Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myszowelove wrote:Ja jeszcze nie wiem czy "zaciazylam" ale też czuje tam wilgotno:) śluz kremowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 10:16
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Alis, myśl pozytywnie i wrzuć na luz (powiedziała ta co obsikała z 10 testów i 8dpo leciała na betę, a jak ta noe wyszła to i tak sikala na testy hahaha)
Jeśli chodzi o śluz, to ja w każdej ciąży mam dużo kremowego, ale rozwodnionego, że aż mam mokro i cały myślę, że to krew się leje. A takie glut ciągliwy zawsze przed okresem mi wylatuje.
Ale wiadome, każda jest innaalis132 lubi tę wiadomość
-
kark wrote:I na dodatek delfina widziała
Jeśli chodzi o śluz, to ja w każdej ciąży mam dużo kremowego, ale rozwodnionego, że aż mam mokro i cały myślę, że to krew się leje. A takie glut ciągliwy zawsze przed okresem mi wylatuje.
Ale wiadome, każda jest innaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 10:26
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Cześć dziewczyny,
moje cykle trwają 28 dni. Miesiączkę miałam 8.11 przez 6 dni. Według kalkulatora owulację miałam 21-22.11. Współżyliśmy z mężem każdego dnia płodnego. Dzisiaj bądź jutro powinna pojawić się @..robiłam dziś test ciążowy i negatywny. Wczorajszy również. Jak myślicie czy warto już iść na betę czy jednak poczekać jeszcze?
Powiem tak,że czuję się trochę jak na okres,tzn mam nabrzmiałe piersi, czasem jakieś ciągnięcie w brzuchu. Trochę więcej śluzu..Nie wiem sama. Co myślicie?
Podpowie któraś??
-
Nie nadrobię was
Wypakowałam wszystkie rzeczy
Byłam u gina z luxmedu, bo myślałam, że jakaś infekcja mi się zaczyna, ale fałszywy alarm.
11 dc i brak pęcherzyka dominującego, ciekawe czy w piątek coś będzie już wiadomo.
18.12 mój D. jest zapisany na badanie nasienia.
Ja nie mogę się nigdzie na laparoskopię w sensownym terminie dostać.
O 13:40 mam szczepienie z Jasiem.
Kciuki za was dziewczyny
Ja trochę luzuje z forum i staraniami, bo wiem, że trochę to wszystko potrwa.Nona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Pecherzyk 18 mm w 19dc ( w tym cyklu dwa!! razy stymulowana clostilbegyt) i endometrium 7 mm. Mam wziąć dziś zastrzyk.
Nie za mały ten pęcherzyk? Są w ogóle jakiekolwiek szanse z takimi parametrami?
I po ilu dniach od zastrzyku moge zrobić test żeby nie wykryło już ovitrelle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 12:05
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Promyk89 wrote:Pecherzyk 18 mm w 19dc ( w tym cyklu dwa!! razy stymulowana clostilbegyt) i endometrium 7 mm. Mam wziąć dziś zastrzyk.
Nie za mały ten pęcherzyk? Są w ogóle jakiekolwiek szanse z takimi parametrami?
I po ilu dniach od zastrzyku moge zrobić test żeby nie wykryło już ovitrelle?
U mnie po zastrzyku jeszcze zawsze podrośnie trochę i pęka większy niż w dniu zastrzyku a co do testowania to jak masz jakieś testy to sobie sprawdzaj, niektórzy 7 dni po zastrzyku już nie mają pozostałości, a u niektórych trwa to dłużej, ja w poprzednim cyklu miałam pierwszy raz ovitrelle i 12 dni po zastrzyku miałam jeszcze bladą kreskę na teście jutro będę 10 dni po zastrzyku to zobaczę czy już biel czy nadal nie27 lat
9cs -
przedszkolanka:) wrote:Hej
Kalcia i Myszowe piekne wykresy faktycznie
Kalcia kiedy testujesz?
Alis może już spada na @ albo implantacje. Który to dpo?
Ja dzisiaj zwariowany dzień mam- niedługo na zajecia później dentysta z córa a popołudniu czeka mnie sprzątanie.
To zabiegany dzień, ja też dzisiaj większe sprzątanie. Jak tam na clo?27 lat
9cs