Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane uprzejmie informuję, że udało się!!!!!!
Zrobiłam test przed godz. 8 i są dwie kreski. Ryczałam jak bóbr Zaraz Wam wrzucę zdjęcie, ale na żywo są lepiej widoczne. Ja Cię pierdzielę, chyba jestem w ciąży!AiCha4811, Paula55, evve, ktosiowa, santoocha, -Monika-, Gosia1989, anciaa, Annie1981, kaka470, Lola83, Tynastka, mika1987, lilka1984, InBlue, Migracja, Karola555, Lovi89 lubią tę wiadomość
-
roslinka wrote:Kochane uprzejmie informuję, że udało się!!!!!!
Zrobiłam test przed godz. 8 i są dwie kreski. Ryczałam jak bóbr Zaraz Wam wrzucę zdjęcie, ale na żywo są lepiej widoczne. Ja Cię pierdzielę, chyba jestem w ciąży!roslinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hopeless dzięki za odpowiedz i mocno trzymam kciuki aby tym razem się udało!
Karooola ja ostatnimi czasy mam tak ze jajniki pobolewaja mnie od owu az do @ ale mam co miesiąc minitorowane i są zdrowe ładne -
roslinka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8409795275c1.jpg
roslinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroslinka wrote:Kochane uprzejmie informuję, że udało się!!!!!!
Zrobiłam test przed godz. 8 i są dwie kreski. Ryczałam jak bóbr Zaraz Wam wrzucę zdjęcie, ale na żywo są lepiej widoczne. Ja Cię pierdzielę, chyba jestem w ciąży!
Tylko przy powtarzania testów nie schizofrenii się, bo mocz czasami jest bardziej sezony, czasami nie, gratuluję tez tatusiów maluszka! -
nick nieaktualny
-
roslinka wrote:Kochane uprzejmie informuję, że udało się!!!!!!
Zrobiłam test przed godz. 8 i są dwie kreski. Ryczałam jak bóbr Zaraz Wam wrzucę zdjęcie, ale na żywo są lepiej widoczne. Ja Cię pierdzielę, chyba jestem w ciąży!
AAAA!!!!
Jak cudownie !!!
Masz termin na sierpień ?!
O boże jak się cieszę, aaaaa!!!!!
Gratuluję!!! :*roslinka lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rzepakowepole wrote:Kochanie, ale przecież spadek w tym dniu cyklu o niczym nie świadczy! Ja to bym się nawet cieszyła, bo może zwiastować zagniezdzanie!