Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
kalcia64 wrote:dzwonilam do przychodni nie wiem jakie parametry ale progesteron lekko zanizony a Amh w normie. p.o.15 bede miec dokladne wyniki
Mi się w brzuchu przelewa , leżę i słyszę jak bąbelki strzelają pamiętam że identycznie się pierwsza ciąża zaczęła ponadto zjadła bym czekoladowe coś ale jakieś takie slodkie wszystkoCórka 2015 -
BumBum23 wrote:Widzisz a tak się martwilaś .
Mi się w brzuchu przelewa , leżę i słyszę jak bąbelki strzelają pamiętam że identycznie się pierwsza ciąża zaczęła ponadto zjadła bym czekoladowe coś ale jakieś takie slodkie wszystko[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Izaw wrote:To zabiegany dzień, ja też dzisiaj większe sprzątanie. Jak tam na clo?
Dziekuje;)na clo ok,dzsiaj ostatnia tabletka,test mocne krechy(negatyw oczywiscie ) czekam na owu.
A jak u Ciebie?Izaw, Agagusia lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:No ja okna pomylam,zaraz obiad i dentysta i pozniej sie biore za sprzątanie.
Dziekuje;)na clo ok,dzsiaj ostatnia tabletka,test mocne krechy(negatyw oczywiscie ) czekam na owu.
A jak u Ciebie?
Pewnie teraz owu szybciej będzie a ja odliczam do testowania, za 6 dni pójdę na betę to będzie jasne.
Kalcia, możesz się wybrać z wynikiem do lekarza? To może da Ci jeszcze progesteron jak faktycznie okaże się za niski.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Hej dziewczyny! Miałam rano wizytę dziś 11dc okazało się ze pecherzyk 23mm na naturalnym cyklu tak szybko urósł a myślałam ze owulacja w weekend dlatego dziś o 17 będę miała inseminacje jestem w szoku na szybko musiałam brać wolne ,nie nastawiałam się psychicznie ale najwidoczniej tak ma być dlatego proszę trzymajcie kciuki !
przedszkolanka:), Anhydra, Lami, Agagusia, Domi_tur, OlivkowaMama, Nona, Izaw, kark, Wik89, smeg, Iga66, patuniek86, madziorek86, moyeu, SylwiaLu lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Izaw wrote:Pewnie teraz owu szybciej będzie a ja odliczam do testowania, za 6 dni pójdę na betę to będzie jasne.
Kalcia, możesz się wybrać z wynikiem do lekarza? To może da Ci jeszcze progesteron jak faktycznie okaże się za niski. -
RudaAnna wrote:Hej dziewczyny! Miałam rano wizytę dziś 11dc okazało się ze pecherzyk 23mm na naturalnym cyklu tak szybko urósł a myślałam ze owulacja w weekend dlatego dziś o 17 będę miała inseminacje jestem w szoku na szybko musiałam brać wolne ,nie nastawiałam się psychicznie ale najwidoczniej tak ma być dlatego proszę trzymajcie kciuki !
-
Co do śluzu - to ha zawsze jak zajdę to mam w drugiej fazie duuuzo:)
Domu, wiesz ze ja nie pamietam tego dnia? Pamietam tylko ciagle odwołane owulki...
Ola - zobaczysz, zobaczysz te 2 kreski, nawet nam to fotke zapodasz:)
Najmłodsza - gratki sukcesu pedagogicznego z mezem:) trzymam kciuki!
Ruda - trzymam mocno kciuki!!!
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Izaw wrote:Pewnie teraz owu szybciej będzie a ja odliczam do testowania, za 6 dni pójdę na betę to będzie jasne.
Kalcia, możesz się wybrać z wynikiem do lekarza? To może da Ci jeszcze progesteron jak faktycznie okaże się za niski.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny