Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyszo wrzucaj ten cień
Alis, ja bym zaczekała z beta, wczorajsza wskazywała, że nic nie ma. A jakbyś nawet zobaczyła cokolwiek to i tak, będzie to poniżej 10, więc nadal nie będziesz wiedzieć na czym stoisz. Jutro idź na betę, dzisiejsza nic nie wniesie.
Przedszkolanko, 10dpo. Tylko u mnie fl trwa 11-13 dni, średnio roboczo przyjmuję 12 Czyli teoretyczny termin @ od jutra do czwartku, a ten mój przyjęty to Mikołajalis132 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:Kiedy rżniecie jak 26dc?
13dc owu? Kurde a ja parzyste zawsze 8,10,12,14dc...moze nieparzystymi lecieć?
To ja się podepne do Przedszkolanki - idealnie połóweczka 13dcprzedszkolanka:), Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
alis132 wrote:mnie oczywiście znów kusi beta dziś dziewczynki wczoraj 0,18 i już mam taki stres że zastanawiam się jak pójde po pracy żeby zobaczyć czy przyrasta czy maleje o jak maleje to wiadomo że nic
Niewiem tylko czemu ginekolog mi kazał testować 10 grudnia -
kark wrote:Myszo wrzucaj ten cień
Alis, ja bym zaczekała z beta, wczorajsza wskazywała, że nic nie ma. A jakbyś nawet zobaczyła cokolwiek to i tak, będzie to poniżej 10, więc nadal nie będziesz wiedzieć na czym stoisz. Jutro idź na betę, dzisiejsza nic nie wniesie.
Przedszkolanko, 10dpo. Tylko u mnie fl trwa 11-13 dni, średnio roboczo przyjmuję 12 Czyli teoretyczny termin @ od jutra do czwartku, a ten mój przyjęty to Mikołaj -
alis132 wrote:Fajnie że już masz swoją kruszynkę
Ja czekam na swoją dlatego tak bardzo mi ciężko te kobity w diagnostyce mają mnie już za wariatkę ciągle jestem na becie co cykl kilka razy
Ja też staram sie o pierwsze i wszedzie widze dzieci a dzis rano w kolejce do badan (4dc - robilam badanie prolaktyny, testosteronu i andrioge costam) spotkalam kolezanke w pracy ktora na wiosne brala slub a teraz okazuje sie ze juz jest w zaawansowanej ciazy, pogratulowalam jej ale powiem Wam ze smutno mi sie zrobilo tak jakos, nic nie poradze na to uczucie:( i wiem ze trzeba wrzucic na luz ale czasem ciezko jak w przychodni same cieżarne...
No nic, poki co zamowilam Inofem i od jutra zaczynam stosowac;) i jutro bede miala wyniki dzisiejszych badan
Monia mnie sie spoznial w tym cyklu okres 4 dni i w sumie mysle, ze lepiej jak juz @ przyjdzie niz jak ciagle sie czeka a testy negatywne.. oby grudzien byl szczesliwy nie tylko na testowanie ale i na robienieII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kark toć to jutro hahaha nie wiem czy jestem gotowa haaa
Myszolove na kiedy masz termin @ ? Moim zdaniem ciążowy nawet jutro może być za szybko .
W pierwszej ciąży dzień przed @ miałam cień cienia następnego dnia plamienie kolejnego test taki sam i dopiero 2 dni po tym plamienie miałam P2 kreski i to po litrach herbaty o godzinie 13Córka 2015 -
Myszowelove, poczekaj jeszcze z dwa dni. Może faktycznie "na żywo" widać lepiej, chociaż jak się przybliży to cień przebija. W poprzednim cyklu na tych testach miałam cień, zrobiłam go 7dpo, żaden następny (innych firm) drugiej kreski nie pokazał w kolejnych dniach. Więc te testy już wykorzystałam i teraz zamówiłam pinki i inne z apteki.
Swoją drogą wyszły bardzo tanio, bo po 3 zł na aptekamanada. Czekam na paczkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 08:49
Myszowelove lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
BumBum23 wrote:Kark toć to jutro hahaha nie wiem czy jestem gotowa haaa
Myszolove na kiedy masz termin @ ? Moim zdaniem ciążowy nawet jutro może być za szybko .
W pierwszej ciąży dzień przed @ miałam cień cienia następnego dnia plamienie kolejnego test taki sam i dopiero 2 dni po tym plamienie miałam P2 kreski i to po litrach herbaty o godzinie 13