Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Mycha może powoli się rozkręci.
Łaź po schodach seksij sie orgazmuj i myj podłogę na kolanach.
Wczoraj mąż przyniósł wózek do domu juuupi!Kupiliśmy samą gondolę używaną za 150 zł w bdb stanie z olx.
Wyczaiłam ja a mąż podjechał i kupił. Po synku mamy u teściów gondolę i fotelik samochodowy. Też były po kimś. Fotelik ujdzie jeszcze ale gondola już w opłakanym stanie stała 6 lat w warunkach wilgotnych w takim namiocie w ogrodzie, teraz w garażu. Pordzewiała, do tego kółko odpadało jedno i strasznie krowiasta i niewygodna i ponad 10 lat ma więc wolałam nowszą i zgrabniejszą. Spacerówka też u teściów ale to już ja kupowałam nówkę i jest super tylko ją wyczyścić.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Arienka też miałam taki plan. Szkoda mi było tyle kasy na coś w czym Nina 6 miesięcy pojeździ. A słyszałam że te spacerówki z zestawów są słabe i chciałam używana gondole a później porządna spacerowke. Ale dostaliśmy po rodzinie więc plany wzięły w łeb
Arienkas83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdry na mentora!!!
Masz racje! Nefre_ms nie świruj! Uda Ci sie, jak nie za pierwszym razem, to zrobisz wszystko zeby sie udało!
To jest parownica do wszystkiego, okna, podłogi, szkło, piec itd. Panele teoretycznie tez, ale poki co musze sie nauczyć tym posługiwać...
Co do ciąży... to ja dzis jakos troche poschizowalam, ze chciałabym najpierw ustabilizować sie z ta nowa praca, a pózniej ciąża... a co jak wyjdzie na przekór i sie uda teraz? Z jednej strony bede przeszczęśliwa a z drugiej przerażona, ze zostanę z dzieckiem i bez pracy... i znowu bedzie szukanie itd.. mówiłam tez Mężowi o tym, a On bezstrosko, ze dziecko jest najważniejsze, bo „jak to rozmawiali z kolega”- zegar biologiczny tyka...Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypumka wrote:Jest niewygodne. Kabel krótki jak mój dom i jeszcze nie zwijany. Pojemnik na wodę malutki. Ledwo umyje na nim dwie podłogi.
Na płytkach pozostawia smugi. Na szkle tak samo. Trzeba trzec do sucha szmatką.
Wbrew temu ci piszą o nim dywanów nie odświeża.a myślisz o wyższym modelu tj. Sc4? Ja sie troche zastanawiałam nad nim, ale cenowo juz dla mnie drogo jak na sprzęt, który moze sie nie sprawdzić...
Nefre_ms właśnie ze mną jest ten problem, ze kontrola - niestety chciałabym miec dużo rzeczy pod kontrola i pózniej tak wychodzi... ale masz racje, musze więcej spontaniczności wprowadzić (tak jak wczoraj!) żyć, a najwyżej sie elastycznie zmienić.
A i moj ostatni pomysł (a raczej powrót do pomysłu) depilacja laserowa bikini.. macie tez problemy z podrażnieniami po goleniu/depilacji w tej okolicy?
-
nick nieaktualnyKiedyś o tym dużo gadałam, bo aż mi czasem głupio sie pokazać ... to Maz a raczej chłopak podarował mi bon na kilka stówek do kliniki medycyny estetycznej z myślą o depilacji właśnie.. leży mi to, a teraz byłby dobry czas zeby sie skupić na sobie i cos takiego zrobic, bo w koncu jednak jak przerwałam stymulacje,to jakies 400 zł mniej więcej co miesiac bede mniej wydawać, wiec byłoby na to. Wiem, ze powinnam oszczędzać, bo ciąża, dziecko drogie to wszystko, ale po cos tez chodzę do tej pracy zeby tez cos dla siebie miec!
Lavende86, Krystyna123, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypumka wrote:Za ten model zapłaciłam 300 zł i to dla mnie za duża kasa jak na sprzęt który używam raz na miesiąc. Kupiłam ostatnio w promocji te malutkie okrągłe końcówki 4 szt za 20 zł. Planuję dokupić dysze do szyb i finish.
-
nick nieaktualnyA i kończąc temat mojego Lekarza, jestem ciekawa czy sam ma dziecko/dzieci... w ogóle to sie tez szybko starzeje... jak ostatnio byłam na oglądaniu pęcherzyka, to był po fryzjerze i po bokach powoli siwe włosy sie pojawiały... ciekawe czy do mojej ciąży juz całkiem osiwieje. Arienkas83 wiesz kogo mi troche moj Gin przypomina - Dave Gahana!!! Tylko w takiej „ugrzecznionej wersji” . W ogóle wczoraj sobie po tych winach zapuściłam „Live in Milan” i sobie śpiewałam!!!! Aaaaa! Chce na Ich koncert!!!
-
Podobno super sprawa ta laserowa depilacja. Ja nigdy nie robiłam bo nie mialam kasy, ale może kiedyś
A tak to bikini jadę woskiem na ciepło już od liceum, więc mało co mi już tam rośnie a resztę maszynką. Kiedyś i nogi jechałam tym woskiem ale trochę mam problem z naczynkami i wolę już nie ryzykować.
-
nick nieaktualnyMi wrastają włoski... wiec odpada wszystko co wyrywa je w całości... jeżeli chodzi o próg bólu to ja nawet byłam w stanie ogarnac depilatorem (takim w sumie starym), tylko te wrastające włoski.. nawet teraz mi czasem wrasta a robie tylko zwykła maszynka.
-
Zozo - wiem, ale do środy jeszcze tyle czasu
Uschnę
Idę sobie zrobić kawę. Z suplami to wstyd się przyznać, ale od jakiegoś czasu przestałam brać. Już biore duphaston i 6 magnezów i nie dałam rady więcej nic łykać bo niedobrze mi było. Kwas foliowy mam nawet za dużo wg. badań. No i mały już kręgosłup ma wykształcony więc rozszczepem nie muszę się martwić. Zdrowo jem. Może wrócę do witamin jak dam radę bo sumienie mnie gryzie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 10:31
-
Ag1988 wrote:A i moj ostatni pomysł (a raczej powrót do pomysłu) depilacja laserowa bikini.. macie tez problemy z podrażnieniami po goleniu/depilacji w tej okolicy?
Ja może bikini nie za to w ogóle nie mogę golić tyłu ud zwłaszcza zaraz pod pośladkami. Wysyp krostek od razu.W efekcie nie golę i mam takie obleśne włoski.
Najlepiej właśnie by było depilacja laserowa. Woskowanie chyba też by nie dało rady.
Co do tabletek to ja mam cały zestaw. Duphaston 2x1, Luteina 2x1 Magne b6 max 5,6 tabl, Trivagin 1, witaminy pren.1, Żuravit 1, Fluomizin 3xtydzień, Nospa i czopki Scopolan na skurcze. Jeszcze ostatnio co chwilę antybiotyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 11:09
-
Zozo ja brałam wcześniej różne i wyniki mialam takie sobie a od 2 mcy biorę Doppelherz Mama Premium i morfologia super mi się poprawiła więc to polecam
I kapsułki w miarę łatwe do lykania. 30zł miesięcznie. I ma dużo DHA aż 600mg.
Też się wzięłam za sprzątanieMój dziś na jakimś szkoleniu więc nie mam co robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 11:27