Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia to było straszne..zbijanie gorączki,która rosła mega szybko,brzuszek,okłady..ehh dobrze że juź po..
Beti kurcze,nawet jak jest owu to infekcje trzeba od razu leczyć,mialam to samo. Z krwawieniem nie pomogę..
U mnoe ciut śluzu beźowego i ćmi brzuch- jest nadzieja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 15:40
-
U mnie nadal bole miesiaczkowe. O wiele lzejsze niz w nocy, ale co i raz mnie zakuje. Piersi bola coraz bardziej i mam mega uderzenia goraca. Mialam sprzatac, a caly dzien leze nieruchomo na kanapie, bo zalewa mnie pot...
Sluz rano byl kremowy, teraz nie ma wcale, szyjka nisko, twarda i szczelnie zamknieta...
Nie wiem co o tym wszystki myslec.
Jesli to nie ciaza, to chyba pojde zbadac progesteron w kolejnym cyklu, bo nie dam rady tak zyc za kazdym razem przed okresem, a potem jeszcze zwijac sie z bolu podczas okresu... czuje sie fatalnie. -
Beti82 wrote:Dziewczyny ale mi się narobiło Na wizycie grudniowej dostałam od mojej ginki Mycosyst i clotrimazolum w czopkach.Mialam to stosować przez 7 dni.Ale wtedy nie wzielam bo na drugi dzień była owu a ,ze to był cykl na clo to nie chciałam sobie dokladac następnych leków.One sa na grzybice bo miałam robiony wymaz na koniec października i mi wyszlo candida nieliczne.Inni lekarze zanim do niej poszlam mówili,ze na to się nawet nic nie bierze.ALe ,ze ja miałam mieć pod koniec stycznia hsg to kazala mi zrobić ta kuracje.Okres mi się skonczyl wiec mowie to sobie zrobie teraz ta kuracje.Skoncze prezed nastepna wizyta jakbym musiala jeszcze raz wymaz robic.No i wzielam rano tabl i te globulki.A teraz mam goraczke i przed chwila zauwazylam ,ze krew mi leci.To na pewno nie jest mój okres ,który się skonczyl.Ja pierdziele no ,chyba to odstawie bo się boje
Beti wygląda to niepokojąco. A jesteś pewna, że to już koniec miesiączki? W innym razie, może to być jakieś podrażnienie. Tylko ta gorączka mnie martwi- trzeba by było sprawdzić, czy wszystko się tam do końca oczysciło. Masz możliwość podjechania gdzieś na ip? Żeby to jakimś zakażeniem się nie skończyło. Trzeba chuchać na zimne.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Beti wygląda to niepokojąco. A jesteś pewna, że to już koniec miesiączki? W innym razie, może to być jakieś podrażnienie. Tylko ta gorączka mnie martwi- trzeba by było sprawdzić, czy wszystko się tam do końca oczysciło. Masz możliwość podjechania gdzieś na ip? Żeby to jakimś zakażeniem się nie skończyło. Trzeba chuchać na zimne.
-
nick nieaktualny
-
Sasanka5 wrote:Beti, a nie boli Cie podbrzusze? Jak bedziesz miala mozliwosc, idz na wszelki wypadek na kontrole.. Sciskam mocno
-
Meggs wrote:Boże dziewczyny jest krew! Mało bo mało ale jest! Przyszła @! Witaj nowy cyklu!
I teraz pytanie- jak sie rozwinie mega to dzisiaj clo brać czy już do jutra czekać i rano wziąć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 17:05
Meggs lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:No wlasnie tez zaczelam sie martwic.Poobserwuje sie do wieczora.I narazie chyba odpuszcze ta kuracje.Tym bardziej ,ze w ulotce napisane ,ze w razie krwawienia odstawic
Te antybiotyki na grzybicę to odstaw na bank. Moim zdaniem powinien zbadać Cię ginekolog. Pytanie czy nie powinnas mieć innego antybiotyku, o szerszym spektrum- ja przy poronieniu dostawałam, aby właśnie nie doszło do zakażenia.
Anhydra wrote:Te antybiotyki na grzybicę to odstaw na bank. Moim zdaniem powinien zbadać Cię ginekolog. Pytanie czy nie powinnas mieć innego antybiotyku, o szerszym spektrum- ja przy poronieniu dostawałam, aby właśnie nie doszło do zakażenia.
-
przedszkolanka:) wrote:Meggs miałam Ci pisac i nie zdążyłam już- jak ćwiczylam to i mi poleciało! Jeszcze nie mega,ale się pojawiło więc czekam na rozwój zaczynamy razem
I teraz pytanie- jak sie rozwinie mega to dzisiaj clo brać czy już do jutra czekać i rano wziąć?
A Wy bierzecie Clo od 1 dc? Ja brałam od 4dc.
przedszkolanka:) wrote:W pierwszej ciąźy bralam od 3dc,w tej mi kazał od 1dc ,ale chyba od jutra zacznę rano nie? Chyba źe na wieczór mi odkręci sie kran to dzisiaj?
przedszkolanka:), Anhydra lubią tę wiadomość
-
Nikodemka, aż się przykro zrobiło jak się czyta. Ostatnio rozmawiałam ze szwagierka, że ciekawe jak inne jest wychowywanie kolejnego dziecka, a teść się wtrąca i mówi, że trzeba spróbować a nie gadać... To ja mówię, jak bym nie poronila to nie musiałabym teraz gdybac... Nawet ludzie jak wiedzą to i tak głupoty gadają, ehhh
-
nick nieaktualny
-
Arashe - i nawet nie maja swiadomosci jakie to jest trudne do przejscia psychicznie. Nie wyobrazam sobie co musza czuc kobiety, ktore ponad 10 lat staraja sie o pierwsze dziecko... eh. Dobrze, ze ktos zaczyna o tym glosno mowic.
Wyslac faceta po test... Co najmniej piec razy powtarzalam, ze ma byc z czuloscia 10, kupil dwa o czulosci 25, bez komentarza -_-
Do moich objawow doszly wlasnie zawroty glowy. Mam dosc.
Meggs, Przedszkolanko - trzymam kciuki za Wasze nowe cykle! Tez chcialabym umiec cieszyc sie z @ :d