Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
AiCha4811 wpisz mi prosze @. Niestety przyszla wczesniej. Reszcie dziewczyn zycze powodzenia, oraz gratuluje tym ktorym sie udalo zobaczyc dwie kreseczki :*
-
AiCha na pierwszej stronie zaznacz ciąże też Karola555
cajafuerte GratulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 08:04
AiCha4811, Karola555 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie @ przyszła wcześniej niż powinna, powodzenia dziewczyny, będą zaglądać i Was dopingować a sama zapisuje się na styczniowe testowanie. Zaraz biorę za telefon i dzwonie do szpitala żeby umówić się na hsg w tym cyklu. Może po badaniu nastąpi cud.
-
Dag_Mara i pikselka - nie lubię tulę, będzie szampan ma sylwestra a potem Nowy rok nowe nadzieje! !
Najmlodsza o dzięki
Tak same cuda ! U mnie jeden się objawił mam ogromną ze drugi cud też się zdarzy -
Dziewczyny dzięki!
Co prawda tylko cień, ale w niedziele nie było nic. To ten sam test.
Zrobię jeszcze w piątek dla pewności, za tydzień wizyta u gina.
Z objawów to straszne zawroty głowy i gazy.
Cycki nie bolą, a poprzednio myślałam, że eksplodują.
Czekam na rozwój sytuacji.
Czy wy też nie skakałyście? Ja chyba jestem w szoku -
Pikselka wrote:czy "raczej stała" dopuszcza odchyły dwudniowe?
Nie, absolutnie to nie na dwie kreski i @ czai się bezlitośnie tylko coś się wyroić nie może Tylko mi obserwacje cyklu zaburza bezczelnie -
Bitter strasznie mi przykro ;(
Pikselka i Dagmara tulę Pikselka mój gin mówił że jak @ przychodzi po 17 to żeby cykl zaznaczać od następnego dnia.
Cajafuerte super, gratki
AiCha dzięki, miałam jeszcze zrobić druga betę i dać Ci znać ale najmłodsza chyba wie że u mnie już nic się nie zmieni w kwestii malucha W sumie idę zrobić dzisiaj jeszcze ta betę ale czuję że to takie potwierdzenie, bardziej może zależy mi na progu czy z nim ok -
Evve. Dziekuje Ci. Twoje doswiadczenia rowniez sklaniaja mnie, zeby bety nie robic.
Jak widac beta tez nie jest wyrocznia i przy nieprawidlowych przyrostach nie ma sensu sie stresowac, bo wszystko moze byc dobrze
Pikselka. Czytalam, ze odchylenia 2 dniowe fl sa normalne, nie musisz sie przejmowac
Cajafuerte. Gratuluje!
Dziewczyny, przykro mi z powodu @. Tule.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Też chcę się dopisać:-p do listy
Mam taką nadzieję że po świętach mój mąż otrzyma prezent:-)tak się biedny stara:-DDD
Cajafuerte Gratuluje z całego serca -
Karola555 wrote:Bitter strasznie mi przykro ;(
Pikselka i Dagmara tulę Pikselka mój gin mówił że jak @ przychodzi po 17 to żeby cykl zaznaczać od następnego dnia.
Cajafuerte super, gratki
AiCha dzięki, miałam jeszcze zrobić druga betę i dać Ci znać ale najmłodsza chyba wie że u mnie już nic się nie zmieni w kwestii malucha W sumie idę zrobić dzisiaj jeszcze ta betę ale czuję że to takie potwierdzenie, bardziej może zależy mi na progu czy z nim ok
No raczej, ze u malucha już będzie dobrze
W czwartek odwiedzamy razem lekarza i z wizyt wracamy z wielkim bananem na twarzy !Karola555 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.