Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie bede was trzymac w niepewnosci u mnie jest II kreski i teraz sie bardzo boje bo w nocy mialam jakies plamienie ale jestem dobrej mysli musi byc dobrze
nick nieaktualny, edka85, Lovi89, santoocha, Meginka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, zFolwarku, AiCha4811, karm3lka, dobuska, Effy, kaka470, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kat83, magroz26, Lola83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:Nie bede was trzymac w niepewnosci u mnie jest II kreski i teraz sie bardzo boje bo w nocy mialam jakies plamienie ale jestem dobrej mysli musi byc dobrze
Gratulacje!
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Nie bede was trzymac w niepewnosci u mnie jest II kreski i teraz sie bardzo boje bo w nocy mialam jakies plamienie ale jestem dobrej mysli musi byc dobrze
Gratulacje ! Kasiula będzie wszystko dobrze. Trzymaj mi miejsce w sierpniowkach
-
Ja to się chyba jednak przepiszę z 4 grudnia na 8 grudnia. Może za wcześnie na wykonanie testu mimo,że jest dość czuły 10 mlU/ml to boję się rozczarowania. Cieszę się, że grudzień jest taki owocny w zielone kropki
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)

Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
Kasiula gratki i bądź dobrej myśli
-
Kasiula. Gratulacje, dawaj zdjęcie testu

Anet85. Dobra decyzja. Testy robione przed datą spodziewanej @ mogą nie wychodzić rzetelnie.
Ja dziś mam zamiar wysikać dwie kreski, ale na owulacyjnym
AiCha4811, dobuska, Kasiula09 lubią tę wiadomość

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Karooolcia :) wrote:Aicha trzymam za Ciebie kciuki :* Pmiętaj, że cuda się zdarzają :*
dziękuję - no własnie coś ostatnio o tym zapominam
musze sie kopnąć w dupe 
stokrotka wspolczuje zajęc
a wczesniej pytalas co mi ale zgubilam sie w wirze wątku, mam zapalenie gardła, charlam od tygodnia, od wczoraj mam antybiotyk
Kasiula brawo !!
Myszka_Lena, dam sobie uciąć rękę że cie wpisywałam, wiem bo moja siostra ma na imie Lena i zapaietalam Cie, oj cos chyba kiepsko z zapisywaniem w tym moim poście bo wlasnie to nie pierwsza sytuacja ze kogos wpisuje a potem go nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 11:09
-
Anet85 wrote:Ja to się chyba jednak przepiszę z 4 grudnia na 8 grudnia. Może za wcześnie na wykonanie testu mimo,że jest dość czuły 10 mlU/ml to boję się rozczarowania. Cieszę się, że grudzień jest taki owocny w zielone kropki

to przepisuje, a kiedys wczesniej pisałaś ze 4ty to twoj 10dc . Ale to czegos nie rozumiem, kiedy masz zwykle owu? bo zwyczajowo jest 14dc przewaznie wiec robienie testu przed owu to tak troche mi sie mija z logiką, czego nie zrozumialam? moze mialas na mysli 10dpo ? chyba ze z poprzedniego cyklu chcesz testowac czy jest ciąża ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 11:00
-
Z wykresu Anet wynika, że 4 grudnia byłby 10dpo a 8-go 14dpo. Lepiej testować w 14 dpoAiCha4811 wrote:to przepisuje, a kiedys wczesniej pisałaś ze 4ty to twoj 10dc . Ale to czegos nie rozumiem, kiedy masz zwykle owu? bo zwyczajowo jest 14dc przewaznie wiec robienie testu przed owu to tak troche mi sie mija z logiką, czego nie zrozumialam? moze mialas na mysli 10dpo ? chyba ze z poprzedniego cyklu chcesz testowac czy jest ciąża ?
AiCha4811, Anet85 lubią tę wiadomość

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Judi sikalas?
-
Kasiula09 wrote:Nie bede was trzymac w niepewnosci u mnie jest II kreski i teraz sie bardzo boje bo w nocy mialam jakies plamienie ale jestem dobrej mysli musi byc dobrze
Plamienie może być oznaką niedoboru progesteronu. Jak masz zamiar robić betę to od razu zrób też progesteron. Albo w ogóle specjalnie zrób badanie poziomu progesteronu.
Na samiutkim początku ciąży może się zdarzyć takie plamienie i nie oznacza to nic złego. I tej wersji się trzymajmy.
Edit: A tak w ogóle to jestem gapa. GRATULUJĘ.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 11:43
Kasiula09, Existenz lubią tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17