X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatrix - karmisz piersią? Udało się jednak? Super!

Multi - polecam Ci kosmetyki z Babydream z Rossmanna. Niedrogie i mają fajny skład. A do pupy to u mnie na początku leciał Bepathen, a potem już co popadło. Moja córka nie miała nigdy wrażliwej skóry. Wszystko jej pasowało :-D Odparzenia chyba nigdy nie miała. A jak miała lekko czerwone to Sudocrem i po chwili było git.

Alleluja - me dziecię śpi. Słyszę w głowie "We are the champions" przeplatane chórami anielskimi :-D :-P

Multiwitamina lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    Lavende

Wiesz chyba po kimś ten charakterek musi mieC =)
    Już ustaliliśmy, że co złe to po tatusiu :-D sasasa

Nefre_ ms, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierd...ę - robię sobie kawę! Jak szaleć to szaleć. Prasowanie niech leży :-D Ach, jestem taką buntowniczką hihihi ;-)

Multiwitamina lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze Adry powiem Ci, że jak mówię ostro i stanowczo do małej, że ma mi nie rozkazywać to ona odpowiada z miną aniołka: "Ja tylko chcę cię zachęcić żebyś zrobiła co ja chcę" :-D

malutka_mycha, Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry - a na ile osób robicie urodziny? U mnie zawsze tylko najbliższe osoby czyli babcie, dziadkowie, siostra z rodziną i to tyle.

Kurde też mnie korci taka myjka. Mam okna brudne, że aż wstyd :-O Z jednej strony mieszkania mam ulucę i tam się syfi niemiłosiernie :-/ Mąż gdyby miał gadżet to pewnie by mył bo on lubi takie bajerki. Ja już bym dawno pomyła, ale w ciąży nie chcę się tak wysilać. Jeszcze mi nie spieszno do porodu.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende ja Ci pomyje :D

Lavende86 lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Lavende ja Ci pomyje :D
    Zapraszam :-D Po moich oknach na bank urodzisz :-P

malutka_mycha lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 19:40

Lavende86 lubi tę wiadomość

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry - jutro w Lidlu mają być kalosze dla dziewczynek za 35zl. Mam zamiar zapolować. Moja ostatnio mówiła, że chce od zajączka brokatowe kalosze i chyba ci z Lidla to usłyszeli bo właśnie takie mają tam być :-D

Adry lubi tę wiadomość

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    A ja jestem na etapie projektowania tortu urodzinowego oraz zaproszeń dla małej. Urodziny robimy 16.06 więc już czas i pora i zamówić tort i zastanowić się nad oprawą graficzną zaproszeń :D
    Hej, mam firmę z zaproszeniami, jakbyś chciała coś zamówić bądź stworzyć to chętnie pomogę! ❤

Adry lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze kobitki, podłamana jestem... Rano było serduszkowanie ale po dostałam jakiegoś brązowego plamienia... Nie wiem co to, nigdy tak nie miałam. Ovu pokazuje niby owulację ale mam mieszane uczucia...

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_michu wrote:
    Kurcze kobitki, podłamana jestem... Rano było serduszkowanie ale po dostałam jakiegoś brązowego plamienia... Nie wiem co to, nigdy tak nie miałam. Ovu pokazuje niby owulację ale mam mieszane uczucia...
    Może tak być podczas owu.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry masakra, tyle balkonowych? Chyba Ci współczuję :D
    Dziewczyny nie ma problemu tylko helikopter muszę sobie załatwić w razie W. Wolałabym jednak u siebie rodzic :D

Multiwitamina, Adry lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo wrote:
    Dla dziewczynek a powyzej 30 rozmiaru będą też? No nam też by się przydały :D
    Do rozmiaru max 30/31

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • Lavende86 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde znowu mnie szyjka kłuje. Nienawidzę tego :-D A do wieczora trzeba jakoś dać radę. Mąż wraca po 21 dopiero.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavende86 wrote:
    Może tak być podczas owu.
    Za bardzo chyba tym wszystkim się przejmuje... Mój chyba nie chce na te chwilę drugiego bobo bo teraz już nawet nie chce dochodzić... 🤔

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zozo wrote:
    Czasem się zdarzają plamienia około owulacyjne. Ja jak się nie starałam o dziecko nic takiego nie miałam a jak tylko chciałam w ciążę zajść to jakieś plamienia mi się w środku cyklu pojawiały może że 3 razy...
    Dokładnie... Za bardzo chcemy jakichkolwiek objawów i za bardzo obserwujemy chyba swój organizm...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    no to chyba może najpierw ustalcie czy chcecie OBOJE kolejne dziecko czy może lepiej jakiś czas zaczekać, z takich niedomówień są potem różne dramaty, a tu przecież dobro dziecka/dzieci jest najważniejsze.
    Jak pytam - mówi, że chce. Dodaje jeszcze, że od początku mówił mi przecież, że będzie dwójka dzieci. Ciężki orzech do zgryzienia. Dramatu by nie było, wydaje mi się, że gra na czas 😂 Będę dzisiaj na spokojnie z nim rozmawiać bo nie chcę by ten cykl był stracony

• Multiwitamina Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 20:31

♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
    ♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2019, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    Najlepiej pogadać :) potem uniknięcie niepotrzebnych spięć. Ile lat ma Twój partner?
    o której
    U nas jest tak, że mój mąż czuje się gotowy na kolejne dziecko a ja kompletnie nie, więc aktualnie czekamy na rozwoj wydarzeń ;) albo jemu przejdzie albo mi się zachce :D

Dokładnie. Muszę porozmawiać i to na spokojnie.
    Mój ma 24 lata, rok starszy ode mnie. Wiem, wiem, jesteśmy jeszcze "gówniarzami" ale jesteśmy bardzo dojrzali... Chyba :D
    On mowi, że chce a jak się czuje to może być rzeczywiście druga sprawa... Faceci!

‹‹ 1019 1020 1021 1022 1023 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ