Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami - no widzisz, mowilam! super :*
Ja mam dzis okropny dzien. Paskudny humor. Wlasnie siedze i patrze jak wszyscy lulaja malego bobasa. Nie jestem zazdrosna ani zla, ale znowu mam taki bol serca... Facebook zasypany zdjeciami kobiet w ciazy. Do tego boli mnie glowa, mam uderzenia goraca. Pewnie cos mnie bierze. W ogole wszyscy mnie denerwuja, wiec pewnie witam PMS... -
Hej Dziewczyny, podczytuje Was w trakcie Świąt ale dopiero mam chwilę na spokojnie zeby sie uaktywnic;)
Nikodemko - mam to samo, od wczoraj gorszy humor, rodzinka mnie irytowac zaczela (a wlasnie do tesciow zawitalismy hehe..), objawow specjalnych brak i jakos tak mi smutno z tego powodu.. wczoraj caly dzien spedzilam z gromadka dzieci kuzynow i zal mi ze swojego nie mam wciaz... staram sie oczywiscie nie podlamywac;)
Dzis 26 dc. Mam ciąże ale z przejedzenia...
Sung, Beti82, zycze duzo sił!
Lami gratki!
Przedszkolanko, Najmlodsza, Nikodemka - kciuki za testowanie!Beti82, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Lami u mnie to nie ma szans. Jak owu się o tyle przesunęła to musiałabym być wiatropylna żeby się udało
Przedszkolanko coś czuję że psychika ma tu większy wpływ niż nam się może wydawać. I niestety działa odwrotnie musimy zacząc chyba nie chcieć dziecka i seks tylko w niepłodne to się uda!
Nikodemka znam to. Jak odpaliłam fb to same bobasy z choinka widziałam. W moim roczniku to jest istny wysyp teraz dzieciaków. Lepiej nie wchodzić. -
Hej, nie było mnie jakos czas. Stwierdziłam ze się nakręcam i to mi nie służy.
Melduje bladzioch! Jutro lecę na betę i tarczycowespeakyourmind93, Najmłodsza_staraczka, przedszkolanka:), Nona, Wik89, Domi_tur, smeg, patuniek86 lubią tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Eh... Ale mi przykro. Klasyczny pms idzie wielkimi krokami. Mam takie napiecie w sobie, ze zaraz eksploduje. Czuje sie gruba, brzydka i zla!!! Jak ma przyjsc ten okres, to niech przyjdzie juz...
-
Nikodemka wrote:Eh... Ale mi przykro. Klasyczny pms idzie wielkimi krokami. Mam takie napiecie w sobie, ze zaraz eksploduje. Czuje sie gruba, brzydka i zla!!! Jak ma przyjsc ten okres, to niech przyjdzie juz...
Ja też dzisiaj warczę na wszystko i wszystkich
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Byliśmy na pysznym obiedzie
O 21 chyba idziemy do kina
Miałam ochotę biec do apteki kupić kilka testów, żeby jeszcze najlepiej dzisiaj móc siknąć. Nie wiem co mi odbiło, ale już mi przeszło
Nie lubię tego czasu od 10 dpo do okresu. Bleh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 18:20
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
przedszkolanka:) wrote:Ja zrobiam test i jest bladzioch- na owulacyjnym oczywiscie. Nie nakręcam sie,czekam do piątku
Serce mi stanęło na tego bladziocha
Dopiero potem doczytałam, że owulakprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Przedszkolanko - prawie mi serce stanelo juz chcialam gratulowac. U mnie na owulaku tez bladzioch, ale byl i miesiac temu w tym momencie...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Eh... Ale mi przykro. Klasyczny pms idzie wielkimi krokami. Mam takie napiecie w sobie, ze zaraz eksploduje. Czuje sie gruba, brzydka i zla!!! Jak ma przyjsc ten okres, to niech przyjdzie juz...