Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie bede was trzymac w niepewnosci u mnie jest II kreski i teraz sie bardzo boje bo w nocy mialam jakies plamienie ale jestem dobrej mysli musi byc dobrze
Agnieszka93, edka85, Lovi89, santoocha, Meginka, stokrotka92, karo_la, roslinka, zFolwarku, AiCha4811, karm3lka, dobuska, Effy, kaka470, Kea06, InBlue, -Monika-, Kat83, magroz26, Lola83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:Nie bede was trzymac w niepewnosci u mnie jest II kreski i teraz sie bardzo boje bo w nocy mialam jakies plamienie ale jestem dobrej mysli musi byc dobrze
Gratulacje!Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Nie bede was trzymac w niepewnosci u mnie jest II kreski i teraz sie bardzo boje bo w nocy mialam jakies plamienie ale jestem dobrej mysli musi byc dobrze
Gratulacje ! Kasiula będzie wszystko dobrze. Trzymaj mi miejsce w sierpniowkachKasiula09 lubi tę wiadomość
-
Ja to się chyba jednak przepiszę z 4 grudnia na 8 grudnia. Może za wcześnie na wykonanie testu mimo,że jest dość czuły 10 mlU/ml to boję się rozczarowania. Cieszę się, że grudzień jest taki owocny w zielone kropkiCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
Kasiula gratki i bądź dobrej myśli
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
Kasiula. Gratulacje, dawaj zdjęcie testu
Anet85. Dobra decyzja. Testy robione przed datą spodziewanej @ mogą nie wychodzić rzetelnie.
Ja dziś mam zamiar wysikać dwie kreski, ale na owulacyjnymAiCha4811, dobuska, Kasiula09 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Karooolcia :) wrote:Aicha trzymam za Ciebie kciuki :* Pmiętaj, że cuda się zdarzają :*
dziękuję - no własnie coś ostatnio o tym zapominam musze sie kopnąć w dupe
stokrotka wspolczuje zajęc a wczesniej pytalas co mi ale zgubilam sie w wirze wątku, mam zapalenie gardła, charlam od tygodnia, od wczoraj mam antybiotyk
Kasiula brawo !!
Myszka_Lena, dam sobie uciąć rękę że cie wpisywałam, wiem bo moja siostra ma na imie Lena i zapaietalam Cie, oj cos chyba kiepsko z zapisywaniem w tym moim poście bo wlasnie to nie pierwsza sytuacja ze kogos wpisuje a potem go nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 11:09
-
Anet85 wrote:Ja to się chyba jednak przepiszę z 4 grudnia na 8 grudnia. Może za wcześnie na wykonanie testu mimo,że jest dość czuły 10 mlU/ml to boję się rozczarowania. Cieszę się, że grudzień jest taki owocny w zielone kropki
to przepisuje, a kiedys wczesniej pisałaś ze 4ty to twoj 10dc . Ale to czegos nie rozumiem, kiedy masz zwykle owu? bo zwyczajowo jest 14dc przewaznie wiec robienie testu przed owu to tak troche mi sie mija z logiką, czego nie zrozumialam? moze mialas na mysli 10dpo ? chyba ze z poprzedniego cyklu chcesz testowac czy jest ciąża ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 11:00
-
AiCha4811 wrote:to przepisuje, a kiedys wczesniej pisałaś ze 4ty to twoj 10dc . Ale to czegos nie rozumiem, kiedy masz zwykle owu? bo zwyczajowo jest 14dc przewaznie wiec robienie testu przed owu to tak troche mi sie mija z logiką, czego nie zrozumialam? moze mialas na mysli 10dpo ? chyba ze z poprzedniego cyklu chcesz testowac czy jest ciąża ?
AiCha4811, Anet85 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Judi sikalas?
-
Kasiula09 wrote:Nie bede was trzymac w niepewnosci u mnie jest II kreski i teraz sie bardzo boje bo w nocy mialam jakies plamienie ale jestem dobrej mysli musi byc dobrze
Plamienie może być oznaką niedoboru progesteronu. Jak masz zamiar robić betę to od razu zrób też progesteron. Albo w ogóle specjalnie zrób badanie poziomu progesteronu.
Na samiutkim początku ciąży może się zdarzyć takie plamienie i nie oznacza to nic złego. I tej wersji się trzymajmy.
Edit: A tak w ogóle to jestem gapa. GRATULUJĘ.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 11:43
Kasiula09, Existenz lubią tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17