Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, masakra, doszedł wynik fT4 i w ciągu tygodnia mi spadło z 1,5 do 1,17 tsh tez spadło z 2,6 na 2,4. Na podstawie tsh podwyższyła mi z 88 na 100x4, 88x3. A biorąc pod uwagę fT4 to chyba powinnam po prostu 100. Zanim się skontaktuje z Endo moną wieki dziewczyny, ile brać?Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
Lami - pęcherzyk na usg widac przy becie ponad 1000 - mozesz wtedy usc upewnic sie ze to nie pozamaciczna, ale cialka żółtego jeszcze nie bedzie. A propos serduszka - to piszą ze 4 tygodnie po owulacji.
Ja mialam owu 17-18dc, na usg 6t0d byl pecherzyk, ciałko zolte i zaczątek zarodka. 5 dni pozniej czyli wg OM 6t5d bylo juz serduszko:)
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Dziewczyny slyszalyscie o refleksologii?? na zajście w ciąże.Juz od 2 osob slyszalam ,ze jest taki koles co masuje i naprawdę pomogł.Nie wiem czy on masuje stopy ;p Ale tylko o takich masażach znalazłam inf w internetach dlatego pytam.Chyba nadszedł ten czas ,ze się przejde do niego i zapytam.Ja wiem,ze u mnie 90 % to stres.Poniewaz przed staraniami miałam regularne cykle.A teraz porazka.Wmawianie sobie ,żeby się nie stresować jak wiecie nie pomaga.Zaczynam planować postanowienia noworoczne i musze się czyms zajac
ale przecież Ty zaszłaś w ciąże... tylko cb. To ważna wiadomość. Jeśli druga, odpukać, byłaby cb to koniecznie się na tym skup.kark lubi tę wiadomość
-
Sung wrote:ale przecież Ty zaszłaś w ciąże... tylko cb. To ważna wiadomość. Jeśli druga, odpukać, byłaby cb to koniecznie się na tym skup.
Sung lubi tę wiadomość
-
Nikodemko oby nie urojoną a wino tylko wytrawne się liczy? ja nie przełknę,mam słodkie i tylko to jestem w stanie pić.
Oglądam "Wiem co jem.." i było o staraniach, więc przekazuję co pamiętam:
kobiety: brokuły,pomidory,strączkowe, kasze, wielozbożowe i szklanka mleka pełnotłustego! (o ja głupia).
mąż: czekolada gorzka min.60 % (według mnie 80 %)i dzwonki ryb koniecznie na ruchliwość plemników!
A propo tego,jemy właśnie pycha rybkę i popijam winem (moj piwem wrr)Izaw, Nona, MałaMi90, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Wy sobie winko pijecie, a ja muszę zadowolić się sokiem z buraków
Anhydra lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko oby nie urojoną a wino tylko wytrawne się liczy? ja nie przełknę,mam słodkie i tylko to jestem w stanie pić.
Oglądam "Wiem co jem.." i było o staraniach, więc przekazuję co pamiętam:
kobiety: brokuły,pomidory,strączkowe, kasze, wielozbożowe i szklanka mleka pełnotłustego! (o ja głupia).
mąż: czekolada gorzka min.60 % (według mnie 80 %)i dzwonki ryb koniecznie na ruchliwość plemników!
A propo tego,jemy właśnie pycha rybkę i popijam winem (moj piwem wrr)
Wytrawne podobno się powinno, ja też nie przełknę wiec u mnie polwytrawne i to jeszcze zagryzane orzechami ale chyba lepiej co tam kto może niż nicprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
nick nieaktualny
-
Tak, najlepiej wytrawne albo polwytrawne, takie najlepiej pobudza krazenie Ja tez nie znosilam... Mialam ochote je poslodzic.
Ja bym sie chetnie napila razem z Wami, ale mam psychiczna blokade. Jak przyjdzie @ to chyba sie upije w samotnosci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 21:04
-
nick nieaktualny
-
ja też piję, następne kupię półwytrawne
z grejpfruta zrobiłam sok i piłam, brazylijskiego zjadłam i pestki dyni.
Nona mam już wybrane,jutro zamawiamy (zawsze zamawiam na koniec weekendu jakby się coś przypomniało)Nona, Izaw lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:ja też piję, następne kupię półwytrawne
z grejpfruta zrobiłam sok i piłam, brazylijskiego zjadłam i pestki dyni.
Nona mam już wybrane,jutro zamawiamy (zawsze zamawiam na koniec weekendu jakby się coś przypomniało)
kurczę a ja tylko wytrawneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 21:35