Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, nadrobię Was w pracy na przerwie, a tymczasem zycze Wam WSZYSTKIM! taaakich dwoch kresek na swieta:
To moj szczęśliwy test, ktory robiłam w ciazy z oboma chlopcami, teraz udalo mi sie kupic jeden w listopadzie i obiecałam sobie ze zrobie na pamiatke jak juz beta bedzie ładna:) Oto i jest:)Lami, alis132, przedszkolanka:), Nona, NiespełnionaMama, tęczova, Ola31, Domi_tur, patuniek86, Szczęściara, OlivkowaMama, Izaw, Sung, RudaAnna, k878, smeg, moyeu lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Dziewczyny, nadrobię Was w pracy na przerwie, a tymczasem zycze Wam WSZYSTKIM! taaakich dwoch kresek na swieta:
To moj szczęśliwy test, ktory robiłam w ciazy z oboma chlopcami, teraz udalo mi sie kupic jeden w listopadzie i obiecałam sobie ze zrobie na pamiatke jak juz beta bedzie ładna:) Oto i jest:)alis132 lubi tę wiadomość
Córka 2015 -
Agagusia wrote:Dziewczyny, nadrobię Was w pracy na przerwie, a tymczasem zycze Wam WSZYSTKIM! taaakich dwoch kresek na swieta:
To moj szczęśliwy test, ktory robiłam w ciazy z oboma chlopcami, teraz udalo mi sie kupic jeden w listopadzie i obiecałam sobie ze zrobie na pamiatke jak juz beta bedzie ładna:) Oto i jest:)
Wielkie gratulacje -
BumBum23 wrote:Kalcia64 nie martw się , niektóre dziewczyny mają niskie a staje się cud
Dziewczyny znowu wyszłam z toalety i już zrobiłam zdjęcie tego śluzu , wzięłam go w palce i się ciągnie .
Nie wiem czy mogę tu dać wam zdjęcie , może któraś ma z was doświadczenie w obserwacji[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
alis132 wrote:no czyli jakby test za 6 dni miałby wyjsc to beta już powinna sie coś ruszyć a nie być 0,1
Trochę wiary i dobrego nastawienia, bo odpychasz od siebie wszystko co pozytywnealis132, kark, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Alis, niekoniecznie. Beta może wynosić 1 48h po implantacji, później różnie średnio 100-150% (a może i więcej) co 48 godzin. Implantacja może mieć miejsce do 12dc (czasami nawet później). Więc np. 10dc implantacja, 12dc beta 1, 14dc beta 3, 16dc beta 7 itd. Mogą być większe przyrosty i szybciej. Nie ma jednego równania na betę
Domi_tur, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Agagusia też czuła, że nic z tego-dobrze pamiętam ten kryzysowy dzień. Ale jak widać zupełnie niepotrzebnie karmiła się dołem także zepnij pośladki, cycki do góry i zadbaj o siebie
Swoją drogą, kiedyś koleżanka odpowiedziała mistrzowsko drugiej zdolowanej która też spisywała swój cykl i starania na straty : " tak strasznie marudzisz, że sama bym się zastanawiała czy się zagnieżdżać u kogoś kto we mnie nie wierzy" hehe, od tego czasu wszystkie się pilnująalis132, Sung, Agagusia, smeg, Iga66 lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Agagusia też czuła, że nic z tego-dobrze pamiętam ten kryzysowy dzień. Ale jak widać zupełnie niepotrzebnie karmiła się dołem także zepnij pośladki, cycki do góry i zadbaj o siebie
Swoją drogą, kiedyś koleżanka odpowiedziała mistrzowsko drugiej zdolowanej która też spisywała swój cykl i starania na straty : " tak strasznie marudzisz, że sama bym się zastanawiała czy się zagnieżdżać u kogoś kto we mnie nie wierzy" hehe, od tego czasu wszystkie się pilnują
-
Cześć dziewczyny,
moje cykle trwają 28 dni. Miesiączkę miałam 8.11 przez 6 dni. Według kalkulatora owulację miałam 21-22.11. Współżyliśmy z mężem każdego dnia płodnego. Dzisiaj bądź jutro powinna pojawić się @..robiłam dziś test ciążowy i negatywny. Wczorajszy również. Jak myślicie czy warto już iść na betę czy jednak poczekać jeszcze?
Powiem tak,że czuję się trochę jak na okres,tzn mam nabrzmiałe piersi, czasem jakieś ciągnięcie w brzuchu. Trochę więcej śluzu..Nie wiem sama. Co myślicie?