Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kciuki Przedszkolanko!
Jejku ja tez nie lubie tego okresu od 10dpo do @, tak sie w tym cyklu mobilizowalam zeby nie schizowac ale dzis 26dc i juz zaczynam - doszukiwanie sie objawow, rozkminianie kiedy testowac, wkrecanie sobie ze moze jednak sie udalo itp...
Mialam testowac 31 ale pewnie nie wytrzymam:pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja czulam, ze uda sie Lami i Tobie Przedszkolanko. Co do Lami sie sprawdzilo, wiec teraz Twoja kolej
przedszkolanka:), speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Dopiero nadrabiam, Anhydra serce mi zamarło ale mam nadzieję że u Was pozytywne myślenie, dużo odpoczywasz i wszystko będzie dobrze, Twoje maleństwo jest silne! trzymam za Was mocno kciuki
Przedszkolanka kciuki za piątkowe testowanie! Ile dpo jesteś?
Ah i dziewczyny, jak czasem myślicie że wasz wykres jest beznadziejny, nie ma objawów, to zobaczcie ten wykres który dziewczyna z innego wątku tu znalazła
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a182ed828ba.jpgprzedszkolanka:), smeg lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
Izaw wrote:Dopiero nadrabiam, Anhydra serce mi zamarło ale mam nadzieję że u Was pozytywne myślenie, dużo odpoczywasz i wszystko będzie dobrze, Twoje maleństwo jest silne! trzymam za Was mocno kciuki
Przedszkolanka kciuki za piątkowe testowanie! Ile dpo jesteś?
Ah i dziewczyny, jak czasem myślicie że wasz wykres jest beznadziejny, nie ma objawów, to zobaczcie ten wykres który dziewczyna z innego wątku tu znalazła
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a182ed828ba.jpgIzaw lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko mam nadzieję, że Cie nie zawiodę-jak nie teraz to kolejny jest już nasz!
IzaW to 11dpo
No wykres meeega pozytywnie nastrajający aż dziwny
A jak u Ciebie sytuacja?
Ciężko stwierdzić jaka jest moja sytuacja teoretycznie 3dpo, ale aplikacje jeszcze nie potwierdziły bo temperatury do bani, i nie mierzone w ogóle o stałej porze, poza tym i tak były zaburzone bo w dniu domniemanej owulacji dopadła mnie jelitówka... rano w ten dzień jeszcze udało nam się podziałać i przed też, ale czarno widzę ten cykl27 lat
9cs -
Izaw wrote:Ciężko stwierdzić jaka jest moja sytuacja teoretycznie 3dpo, ale aplikacje jeszcze nie potwierdziły bo temperatury do bani, i nie mierzone w ogóle o stałej porze, poza tym i tak były zaburzone bo w dniu domniemanej owulacji dopadła mnie jelitówka... rano w ten dzień jeszcze udało nam się podziałać i przed też, ale czarno widzę ten cykl
Edit: na owuview nie mam w ogóle zaznaczonej owu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 19:34
Izaw lubi tę wiadomość
-
Mój wykres tez jest piękny
Pierwszy, ale niestety podejrzewam, ze każdy tak by wyglądał ...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8022ebc81b4.pngWik89, Nona lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Powiedzcie mi ktory link z zapodaj wybrac, zeby wstawic od razu na forum?
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Powiedzcie mi ktory link z zapodaj wybrac, zeby wstawic od razu na forum?
Na forum02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
przedszkolanka:) wrote:Kochana spokojnie, mój cykl zaczął się leczeniem infekcji na dole,później ósemka i stan zapalny plus antybiotyk, w 3dpo katar a od 2 dni Poli gorączka( nocne pobudki itp), więc pozostaje wierzyć w świąteczno- noworoczny cud
Edit: na owuview nie mam w ogóle zaznaczonej owu..
Pamiętam, wszystko Ci się na raz zwaliło, oby na szczęście to czekamy na cuda
Nikodemka ja wiem, miałam książkowe wykresy i nic z tego, ale tak beznadziejnie jak teraz to jeszcze nie było
Najmłodsza a Ty kiedy testujesz?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e9fcf94ee60.png
Izaw, ja mam taki pierwszy raz. Wszystkie poprzednie do gorki i padolki, nawet po potwierdzonej owulacji monitoringiem i braniu luteiny temperatura nie rosla. Teraz jest jak powinno byc, ale i tak duuupa -
Izaw wrote:Pamiętam, wszystko Ci się na raz zwaliło, oby na szczęście to czekamy na cuda
Nikodemka ja wiem, miałam książkowe wykresy i nic z tego, ale tak beznadziejnie jak teraz to jeszcze nie było
Najmłodsza a Ty kiedy testujesz?
Dzisiaj zaczęłam maraton :p będę kontynuować do @ :pIzaw, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Nikodemka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e9fcf94ee60.png
Izaw, ja mam taki pierwszy raz. Wszystkie poprzednie do gorki i padolki, nawet po potwierdzonej owulacji monitoringiem i braniu luteiny temperatura nie rosla. Teraz jest jak powinno byc, ale i tak duuupa
Jeszcze nie wiesz czy dupa, wszystko się może zdarzyć27 lat
9cs