Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny slyszalyscie o refleksologii?? na zajście w ciąże.Juz od 2 osob slyszalam ,ze jest taki koles co masuje i naprawdę pomogł.Nie wiem czy on masuje stopy ;p Ale tylko o takich masażach znalazłam inf w internetach dlatego pytam.Chyba nadszedł ten czas ,ze się przejde do niego i zapytam.Ja wiem,ze u mnie 90 % to stres.Poniewaz przed staraniami miałam regularne cykle.A teraz porazka.Wmawianie sobie ,żeby się nie stresować jak wiecie nie pomaga.Zaczynam planować postanowienia noworoczne i musze się czyms zajac
-
Nikodemka wrote:Beti - brzmi super zrelaksowanie sie i uwolnienie od stresu moze zdzialac cuda... Na pewno warto sprobowac!
-
Meggs, Przedszkolanko - następny cykl jest Wasz! Kochane, mocno w to wierzę!
Nokodemko! Testuj kochana! Tak mocno trzymam kciuki!
Beti... Oby to szybko przeszło. Daj znać z rana jak się czujesz.
Nona, piękny arsenał. Wszystkie witaminy w tabletkach (d,B12, biotyny z cynkiem i selenem) biorę jedna tabletkę. Witaminę E biorę trzy kropelki i popijam pół kubkiem wody.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 18:15
przedszkolanka:), speakyourmind93, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
A mnie nosi.jutro 10 dpo.obiecalam sobi tetowac w Nowy Rok i slowa dotrzymac. Ale cycki zaczely bolec i mimo ze bola co cykl to zaczynam kombinowac..
Tak to jest gdy sie ma za duzo testow w domu.przedszkolanka:), speakyourmind93, Nona lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:A mnie nosi.jutro 10 dpo.obiecalam sobi tetowac w Nowy Rok i slowa dotrzymac. Ale cycki zaczely bolec i mimo ze bola co cykl to zaczynam kombinowac..
Tak to jest gdy sie ma za duzo testow w domu.XxMoniaXx, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti polecam akupunkturę Mega relaks w trakcie i czill już po byłam kilka razy, bo jestem nerwus straszny i pomagało Podobno lekarze przed ivf wysyłają też pacjentki na takie seanse.
Ja w tym miesiącu miałam 2 sesje, ale z...pijawkami Hirudoterapie też ma udowodnione lecznicze działanie na wiele organów i postanowiłam spróbować. Nie taki diabeł straszny tyle powiem heheBeti82 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Monia sikaj co Ci szkodzi
Mowisz ..
Jak jutro temp bedzie ladna to sikne a jak nie to nie. Ale jutro dopiero 27 dc bedzie a cykle mam 32 wiec szanse nikle :p po owu 10 jutro bedzie. A spadek mega w 7 dpo byl.Lami, Beti82, przedszkolanka:), MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
Selina, ja kilka razy byłam na pijawkach. Lata temu na żylaki. Fantastyczne były, ale krótkotrwałe na tę przypadłość.
Samo oddanie krwi też działa dobrze. To jest utajony doping wszystkich sportowców. Krew się odnawia, pełna energii i oczyszczona, nowa. Zawsze po oddawaniu krwi czułam się dobrze.
Monia, kciuki mocno zaciśnięte!!!Selina lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Sikne jutro rano, ale z ta czuloscia 25 pewnie i tak nic by nie bylo widac 11dpo... Naprawde ten czas po owulacji tak koszmarnie sie dluzy, ze to az niemozliwe.
Dziewczyny, co jest przyczyna sennosci i zmeczenia na poczatku ciazy? Wysoki poziom progesteronu? -
Nikodemka wrote:Sikne jutro rano, ale z ta czuloscia 25 pewnie i tak nic by nie bylo widac 11dpo... Naprawde ten czas po owulacji tak koszmarnie sie dluzy, ze to az niemozliwe.
Dziewczyny, co jest przyczyna sennosci i zmeczenia na poczatku ciazy? Wysoki poziom progesteronu?
Wysoki poziom wzystkiego
...rosnąca beta, proga i ogólnie burza hormonalna
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Selina wrote:Beti polecam akupunkturę Mega relaks w trakcie i czill już po byłam kilka razy, bo jestem nerwus straszny i pomagało Podobno lekarze przed ivf wysyłają też pacjentki na takie seanse.
Ja w tym miesiącu miałam 2 sesje, ale z...pijawkami Hirudoterapie też ma udowodnione lecznicze działanie na wiele organów i postanowiłam spróbować. Nie taki diabeł straszny tyle powiem hehe -
Nikodemko dzięki! Ale życzę żeby Tobie się jutro udało i zebyś nie musiała do nas dolączać chyba ze tylko towarzysko!
U mnie też niestety stawiam na stres. Przed staraniami wszystko było cacy , a ja z tych mocno stresujących się... gin autentycznie kazał mi się w okolicach owu najebać mówił ze to dobrze działa na stres , ale jeszcze nie probowalam -
Meggs wrote:Nikodemko dzięki! Ale życzę żeby Tobie się jutro udało i zebyś nie musiała do nas dolączać chyba ze tylko towarzysko!
U mnie też niestety stawiam na stres. Przed staraniami wszystko było cacy , a ja z tych mocno stresujących się... gin autentycznie kazał mi się w okolicach owu najebać mówił ze to dobrze działa na stres , ale jeszcze nie probowalam -
Beti82 wrote:hahah jeszcze trochę i wszystkie codziennie będziemy narąbane chodzic .Mąż wlasnie do mnie czy chce cos ze sklepu... tylko,ze do owu jeszcze daleko
Ale winko na endometrium nie zaszkodzi już terazprzedszkolanka:), Beti82, Nona lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
U mnie w tym cyklu winko bylo ostro grane az polubilam wytrawne.
Wlasnie sie obudziłam z drugiej drzemki dzisiejszego dnia Chyba mam ciaze urojonafiorella82, Nona lubią tę wiadomość