Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Nikodemko, a Ty wykiwaj @, zrób ją w bambuko i uprzedź ją dwiema kreseczkami
Przedszkolanko, tyle chcesz nas trzymać w niepewności?
Kobitki, postawcie mnie do pionu, wczoraj zaczęłam się nakrecać i dziś mam już świra. Na teście 25 ledwo cień rano, taki jak wczoraj. Mam wrażenie, że nie mogę zrobić nic wiarygodnego, bo sikam samą wodą. Nie piję wcale tak dużo, a sikam jak nienormalna. Po pół kubka kawy rano wysikałam chyba z 3. Tez Wam przy poprzednich/obecnych ciążach nie ciemniały testy?
Jutro bede po becie o tej porze i wszystko będzie jasne. Niech już kończy się ten dzień.
Chociaż tyle, że śpię jak zabita. Wczoraj u rodziców zasnęłam na 3 h i nikt nie mógł mnie dobudzić. Dzieciaki wyciągały mi poduszkę spod głowy, porobiły mi warkoczyki, a ja nic, kamień. Wróciłam do domu i w opakowaniu znowu spanie.
Ja wiem, że nic innego mi nie dorqdzicie niż jechać gdzieś do szpitala na betę, kupić test 10, albo spokojnie czekać. No złapała mnie w końcu słabość...
Także don't worry, pisałaś kiedyś żebym poczekała na Twoje dwie kreski to wypijemy razem sok marchewkowy i wszystko idzie zgodnie z planem :pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Lami - ja po prostu wiem, ze wszystko jest u Ciebie dobrze Czeste sikanie i sennosc, to objawy ciazy, wiec wszystko idzie tak, jak nalezy. Wytrwaj do jutra w spokoju albo kup jeszcze dzis test 10, zeby ten spokoj wesprzec
Moje pozytywne nastawienie cholera wziela. Do tej pory mialam jakies przeczucie, ze jestem w ciazy, a od wczoraj jakis glosik w glowie powtarza caly czas „nie jestes, nie jestes” -
Nikodemka wrote:
Moje pozytywne nastawienie cholera wziela. Do tej pory mialam jakies przeczucie, ze jestem w ciazy, a od wczoraj jakis glosik w glowie powtarza caly czas „nie jestes, nie jestes”
Piona.
Ja po prostu wiem, ze nic z tego
Będąc 10 dpo miałam już mega wyraźne objawy ciąży z Jasiem. Teraz nic. Cisza. Wiadomo jakaś nadzieja jest, ale dzisiaj jestem przede wszystkim smutna02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Mówią że każda ciąża inna... Objawy inne... Wiecie to też nie jest tak że będę sobie wmawiać że zajde, nastawie się I o ciąża. Bo byśmy na hipnoze chodziły a nie do gina. Nastawienie spoko ale czasem trzeba poczekać, w cyklu 25%szans tylko. Niektórym sie uda w 3cs, innym w 7cs. Czekam. Wspomagam suplami, monitem ale no czekam...
Mnie na chwilę obecną dobija najbardziej, że następne 1-2 owulacje będą z niedrożnej strony. Ehhhh02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Lami - spokojnie, Twoje spanie najlepiej świadczy ze jest Ok - tez wczoraj u tesciow oposcilam ich po 21, a pojawiłam sie dzis na dole po 9:30 - tyle ze juz wiedza, wiec tylko spytali czy dobrze spałam:)
RudaAnna - jestesmy ma -> w ciazy ogólne -> sierpniowki 2019.
Ps. Anhydra ma dzis gorszy dzien, w nocy byla na IP z krwawieniem, jest kwiak, ale wylezy go i bedzie dobrze:) Anhydro, mam nadzieje ze nie jestes zla, ze tu napisalam, ale za duzo zaciśniętych za Was kciuków nie zaszkodzi:)Anhydra, Arashe, Nona lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Najmłodsza - siknij jutro, przeciez dzis tylko próba byla:) oby cycki sie nie myliły:) a podbrzusze Cie nie boli?
Przedszkolanko, nie skusisz sie jutro na teścik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 13:10
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Tak za Anhydre bardzo wszystkie trzymamy kciuki.Co za paskudne świeta w tym roku,niech się już koncza
-
Agagusia wrote:Najmłodsza - sikają jutro, przeciez dzis tylko próba byla:) oby cycki sie nie myliły:) a podbrzusze Cie nie boli?
Przedszkolanko, nie skusisz sie jutro na teścik?
Cycki juz przeszły
Przedwczoraj bolały bardzo, wczoraj momentami, dzisiaj cisza
Podbrzusza nie czuje w ogóle.
Ja naprawdę wiem, ze nic z tego02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Anhydra nie wien czy to przeczytasz, ale ja w 1 dniu 2 trymestru chlusnęłam krwią i leciało za mnie jak z kranu. Wyleżalam około tygodnia utrzymywało się lekkie plamienie/krwawienie, ja byłam obstawiona lekami, wstawałam tylko do ubikacji i wszystko wróciło do normy.
Także głowa do gory !Anhydra lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Chciałabym w następnym cyklu zrobić laparoskopię. Nie wiem tylko na ile to jest realne.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
A mnie dziewczyny wszystko się rozregulowało jestem mega zła na siebie. Zawsze równo jak w zegarku, a jak zaczeliśmy starania to wszystko na opak. Cykle miałam 30 dni. A ostatnio 37, 31 i teraz będzie ze 40 dni... to plamienie to było raczej na owulację niż na okres, takie przesunięcie... wracam do mierzenoa temp i testów owu bo na luzie to wszystko się przestawia nie wiem czemu
-
Dziękuję Dziewczyny. Jak widać u mnie ciąża nie jest pięknym i blogim stanem. Ale dopóki bije u Małego/ Małej serce, trzeba walczyć i wierzyć, że będzie dobrze.
Trzymam za Was Wszystkie kciuki ❤Beti82, Agagusia, przedszkolanka:), Lami, Arashe, speakyourmind93, RudaAnna, Izaw, Domi_tur lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra, będzie dobrze. Trzymaj się mocno, odpoczywaj.
Dziękuję Kobitki, żeście mnie uspokoiły. W drodze w kolejne odwiedziny świąteczne zahaczyłam o aptekę. Już jestem spokojna, i bobotest i 10 nordtest ładnie wyszły.
Dziękuję Domi, Nikodemko i Agusia. Teraz już musi być dobrze
Nikodemko, Najmłodsza, Przedszkolanko i Meggs - my wierzymy w Wasze obecne cykle!Anhydra, Beti82, Agagusia, przedszkolanka:), speakyourmind93, Izaw, Domi_tur lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny