Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Z delegacji CI przywiózł?
jak miło
mój mi nic nigdy nie przywozi
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyCzekamy ale my sie nie bedziemy zabezpieczać, wiec jak ma cos wyjsć to wyjdzie
Jestesmy na kolacji z Mezem - bosko! Wyrwaliśmy sie po mszy chrzcielnej, bo impreza jutro dopiero, to korzystamyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 19:15
Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
My upieklismy sobie pyszną pizzę na kolację i do tej pory leżę i dogorywam
Zaraz się chyba ocielę... Jakoś zmęczyło mnie to jedzenie, choć warto było
Krystyna a co tam ten Twój nawywijał?
Krystyna123 lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:A ja dzisiaj nie zrobiłam nic a nic w domu
za to jutro.... ogarnianie za cały tydzień.
-
Zozo - to ile jesz nie wpływa na masę dziecka, które urodzisz
Co najwyżej na wielkość twojego tyłka
Trzeba się pilnować i nie jeść za dwoje
Adry - ja znowu w stresie poszczę i nie mogę nic przełknąć. Zawsze w stresie chudnę w oczachWażne, że chudniesz, a że powoli to może i lepiej. Efekt trwalszy...
Adry, Zozo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny! Melduje sie z rana...
Adry ja mam to samo... zajadam stres, smutek i to przekąskami a najlepiej słodyczami... takze mysle ze jak ustabilizuje mi sie sytuacja z nowa praca to kg poleca w dol! Tak idealnie zeby potem leciały w gore i „odkładało sie na brzuchu”
Zozo a Twojej Malej mówicie o ciąży? Czy to jeszcze top secret? Ciekawe jak zareaguje -
nick nieaktualny
-
Multi nadal karmisz?
Piszesz że kawę pijesz, przy karmieniu nie powinno się pić kawy. Spróbuj pić zaparzaną herbatkę koperkową żeby mu bączki ładnie schodziły i miał dobre trawienie. Uważaj na to co jesz. Ja na początku omijałam smażone i tłuste. Tak samo z ostrym pikantnym. Rzucałam się na warzywa z rosołu tak mi się chciało. Na mleczne też uważaj. Jakby miał gorzej spróbuj odstawić mleczne produkty i zobaczysz.
-
Ponoć nie ma już diety matki karmiącej i to nie ma znaczenia dla dziecka co jesz. Ten mit został ponoć obalony. To były zabobony z dawnych czasów. Mleko jest tworzone z krwi, a nie z tego co zjesz
Mamaginekolog o tym trąbiła co chwilę. Z tego co wiem już nawet w szpitalach nie dają rozpiski z dietą jak kiedyś. A kolki zawsze będą bo układ pokarmowy jest niedojrzały. Jedno dziecko ma większe tendencje do kolek, drugie mniejsze i nie ma na to lekarstwa. Tylko simetikon.
malutka_mycha, Frida91, Beatrix_ lubią tę wiadomość