Jak będziesz miała czas to chętnie i ja się dowiem co mi tam pisza